שקית זילוף חד פעמית.שקית הקפאה פשוטה?
או שקית זילוף בלי צנטר?
דווקא אהבתי
האופציה הטובה, הנוחה והנקיה בעיני.
(היתה לי אחת רב פעמית ומקצועית. מהר מאד זרקתי אותה).
אל תנסי אפילו עם שקית הקפאה.
ותודה
שקית זילוף חד פעמית.שקית הקפאה פשוטה?
או שקית זילוף בלי צנטר?
דווקא אהבתי
מקווה ששאלה אחרונה,שקית זילוף חד פעמית.
האופציה הטובה, הנוחה והנקיה בעיני.
(היתה לי אחת רב פעמית ומקצועית. מהר מאד זרקתי אותה).
אל תנסי אפילו עם שקית הקפאה.
ותודה
שתיים.מקווה ששאלה אחרונה,
כמה קומות בצק יש בטבעת?
מה העובי של הטבעת?שתיים.
התכוונתי העובי, בשביל להדפיסלא מדדתי את העובי.
חילקתי את הבצק לשני חלקים שוים.
רידדתי וחתכתי מסביב לשבלונה.
אם הקציפה לא יצאה טוב זה לאו דווקא באשמת השקית.התכוונתי העובי, בשביל להדפיס
אבל הדפסתי משו
מקווה ייצא טוב
אגב, ניסיתי לזלף עכשיו קציפה של ביצים וסוכר על איזה פאי וממש לא יצאו זליפות יפות
יש לך טיפ כלשהו?
כמה חותכים מהשפיץ של השקית?
ציינתי מפורשות כמה תגובות מעלה שהשבלונה שלי התפרסה על יותר מדף A4 אחדהתכוונתי העובי, בשביל להדפיס
לא הגודלציינתי מפורשות כמה תגובות מעלה שהשבלונה שלי התפרסה על יותר מדף A4 אחד
בערך דף וחצי
@hbecker , הכמות הנ"ל אמורה להספיק לי ל3 שכבות עוגה למספר 12 בגודל קצת יותר מ A4 ?לבצק שקדים:
1.5 כוסות קמח
1/2 כוס קמח שקדים [שקדים מולבנים טחונים דק דק]
1/2 כוס אבקת סוכר
100 גרם חמאה או מרגרינה קרים
1 ביצה
קורט מלח
הכנה:
*מערבבים במיקסר קמח, שקדים, אבקת סוכר
מוסיפים ביצה ומרגרינה ומעבדים לבצק אחיד.
*עוטפים בניילון ומקררים כחצי שעה.
כדאי פי 1.5@hbecker , הכמות הנ"ל אמורה להספיק לי ל3 שכבות עוגה למספר 12 בגודל קצת יותר מ A4 ?
או שעלי להכפיל את המתכון?
קצת מוזר שהבצק התרחב. הוא לא מכיל חומרים מתפיחים כמו סודה לשתיה או אבקת אפיה.@shira bira @hbecker
אולי תוכלנה לעזור לי
עשיתי בזמנו פעם ראשונה ואחרונה מתכון של עוגת מספרים
הפשלה היתה שהבצק שנחתך יפה לפי המספר
נאפה בתנור והתרחב...
חתכתי אותו אחרי האפיה למצער כי ניסיתי בכל זאת שיצא נורמלי...
מצו"ב תמונה
צפה בקובץ המצורף 713306צפה בקובץ המצורף 713307
אינוואי
היום צריכה להכין שוב
ומחפשת מתכון טוב
(אז לקחתי מהרשת משהו שחברה המליצה לי שרץ אז..)
שהבצק לא יישנה את צורתו.
תוכלנה לעזור לי?
אבל שירהקצת מוזר שהבצק התרחב. הוא לא מכיל חומרים מתפיחים כמו סודה לשתיה או אבקת אפיה.
חשוב לעבוד איתו אחרי קירור של כמה שעות ולנסות לעבד כמה שפחות.
אני השתמשתי במתכון של קלרינט והוא מצוין. גם המתכון של העני נוסה על ידי רבות פה והוא מעולה.
ברוב העוגיות יש חומר מתפיח. כאן אין.לכאורה זה בצק של עוגיות לא?
ועוגיות תמיד מתרחבות באפיה..
מהמםעוגה שנייה שהכנתי
בת מצוה לאחותי הקטנה
(הכנתי 2 ריצ ונשאר לי יותר מחצי! שימו לב..)
צפה בקובץ המצורף 713486צפה בקובץ המצורף 713487
עדיין נראה לי שאחד היה מספיקמהמם
נשאר לך הרבה ריצ' כי עשית רק 2 שכבות עוגיה.
אחד לא היה מספיקעדיין נראה לי שאחד היה מספיק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: