@ה. בקר אפשר להמיר בחלב רגיל?רציתי אותה אוורירית ממש
ורכה
וכזו שנימוחה בפה
עם קצת שקדים למעלה ואבקת סוכר.
צפה בקובץ המצורף 1531121
הכל כבר היה לי בדימיון.
אבל בעיקר רציתי שתהיה קלה קלה להכנה. בלי להפריד ביצים. 5 דקות והיא בתנור.
תודה לבורא העולם שעזר לי להגיע למה שרציתי- בדיוק!
צפה בקובץ המצורף 1531119
קערה ומטרפה.
3 אינגליש ארוכות
שמים בקערה:
6 ביצים
4 כוסות קמח
1.5 כוסות סוכר
1 אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות מיץ תפוזים, עדיף טבעי
1 פודינג וניל [6 כפות]
בעזרת מטרפה טורפים את כל הרכיבים יחד רק עד שמתקבלת תערובת אחידה ללא גושי קמח.
יוצקים ל-3 תבניות אינגליש ארוכות מרופדות בניר אפיה.
מפזרים שקדים מולבנים, פרוסים.
אופים בתנור שחומר מראש ל 180 מעלות כ-30 דקות להתייצבות של העוגה ולא יותר. משך האפיה עשוי להשתנות מתנור אחד למשנהו. אז תעקבו אחרי העוגה.
מוציאים את העוגות מהתנור. מסננים מעליהן אבקת סוכר.
צפה בקובץ המצורף 1531122
ממלאים כוס מיץ תפוזים קר.
בתיאבון!
צפה בקובץ המצורף 1531123
כשתברכו על העוגה הזו, כוונו לזכות הלוחמים היקרים של עמ"י שמסכנים את עצמם בחזית, שישובו לשלום הביתה. כבר די והותר מתוכם נהרגו הי"ד.
בייחוד אם תוכלו, כוונו על חיילים יקרים שאני מכירה אישית ודואגת להם אישית ממש:
גדעון בן אירית
משה נחום בן פעסיל פנינה
ישראל איסר בן רייזל מרגלית
ועל:
מיטל בת פרח [חיילת יקרה ממשפחת לב לאחים שלי שהתחזקה בעצמה מאוד, שומרת שבת, כשרות, ועוד.]
ועל הלוחמים בישיבות שיצליחו בלחימה שלהם! הלחימה הרוחנית בעורף שנותנת את הכח בחזית!
אין לי בבית מיצים בסגנון...