עוגות/עוגיות עוגת מיץ בחושה---אוורירית ורכה---

lllavital

משתמש צעיר
באיזה כוס? מדידה או כרגיל אצל העני כוס חדפ שתיה קרה ?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
צריך לרפד כי העוגה נדבקת או בשל הבריאות?
פשוט באינגליש קייק קצת קשה לי הנושא של נייר אפיה, הייתי שמחה לוותר עליו אם זה לא נחוץ במיוחד.
יש לקנות ניר אפיה מוכן לתבניות אינגליש
מתכון מעולה, מה שכן הספיק לי ל-2 אינגליש קייק.
על אחת פיזרתי שוקוציפס מקום שקדים
ואני לא שמתי נייר אפיה, וגם לא שימנתי, אולי קצת נדבק לא הפריע לי
כנראה הכנת גבוהים יותר
 

מירי11111

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
הכנתי עכשיו ויצא מושלם!

רך, טעים, עסיסי.
ויש גם מיץ סחוט טבעי במקרר .... ;)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
ואפשר גם ללא גלוטן-

המרתי לקמח ללא גלוטן ויצא מצוין.
השתמשתי בתערובת לאפיה של חברת דגש
1703711978605.png


יצא מעולה ממש!
IMG_0170_1024x682.jpg

IMG_0169_682x1024.jpg
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
רציתי אותה אוורירית ממש
ורכה
וכזו שנימוחה בפה

עם קצת שקדים למעלה ואבקת סוכר.
צפה בקובץ המצורף 1531121
הכל כבר היה לי בדימיון.

אבל בעיקר רציתי שתהיה קלה קלה להכנה. בלי להפריד ביצים. 5 דקות והיא בתנור.

תודה לבורא העולם שעזר לי להגיע למה שרציתי- בדיוק!
צפה בקובץ המצורף 1531119

קערה ומטרפה.
3 אינגליש ארוכות

שמים בקערה:
6 ביצים
4 כוסות קמח
1.5 כוסות סוכר
1 אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות מיץ תפוזים, עדיף טבעי
1 פודינג וניל [6 כפות]

בעזרת מטרפה טורפים את כל הרכיבים יחד רק עד שמתקבלת תערובת אחידה ללא גושי קמח.
יוצקים ל-3 תבניות אינגליש ארוכות מרופדות בניר אפיה.

מפזרים שקדים מולבנים, פרוסים.

אופים בתנור שחומר מראש ל 180 מעלות כ-30 דקות להתייצבות של העוגה ולא יותר. משך האפיה עשוי להשתנות מתנור אחד למשנהו. אז תעקבו אחרי העוגה.

מוציאים את העוגות מהתנור. מסננים מעליהן אבקת סוכר.
צפה בקובץ המצורף 1531122

ממלאים כוס מיץ תפוזים קר.
בתיאבון!

צפה בקובץ המצורף 1531123
כשתברכו על העוגה הזו, כוונו לזכות הלוחמים היקרים של עמ"י שמסכנים את עצמם בחזית, שישובו לשלום הביתה. כבר די והותר מתוכם נהרגו הי"ד.
בייחוד אם תוכלו, כוונו על חיילים יקרים שאני מכירה אישית ודואגת להם אישית ממש:
גדעון בן אירית
משה נחום בן פעסיל פנינה
ישראל איסר בן רייזל מרגלית

ועל:
מיטל בת פרח [חיילת יקרה ממשפחת לב לאחים שלי שהתחזקה בעצמה מאוד, שומרת שבת, כשרות, ועוד.]

ועל הלוחמים בישיבות שיצליחו בלחימה שלהם! הלחימה הרוחנית בעורף שנותנת את הכח בחזית!
הכנתי יצא מצויין!!
יישר כח.
 

riki18

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מתכון מעולה וקליל!!
יצא טעיםםם
 

ROST

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
גמני הכנתי, יצא מושלם!
(זה מוסיף שכותבים את זה?)

ואגב חשבתי לי,
שיושבת לה אישה במודיעינילית ומייצרת מתכונים. ואין לה שמץ מושג בכמה בתים בישראל מכינים אותה לכבוד שבת.
יכוליות שקוראים לזה זיכוי הרבים
 

ילילי

משתמש מקצוען
גם אני הכנתי.
תודה רבה רבה.

הכנתי עם מיץ תפוזים שסחטתי.
עם מיץ קנוי הטעם יותר מורגש? מה עדיף?
 

member

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
תודה על המתכון!
רציתי אותה אוורירית ממש
ורכה
וכזו שנימוחה בפה

עם קצת שקדים למעלה ואבקת סוכר.
צפה בקובץ המצורף 1531121
הכל כבר היה לי בדימיון.

אבל בעיקר רציתי שתהיה קלה קלה להכנה. בלי להפריד ביצים. 5 דקות והיא בתנור.

תודה לבורא העולם שעזר לי להגיע למה שרציתי- בדיוק!
צפה בקובץ המצורף 1531119

קערה ומטרפה.
3 אינגליש ארוכות

שמים בקערה:
6 ביצים
4 כוסות קמח
1.5 כוסות סוכר
1 אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות מיץ תפוזים, עדיף טבעי
1 פודינג וניל [6 כפות]

בעזרת מטרפה טורפים את כל הרכיבים יחד רק עד שמתקבלת תערובת אחידה ללא גושי קמח.
יוצקים ל-3 תבניות אינגליש ארוכות מרופדות בניר אפיה.

מפזרים שקדים מולבנים, פרוסים.

אופים בתנור שחומר מראש ל 180 מעלות כ-30 דקות להתייצבות של העוגה ולא יותר. משך האפיה עשוי להשתנות מתנור אחד למשנהו. אז תעקבו אחרי העוגה.

מוציאים את העוגות מהתנור. מסננים מעליהן אבקת סוכר.
צפה בקובץ המצורף 1531122

ממלאים כוס מיץ תפוזים קר.
בתיאבון!

צפה בקובץ המצורף 1531123
כשתברכו על העוגה הזו, כוונו לזכות הלוחמים היקרים של עמ"י שמסכנים את עצמם בחזית, שישובו לשלום הביתה. כבר די והותר מתוכם נהרגו הי"ד.
בייחוד אם תוכלו, כוונו על חיילים יקרים שאני מכירה אישית ודואגת להם אישית ממש:
גדעון בן אירית
משה נחום בן פעסיל פנינה
ישראל איסר בן רייזל מרגלית

ועל:
מיטל בת פרח [חיילת יקרה ממשפחת לב לאחים שלי שהתחזקה בעצמה מאוד, שומרת שבת, כשרות, ועוד.]

ועל הלוחמים בישיבות שיצליחו בלחימה שלהם! הלחימה הרוחנית בעורף שנותנת את הכח בחזית!

תודה על המתכון!
האם לאפות על טורבו, או רק חום עליון-תחתון?
 

@אא@

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
וואוווווו יצא נדיר
מכינה כבר פעם שלישית מאתמול (לשלוח לבחורים שבישיבה נגלה )
טעים, קל, ונראה מושלם
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
יש לקנות ניר אפיה מוכן לתבניות אינגליש

כנראה הכנת גבוהים יותר
הכנתי אתמול שוב, ובאמת חילקתי ל-3, יצא מעולה (סמכתי עליך שזה יעלה כי לפני האפיה זה היה מאד נמוך. ובאמת תפח והיה מצוין)
גמני הכנתי, יצא מושלם!
(זה מוסיף שכותבים את זה?)

ואגב חשבתי לי,
שיושבת לה אישה במודיעינילית ומייצרת מתכונים. ואין לה שמץ מושג בכמה בתים בישראל מכינים אותה לכבוד שבת.
יכוליות שקוראים לזה זיכוי הרבים
מצטרפת
 

אמא לשלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הכנתי את העוגה רק שכחתי לשים פודינג אבל גם בלי זה זה טעים מאוד
יצא לי כמות לשני תבניות אינגליש אח''כ ראיתי שזה ממש התנפח
השאלה עד איזזה גובה לשים בתבנית?
העוגות תמיד מתבקעות לי באפיה
יש מה לעשות לזה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה