וגם- גרסא לעצלנים
כ- 40 עוגיות, תלוי בגודל
4 כוסות קמח שקדים
2 כוסות קמח תפו"א
2 כוסות אגוזים טחונים
1 אבקת אפיה
4 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר דמררה
1 כוס סוכר לבן
1 כוס שוקולד צ'יפס, אפשר יותר אם אוהבים
מערבבים, אפשר ביד, את כל הרכיבים לתערובת נוחה לכדרור
בידיים לחות יוצרים כדורים לא גדולים ומניחים במרווחים זה מזה בתבנית מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות כ-12 דקות להשחמה.
[אל תשכחו מהם. את הנגלה האחרונה שכחתי בתנור. חלקם נשרפו.]
גרסא לעצלנים:
משטחים את התערובת בתבנית חד פעמית ענקית
אופים 180 מעלות כ-25 דקות
מקררים מעט
פורסים למלבנים ומסדרים ב- 2 תבניות במרחקים קטנים זה מזה
מחזירים לתנור לעוד כ-8 דקות
מוציאים ופורסים למלבנים.
כ- 40 עוגיות, תלוי בגודל
4 כוסות קמח שקדים
2 כוסות קמח תפו"א
2 כוסות אגוזים טחונים
1 אבקת אפיה
4 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר דמררה
1 כוס סוכר לבן
1 כוס שוקולד צ'יפס, אפשר יותר אם אוהבים
מערבבים, אפשר ביד, את כל הרכיבים לתערובת נוחה לכדרור
בידיים לחות יוצרים כדורים לא גדולים ומניחים במרווחים זה מזה בתבנית מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות כ-12 דקות להשחמה.
[אל תשכחו מהם. את הנגלה האחרונה שכחתי בתנור. חלקם נשרפו.]
גרסא לעצלנים:
משטחים את התערובת בתבנית חד פעמית ענקית
אופים 180 מעלות כ-25 דקות
מקררים מעט
פורסים למלבנים ומסדרים ב- 2 תבניות במרחקים קטנים זה מזה
מחזירים לתנור לעוד כ-8 דקות
מוציאים ופורסים למלבנים.