מהמם ממש!!
מאיפה קונים את המספרים האלה?
מהמם ממש!!
ואוווווומשתפת בפעם ראשונה שיצרתי עוגה מסוג זה
ותודה לכולן על העזרה והמענה
@צ.ו. עורכת וידאו - על הסבר לפרטים
@שרה על מענה מהיר על שאלות
@אביגילושש על המתכון וההסבר המפורט שנתנה כאן באשכול
ואם יש עוד מישהי ששכחתי מתנצלת מראש
בכל אופן כולכן כאן נתתן לי השראה אז תודה לכולן
צפה בקובץ המצורף 1365046
וואו, איזו עוגה מהממת!!!! ומדוייקת.משתפת בעוגת הכסף.
כשמושכים את החוט יוצא סליל תמונות.
צפה בקובץ המצורף 1336894
צפה בקובץ המצורף 1336896
צפה בקובץ המצורף 1336897
צפה בקובץ המצורף 1336898
צפה בקובץ המצורף 1336899
אני חשבת שזה שוקולד קנויוואו, איזו עוגה מהממת!!!! ומדוייקת.
ממה הכדורים עשויים, כדורי שוקולד? או אחרים?
מדף אכיל?!מהמם ממש!!
מאיפה קונים את המספרים האלה?
תודה רבהוואו, איזו עוגה מהממת!!!! ומדוייקת.
ממה הכדורים עשויים, כדורי שוקולד? או אחרים?
אפשר מתכון?כדורי פפרו רושה
מהאתר של דורין כהן..אפשר מתכון?
תודה! אין מיליםמהאתר של דורין כהן..
מושלםםם
25 כדורים:
200 גרם פתיבר טחון לאבקה
150 גרם מחית פרלינה לוז
100 גרם שוקולד מומס
100 גרם חמאה מומסת
למילוי-
25 אגוזי לוז שלמים
לציפוי-
300 גרם שוקולד חלב
30 גרם חמאת קקאו
(אפשר להחליף לכף שמן אך השוקולד לא יתקשה באותה צורה כמו עם החמאת קקאו)
קרוקנט לוז
אופן הכנה:
בקערה נשים יחד את כל החומרים: פתיבר טחון, פרלינה לוז, שוקולד מומס, חמאת מומסת ונערבב לתערובת אחידה. ניקח חתיכה מהבלילה, נשטח ונניח במרכז אגוז לוז. נגלגל לכדור בערך בגודל כדור פינג פונג.
נעביר את כל הכדורים שלנו להקפאה של חצי שעה.
נכין את הציפוי- בקערה נשים יחד שוקולד וחמאת קקאו ונמיס אותם יחד במיקרו בפולסים של 30 שניות. כלומר נחמם 30 שניות ונערבב, נחמם שוב 30 שניות ושוב נערבב. חשוב לחמם בצורת פולסים על מנת שהשוקולד לא ישרף. החמאת קקאו תגרום לשוקולד שלנו להתקשות במרקם קראנצ’י ומושלם והוא לא ימס ברגע בחוץ. אפשר להחליף לכף שמן אך התוצאה תהיה שונה. לאחר החימום נוסיף פנימה קרוקנט לוז בערך חופן או כמה שאתם אוהבים. נערבב היטב.
נוציא את הכדורים מהמקפיא ונטבול כל כדור בשוקולד. נדאג להוריד את שאריות השוקולד היטב לפני שמניחים כדי שלא תיווצר לנו בריכת שוקולד מתחת לכדור. נניח על נייר אפיה. לאחר שציפינו את כל הכדורים תשימו לב שהשוקולד מתקשה במהירות יחסית. בשלה זה אפשר להעביר לקופסא אטומה ולשמור במקפיא עד חודשיים, רק תנו לכדור להפשיר לפני האכילה כמובן.
אם זאת הראשונה מה יהיה בהמשך???העוגה הראשונה שלי!!!
דיביקשתי מאחת הלקוחות שתשלח לי את הסרטון והנה הוא..
שלחתי עכשיו לנטפרי שיפתחודי
אבל זה חסוםם
פשוט מושלם!!!!!העוגה הראשונה שלי!!!
תודה,אבל התמונות חסומות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: