עוגות מעוצבות

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
אני עושה עוגה אחת גדולה בסיר קובנה, ופורסת ל3 פרוסות
בין השכבות אני שמה גאנש וקצפת עם טעם כולשהו, ככה שהעוגה כן טעימה, והציפוי ריץ לבד פחות טעים
אין לי סיר קובנה. הדבר העגול היחיד שיש לי זה תבנית קפיצית
 

שרה arch

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אין לי סיר קובנה. הדבר העגול היחיד שיש לי זה תבנית קפיצית
אם את מתכננת לעשות הרבה עוגות ממליצה שיהיה לך
אם את בקושי עושה, אז תעשי כמה עוגות ותבנית רגילה
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
לא יודעת מה הקוטר של תבנית קפיצית
אבל יש כל מיני גדלים של רינגים
לא נראה לי שזה משנה פשוט יצא לך עוגה יותר רחבה
קיצור את אומרת שעדיף שיהיה לא רחב מידי כמו תבנית קפיצית קלאסית
אם את מתכננת לעשות הרבה עוגות ממליצה שיהיה לך
אם את בקושי עושה, אז תעשי כמה עוגות ותבנית רגילה
אז המלצתכן היא לקנות קורצן עגול של 20 ס"מ נניח או פחות?
ואז לאפות טורט בתבנית ח"פ ולקרוץ אותו?
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
הנה מתכון מושלםםםם לעוגת טורט טובה ויציבה

6 חלבונים
כוס סוכר
להקציף יחד לקצף תפוח

בקערה נפרדת:
6 חלמונים
רבע כוס סוכר
מיץ מלימון טרי מהול בכוס מים
חצי כוס שמן
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כף אינסטנט פודינג
לקפל את שתי העיסות
לשמן תבנית ולצקת את העיסה ולאפות ב160 מעלות במשך 45 דקות
ולאחר האפיה לזרוק את התבנית על השיש כדי שיהיה לך יותר קל לשלוף את העוגה אחר כך..
בתיאבון!!

לגבי טיפים אז אני מחליקה עם פַּלֶטָה ליישור עוגות:
file_319_34.jpg

וקלף לצדדים:
file_305_2.jpg

עיטוף ראשון של העוגה בקצפת זה נקרא "איסוף פירורים"
אני לא מצפה מהעוגה לצאת חלקה אחרי עיטוף א'
אחר כך אני מוסיפה עוד שכבת קרם נדיבה ומתחילה להחליק בצדדים בעזרת הקלף,
ובראש העוגה (למעלה) להחליק כלפי מרכז העוגה בעזרת הפלטה.
*לרוב נוצר מצב של חוסר התייצבות של הקרם, לכן אני מרססת מעט מיים עם בקבוקון ספריי
זה אחד הדברים שעוזרים!!
מכניסה לקירור (מומלץ הקפאה) למשך 20 דקות בערך עד שהקצפת מתייצבת
אפשר להוסיף עוד מעט קרם ואז להתחיל לקשט
שימו לב ששוקולד חם ימיס את הקצפת..
וסוכריות צבעוניות יכולות ליצור שילוב לא כ"כ יפה על העוגה..
המון הצלחות!!!
זזה כמות לתבנית קפיצית או תבנית A4?
אשמח לתשובה מכל אחת...
 

chnanana

משתמש רשום
הוו מטורףףףף רעיון מבריק
יש מצב את שולחת תמונה איך זה מבפנים ואיך מושכים את החוט ??
 

Tmj

משתמש פעיל
אני עושה כ-6 עוגות לא עבות
(זה לפי העין לאיזה גובה אני רוצה להגיעה)
ובין כל קומה קצפת
כחי בחשבון כשאת עושה קוטר
לחשבן עוד כ-סנטימטר של הציפוי
צירפתי פו עוגת בר מצווה שעשיתי לאחרונה
העוגות האלה טובות בהקפאה
את יכולה בכיף להכין מראש ולהפריז
רק תפני מספיק מקום:rolleyes:
איזו עוגה יפה
איך עושים את האיבוק זהב לשוקולד?
 

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
מחפשת דחוף רעיון ותמונה לעוגת חלאקה
מי שי לה אשמח שתשלח
 

אסתי מהודר

משתמש מקצוען
%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%97%D7%9C%D7%90%D7%A7%D7%94-10-1024x681.jpg

halake2.jpg

%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%97%D7%9C%D7%90%D7%A7%D7%94-4-1024x681.jpg

%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%97%D7%9C%D7%90%D7%A7%D7%94-5-1024x681.jpg

%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%97%D7%9C%D7%90%D7%A7%D7%94-16-1024x681.jpg


full

%D7%A2%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%94%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA_uckia8-png.797334
 

דסי גרינברגרר

משתמש צעיר
וואו מטורף איך עושים את זה???
אני דווקא חשבתי על רעיון של ספר תורה מישהי ראתה כזה דבר?
ובלי קשר לעוגה למישהי יש רעיון על עטיפה של פעקלע חלאקה עם תמונה?
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה