בכמה הייתם מתמחרות כל יחידה ?
מטורפתתתתעוגת אירוסין
פחות מבינה בתמחור, אבל ברור שלא פחות משלושה-ארבעה ש"ח.בכמה הייתם מתמחרות כל יחידה ?
10-15 ממה שידוע לי.בכמה הייתם מתמחרות כל יחידה ?
תמחור מקצועי - תודה .10-15 ממה שידוע לי.
את שואלת סתם או בשביל תמחור מקצועי?
אפשר לשאול בבקשה איך עושים את זה שהעוגה תהיה ישרה?
זו עוגה חלבית?
מה היחסים לקצפת רכה?זו בדיוק הדרך
וגם צריך קצפת יחסית רכה
מה היחסים לקצפת רכה?
ואז כשאת מצפה זה יוצא חלק?אישית אני מקציפה ריץ וסוכר לקצף יציב
לא מידי הרבה זמן כי זה מקשיח את הקצף
ואז מוסיפה את הפודינג שגורם להתקשות
ומקציפים עוד מעט
אם את רוצה קצף רך הייתי מוסיפה משהו כמו כף פודינג
ולא יותר לכוס וחצי קצפת
בהצלחה!
ושתפי בתוצאות.....
אני מחליקה בצדדים עם פלטהואז כשאת מצפה זה יוצא חלק?
כמה עוגות את עושה לכל עוגה כזו?אני מחליקה בצדדים עם פלטה
ואת הלמעלה לא יודעת איך קוראים לזה
אבל זה כמו סכין ארוכה ממתכת.
בשביל שהלמעלה יצא ישר,
אני מחממת את הסכין ע"י שפיחה של מים חמים
ואז מנגבת מהמים,
ומחליקה
לפעמים יש צורך בחימום של יותר מפעם אחת
צירפתי עוד סגנון של עוגהפעם ראשונה שאני הולכת להכין. לבר מצווה... אין לי עוד רעיון איך לקשט
אני עושה כ-6 עוגות לא עבות
(זה לפי העין לאיזה גובה אני רוצה להגיעה)
ובין כל קומה קצפת
כחי בחשבון כשאת עושה קוטר
לחשבן עוד כ-סנטימטר של הציפוי
צירפתי פו עוגת בר מצווה שעשיתי לאחרונה
העוגות האלה טובות בהקפאה
את יכולה בכיף להכין מראש ולהפריז
רק תפני מספיק מקום
צפה בקובץ המצורף 1355326
וואו איזו רמת אליפות. טוב אני לא במקום הזה עדיין...צירפתי עוד סגנון של עוגה
שעשיתי
וואו איזו רמת אליפות. טוב אני לא במקום הזה עדיין...
כמה שאלות חופרות:
1. את אופה בתבנית קפיצית רגילה?
2. אפשר לאפות עוגה ולחצות אותה לחצי ברוחב?
3. כשמפשירים את העוגה הציפוי לא נהרס?
4. זה טעים בכלל לאכול עוגת טורט וריצ'?
5. רציתי לשאול עוד משו ופרח לי...
אני עושה עוגה אחת גדולה בסיר קובנה, ופורסת ל3 פרוסותוואו איזו רמת אליפות. טוב אני לא במקום הזה עדיין...
כמה שאלות חופרות:
1. את אופה בתבנית קפיצית רגילה?
2. אפשר לאפות עוגה ולחצות אותה לחצי ברוחב?
3. כשמפשירים את העוגה הציפוי לא נהרס?
4. זה טעים בכלל לאכול עוגת טורט וריצ'?
5. רציתי לשאול עוד משו ופרח לי...
זאת אומרת שהקוטר יותר קטן מתבנית קפיצית.אני אופה או פלטות של עוגה
ואז קורצת עיגולים.
ואז גם אפשר להשתמש בעוגה ביום שאפו אותה.
או ברינג עגול ואז לחכות לפחות יום קירור אחד
כדי שהעוגה לא תתפורר
ואז חותכת את העוגה לפרוסות עגולות.
(סליחה על כל האז ואז ואז אבל זה מה יש....)
בקשר לטעם,
זה מאוד טעים לכל האוהבים את המתוק מתוק הזה
לדעתי זה עדיף פי אלף מבצק סוכר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: