עוגת שוקולד פירורים
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה
לבצק:
4.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 ביצים
1.5 כוס שמן
4 כפות סוכר
לערבב היטב עד שנהיה כמעט בצק,
לשטוח 3/4 מהכמות בתבנית.
למלית:
300 גר' שוקולד מריר
2 ורבע כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מים
3 כפות קקאו
לשים את החומרים בסיר ולהמיס לאט על אש נמוכה,
כשהכל נמס להוסיף
4 ביצים
ולערבב מהר שלא יתבשלו.
לשפוך מעל הבצק ולפורר מעל את הפירורים ששמנו בצד.
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות בערך חצי שעה עד שהפירורים למעלה מזהיבים והעוגה יציבה.
העוגה האמצעית בתמונה.
תבנית תנור
כוס מדידה
מעולה בהקפאה
לבצק:
4.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 ביצים
1.5 כוס שמן
4 כפות סוכר
לערבב היטב עד שנהיה כמעט בצק,
לשטוח 3/4 מהכמות בתבנית.
למלית:
300 גר' שוקולד מריר
2 ורבע כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מים
3 כפות קקאו
לשים את החומרים בסיר ולהמיס לאט על אש נמוכה,
כשהכל נמס להוסיף
4 ביצים
ולערבב מהר שלא יתבשלו.
לשפוך מעל הבצק ולפורר מעל את הפירורים ששמנו בצד.
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות בערך חצי שעה עד שהפירורים למעלה מזהיבים והעוגה יציבה.
העוגה האמצעית בתמונה.
נערך לאחרונה ב: