עוברנכתב ע"י hbecker;2296756:את קשה.
150 גרם שוקולד מגורר
......גם לא....?
נכתב ע"י profession;2294751:עוגת מיץ-או עוגת פרורים איזה שם שתבחרי
בחושה בלי מקסר ובלי להקציף-קערה וכף
אתמול בלילה הכנתי לקח חצי שעה מהרגע שהתחלתי ועד שזה יצא מהתנור! (יש לציין שהקמח היה מנופה לי מראש- מה שחוסך זמן של ניפוי)
עוגת פירורים
4 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
150 גר' מרגרינה- אני מחליפה בקצת יותר מחצי כוס שמן
2 חב' סוכר וניל
1/2 כוס שמן
לערבב הכל להוציא בערך כוס לפירורים ואז להמשיך להוסיף לקערה
4 ביצים
כוס מיץ תפוזים (או כל נוזל דומה-מיץ לימון משומר מעורבב עם סוכר ומים עושה את העבודה יופי!)
4 כפיות א. אפיה (-אני שמה שקית אני חושבת שזה יוצא אותו כמות)
לערבב הכל שיהיה כמה שיותר אחיד (לא קריטי אם נשארים קצת גושי פירורים זה לא מפריע לטעם)
לשים בתבנית לפזר מעל פירורים ולתנור
אפשר לגוון בתבנית אחת או ב3 מאורכות
אפשר ואפילו רצוי לגוון בטעמים פשוט אפשר להוסיף כל העולה על הדעת: צימוקים מייפל קפה קקאו קינמון ריבה אגוזים וכו' וכו'
מה שאוהבים פשוט להוסיף לבלילה לפני הפירורים ולפזר מעל פירורים ולתנור יוצא סוף!
נכתב ע"י hbecker;2296468:זו עוגה אחת-
קודם השם- אחר כך התיאור:
1 כוס מיץ תפוחים או מים
6 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 אבקת אפיה
100 גרם אגוזים טחונים
1 כף קקאו
2.5 כוסו קמח
מקציפים חלבונים לקצף קל. מוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב. מקפלים את שאר החומרים פנימה. אופים ב 180 מעלות כשעה.
אני אוהבת אותה עם קרם מוקה מעל:
קרם מוקה:
1 ריצ' קטן
2.5 כפות סוכר
1/2 חבילה פודינג וניל
1 כף אבקת קפה נמס מומס במעט מים
מקציפים ריצ' ומוסיפים את יתר החומרים בהדרגה.
אפשר למרוח את הקרם מעל או לאפות את העוגה ב-2 תבניות ולשים קרם בין 2 שכבות עוגה.
מקשטים בגנאש שוקולד מריר
עוגה טעימה , באחריות
נכתב ע"י profession;2294751:עוגת מיץ-או עוגת פרורים איזה שם שתבחרי
בחושה בלי מקסר ובלי להקציף-קערה וכף
נכתב ע"י hbecker;2296468:זו עוגה אחת-
קודם השם- אחר כך התיאור:
1 כוס מיץ תפוחים או מים
6 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 אבקת אפיה
100 גרם אגוזים טחונים
1 כף קקאו
2.5 כוסו קמח
מקציפים חלבונים לקצף קל. מוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב. מקפלים את שאר החומרים פנימה. אופים ב 180 מעלות כשעה.
אני אוהבת אותה עם קרם מוקה מעל:
קרם מוקה:
1 ריצ' קטן
2.5 כפות סוכר
1/2 חבילה פודינג וניל
1 כף אבקת קפה נמס מומס במעט מים
מקציפים ריצ' ומוסיפים את יתר החומרים בהדרגה.
אפשר למרוח את הקרם מעל או לאפות את העוגה ב-2 תבניות ולשים קרם בין 2 שכבות עוגה.
מקשטים בגנאש שוקולד מריר
עוגה טעימה , באחריות
נכתב ע"י cha;2297387:תודה !!!
אם את נותנת אחריות אני בוטחת בך !!!! כל המתכונים שלך מעולים ,ואני תמיד מעזה לנסות .
אפשר לשים משהו אחר במקום האגוזים? הילדים שלי לא יאהבו אגוזים.
נכתב ע"י hbecker;2296468:זו עוגה אחת-
קודם השם- אחר כך התיאור:
1 כוס מיץ תפוחים או מים
6 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 אבקת אפיה
100 גרם אגוזים טחונים
1 כף קקאו
2.5 כוסו קמח
מקציפים חלבונים לקצף קל. מוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב. מקפלים את שאר החומרים פנימה. אופים ב 180 מעלות כשעה.
אני אוהבת אותה עם קרם מוקה מעל:
קרם מוקה:
1 ריצ' קטן
2.5 כפות סוכר
1/2 חבילה פודינג וניל
1 כף אבקת קפה נמס מומס במעט מים
מקציפים ריצ' ומוסיפים את יתר החומרים בהדרגה.
אפשר למרוח את הקרם מעל או לאפות את העוגה ב-2 תבניות ולשים קרם בין 2 שכבות עוגה.
מקשטים בגנאש שוקולד מריר
עוגה טעימה , באחריות
הוי, עכשיו אני רואה 150 ג' שוקולד. שמתי 100 ג'...נכתב ע"י hbecker;2296756:את קשה.
150 גרם שוקולד מגורר
......גם לא....?
נכתב ע"י צבעוני;2298478:טורט האגוזים, לאיזה גודל תבנית?
נכתב ע"י חיים2;2294663:יש לי עוגת טורט מעולה ועשירה, כל מי שטועם ממנה מתלהב:
הכמות ל4 פסי אינגליש קייק
10 ביצים
4 כפות קפה
רבע כוס מים רותחים
1 כוס מיץ תפוזים
3 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
2 א"א
1/4 בקבוק ת וניל
פצפוצי שוקולד
הכנה:
מקציפים חלבונים עם 1 וחצי כוסות סוכר, שמים בקערה חלמונים+1 וחצי כוס סוכר+כל הנוזלים. את הקפה שמים במים הרותחים מקררים ומוסיפים לנוזלים.
מכינים קערה נוספת עם כל היבש+הפצפוצי שוקולד ומוסיפים לקצף לסרוגן יבש ונוזלי, אך יש להנמיך את המהירות.
בהצלחה
מירי
מירי
נכתב ע"י עובדת;2299497:שאלה לבקר לגבי: עוגה רכה ועסיסית שמחביאה בתוכה אוצרות טעימים, שוקולד, שקדים וסירופ מייפל....מסוג העוגות שלא תפסיקי להכין. מושלמת לכוס קפה.
הכנתי את העוגה לשבת, מהממת!!
אפשר שתי שאלות?
האם אכן יש בה 4.5 כוסות קמח?? זה נשמע הרבה ביחס לנוזלים, לא? (הוספתי מים...)
ואכם את אופה אותה שעה??
אשמח לתשובה, תודה!!!
נכתב ע"י hbecker;2299519:הכנתי לשבת עוגה כושית בחושה, רכה, גבוהה, עסיסית וטעימה מאוד.
אם תרצו אעלה מתכון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: