טוב,
אז זה העוגה הפשוטה שלנו, כווולם אוהבים!
מצד אחד פשוטה, קלה, כושית, טעימה
מצד שני הסירופ מייפל והשקדים עושים אותה יפה ומשובחת
להחלטתכן, אני בכל אופן ממליצה
עוגת שוקולד וסירופ מייפל
½ 1 כוסות שמן
½ 2 כוסות סוכר
8 ביצים
7 כפות קקאו
2 כוסות קמח
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
שקדים פרוסים (או פיצוחים שונים)
רוטב מייפל
א. ההכנה:
- לערבב את כל החומרים (מלבד הרוטב מייפל והשקדים) בקערה
- לשפוך לתבניות צרות וארוכות (3), ולפזר את השקדים מעל
- לאפות בחום של 180 במשך 30-40 דק'
- בסיום האפיה שעוד חמה, להוציא ולשפוך מעל העוגה סירופ מייפל.