עוגות/עוגיות עוגות בחושות

בת יהודה

משתמש פעיל
נכתב ע"י hbecker;2300039:
בואי נעשה כאן סדר.
כל אחת יכולה להתחרות איתי. אני בסה"כ מקשקשת קצת במטבח ומה שיוצא טוב אני מצלמת ומביאה לכן.
מה שלא יוצא טוב, הולך ל....
אוהבת את הענווה שלך!
 

מימי99

משתמש רשום
הילדים שלי קוראים לה ''עוגת הבית''
והיא אחת הטובות!

משום מה עסיסית יותר בהכנה ידנית ללא מיקסר
יוצא 4 אינגליש
אפשר לקשט בשוקו צ'יפס ואפשר להכין גנש והבחור ישיבה שלי הכי אוהב ככה בלי כלום!


2\1 1 כוס שמן
3 כוסות סוכר

לערבב היטב במטרפה ידנית

להוסיף:
5 ביצים
2\1 4 כוסות קמח
2\1 1 שקיות אפיון
4\3 כפית מלח
2\1 1 כוס מיץ תפוזים
2\1 1 כפיות תמצית וניל


לשפוך לתבניות ולהותיר רבע בלילה להוסיף אליה:
3\1 כוס קקאו
3\1 כוס סוכר
3\1 כוס מים רותחים
3\1כפית סודה לשתיה

לערבב היטב וליצוק לתבניות עם הבלילה הלבנה או בפס אורך או לקשקש כמו עוגת שיש
עכשו אפשר לפזר שפע שוקו ציפס -(זה לא שוקע..)

180 מעלות 40-45 דקות

תהנו!
 

מימי99

משתמש רשום
ועוד אחת מהמחברת

עוגת אפרסק משומר ואגוזים
קלה טעימה ועסיסית במיוחד!


3 כוסות קמח
כפית סודה לשתיה
כפית מלח
כפית קינמון

מערבבים


כוס שמן
2\1 כוס מיץ מהשימורים
3 ביצים
2 כוסות סוכר
כפית וניל
כוס אגוזים קצוצים גדול
קופסה אפרסק משומר מסוננת קצוצים גדול

לערבב הכל העיסה סמיכה למדי
יוצא 3 אינגליש או 2 אינגליש ארוך 1 קצר-אם ממלאים את התבניות היטב
170 מעלות 50-60 דקות
 

להרגיש בבית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
העוגה הזו הפכה להיות עוגת הבית שלנו.
היא לא שיא הבריאות אבל עוד לא מצאתי תחליף לריצ'.
לכתוב את המתכון יותר ארוך מלהכין אותה.

החומרים:
כוס קמח
כוס סוכר
כוס שוקולית(דוקא שוקולית ולא חיקוי- אני מבחינה בהבדל-אבל תעשי לפי טעמך)
שקית אבקת אפיה

לערבב את כל החומרים היבשים.
להוסיף:
כוס שמן
4 ביצים
כפית תמצית וניל
ולערבב
להוסיף חצי ריצ' פרווה
ולערבב.

יוצאת כמות של תבנית חד"פ מלבנית.

לאפות בחום של 180- מעלות עד שקיסם וכו'...

קרם: ( אצלינו מעדיפים בלי)
להרתיח את חצי הריצ' שנותר
ולשבור לתוך הסיר 150 ג' שוקולד מריר.
לשפוך על העוגה.

להחביא במקרר.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י פלאפונית;2301378:
העני , מה שרואים בתמונה של העוגה הזו ,זה שוקולד צי'פס לבן ? זה יותר טעים מהשחור , או שסתם זה מה שהיה לך בארון ?

זה לבן. מסוג איכותי.
טעים יותר? ענין של טעם..
היו לי את שתיהם. רציתי לגוון. היתה עוגה אחרת עם הכהים.
 

ציפורת הנפש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
נכתב ע"י מימי99;2301482:
הילדים שלי קוראים לה ''עוגת הבית''
והיא אחת הטובות!

משום מה עסיסית יותר בהכנה ידנית ללא מיקסר
יוצא 4 אינגליש
אפשר לקשט בשוקו צ'יפס ואפשר להכין גנש והבחור ישיבה שלי הכי אוהב ככה בלי כלום!


2\1 1 כוס שמן
3 כוסות סוכר

לערבב היטב במטרפה ידנית

להוסיף:
5 ביצים
2\1 4 כוסות קמח
2\1 1 שקיות אפיון
4\3 כפית מלח
2\1 1 כוס מיץ תפוזים
2\1 1 כפיות תמצית וניל


לשפוך לתבניות ולהותיר רבע בלילה להוסיף אליה:
3\1 כוס קקאו
3\1 כוס סוכר
3\1 כוס מים רותחים
3\1כפית סודה לשתיה

לערבב היטב וליצוק לתבניות עם הבלילה הלבנה או בפס אורך או לקשקש כמו עוגת שיש
עכשו אפשר לפזר שפע שוקו ציפס -(זה לא שוקע..)

180 מעלות 40-45 דקות

תהנו!


מסכימה עם כל מילה!!!!
עוגות מצויינות, ניסיתי!!!
 

שושי100

משתמש פעיל
נכתב ע"י cha;2300296:
עוגת קינמון :
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 כוס פודינג
3כוסות קמח
1 א.אפיה
1 וחצי כוסות יין מתוק
3 כפות קינמון
להקציף היטב את הביצים עם הסוכר כ8-10דקות להוסיף את החומרים לסרוגין רטוב ויבש .
לשפוך לתבנית בינונית ולפזר מעל פירורים:
1/5 כוס סוכר חום
2 כפות קינמון
2כפות קקאו
2 כפות שמן
לאפות 180 בערך 3/4 שעה עד שהקיסם יוצא יבש .
יוצאת עסיסית וטעימה פשוט מעולה!!
 

סטודיו ישר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י cha;2300296:
עוגת קינמון :
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 כוס פודינג
3כוסות קמח
1 א.אפיה
1 וחצי כוסות יין מתוק
3 כפות קינמון
להקציף היטב את הביצים עם הסוכר כ8-10דקות להוסיף את החומרים לסרוגין רטוב ויבש .
לשפוך לתבנית בינונית ולפזר מעל פירורים:
1/5 כוס סוכר חום
2 כפות קינמון
2כפות קקאו
2 כפות שמן
לאפות 180 בערך 3/4 שעה עד שהקיסם יוצא יבש .

סליחה על ההקפצה, את הביצים במתכון זה מקציפים שלמות או מופרדות.?
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י ציפורת הנפש;2303187:
מסכימה עם כל מילה!!!!
עוגות מצויינות, ניסיתי!!!
---
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י מימי99;2301482:
הילדים שלי קוראים לה ''עוגת הבית''
והיא אחת הטובות!

משום מה עסיסית יותר בהכנה ידנית ללא מיקסר
יוצא 4 אינגליש
אפשר לקשט בשוקו צ'יפס ואפשר להכין גנש והבחור ישיבה שלי הכי אוהב ככה בלי כלום!


2\1 1 כוס שמן
3 כוסות סוכר

לערבב היטב במטרפה ידנית

להוסיף:
5 ביצים
2\1 4 כוסות קמח
2\1 1 שקיות אפיון
4\3 כפית מלח
2\1 1 כוס מיץ תפוזים
2\1 1 כפיות תמצית וניל


לשפוך לתבניות ולהותיר רבע בלילה להוסיף אליה:
3\1 כוס קקאו
3\1 כוס סוכר
3\1 כוס מים רותחים
3\1כפית סודה לשתיה

לערבב היטב וליצוק לתבניות עם הבלילה הלבנה או בפס אורך או לקשקש כמו עוגת שיש
עכשו אפשר לפזר שפע שוקו ציפס -(זה לא שוקע..)

180 מעלות 40-45 דקות

תהנו!

הכנתי ויצאה עוגה נהדרת!
המון תודות!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י cha;2300296:
עוגת קינמון :
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 כוס פודינג
3כוסות קמח
1 א.אפיה
1 וחצי כוסות יין מתוק
3 כפות קינמון
להקציף היטב את הביצים עם הסוכר כ8-10דקות להוסיף את החומרים לסרוגין רטוב ויבש .
לשפוך לתבנית בינונית ולפזר מעל פירורים:
1/5 כוס סוכר חום
2 כפות קינמון
2כפות קקאו
2 כפות שמן
לאפות 180 בערך 3/4 שעה עד שהקיסם יוצא יבש .
הכנתי והתקבלה עוגה מוצלחת ביותר!
תודותי!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י סטודיו ישר;2330505:
סליחה על ההקפצה, את הביצים במתכון זה מקציפים שלמות או מופרדות.?
ביצים שלימות!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
בכיף,
ובהצלחה!
 

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י profession;2294751:
עוגת מיץ-או עוגת פרורים איזה שם שתבחרי
בחושה בלי מקסר ובלי להקציף-קערה וכף
אתמול בלילה הכנתי לקח חצי שעה מהרגע שהתחלתי ועד שזה יצא מהתנור! (יש לציין שהקמח היה מנופה לי מראש- מה שחוסך זמן של ניפוי)

עוגת פירורים

4 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
150 גר' מרגרינה- אני מחליפה בקצת יותר מחצי כוס שמן
2 חב' סוכר וניל
1/2 כוס שמן

לערבב הכל להוציא בערך כוס לפירורים ואז להמשיך להוסיף לקערה

4 ביצים
כוס מיץ תפוזים (או כל נוזל דומה-מיץ לימון משומר מעורבב עם סוכר ומים עושה את העבודה יופי!)
4 כפיות א. אפיה (-אני שמה שקית אני חושבת שזה יוצא אותו כמות)

לערבב הכל שיהיה כמה שיותר אחיד (לא קריטי אם נשארים קצת גושי פירורים זה לא מפריע לטעם)

לשים בתבנית לפזר מעל פירורים ולתנור

אפשר לגוון בתבנית אחת או ב3 מאורכות
אפשר ואפילו רצוי לגוון בטעמים פשוט אפשר להוסיף כל העולה על הדעת: צימוקים מייפל קפה קקאו קינמון ריבה אגוזים וכו' וכו'
מה שאוהבים פשוט להוסיף לבלילה לפני הפירורים ולפזר מעל פירורים ולתנור יוצא סוף!
מישו יודע כמה זמן וכמה מעלות??
יעזור לי מאד
 

אז מה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י לאה 22;2332544:
מישו יודע כמה זמן וכמה מעלות??
יעזור לי מאד

אפיתי אותה בחום בינוני- 180
כחצי שעה נראה לי
(קל לראות כשהיא מוכנה- תתחילי עם 20 דקות וכל כמה דקות תציצי)

התלהבו אצלנו ממנה בטרוף!!!
עשיתי ממנה 2 פסי אינגליש קייק. אחת עם חמוציות ואחת עם שוקצ'יפס. יצא טעים נורא!!!
(השתמשתי במיץ תפוזים אמיתי שסחטתי- וזה היה ממש מורגש בטעם)
 

save as

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
נכתב ע"י להרגיש בבית;2301595:
העוגה הזו הפכה להיות עוגת הבית שלנו.
היא לא שיא הבריאות אבל עוד לא מצאתי תחליף לריצ'.
לכתוב את המתכון יותר ארוך מלהכין אותה.

החומרים:
כוס קמח
כוס סוכר
כוס שוקולית(דוקא שוקולית ולא חיקוי- אני מבחינה בהבדל-אבל תעשי לפי טעמך)
שקית אבקת אפיה

לערבב את כל החומרים היבשים.
להוסיף:
כוס שמן
4 ביצים
כפית תמצית וניל
ולערבב
להוסיף חצי ריצ' פרווה
ולערבב.

יוצאת כמות של תבנית חד"פ מלבנית.

לאפות בחום של 180- מעלות עד שקיסם וכו'...

קרם: ( אצלינו מעדיפים בלי)
להרתיח את חצי הריצ' שנותר
ולשבור לתוך הסיר 150 ג' שוקולד מריר.
לשפוך על העוגה.

להחביא במקרר.

הכנתי לשבת.
ממש כמו שכתבת:
1. לכתוב את המתכון יותר ארוך מלהכין אותה.
2. להחביא במקרר.

תודה על המתכון הנפלא!:)
 

נחמה רובין

ביצועיסטית בנשמה.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אולי עוד יעזור למישהו:
מקציפים במיקסר:
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
מוסיפים לאחר כמה דקות:
4 ביצים:
מקציפים היטב
בינתייים מערבבים:
רבע כוס קקאו
רבע כוס קפה מנס
ו3/4 כוס מים רותחים
מוסיפים לקערת המיקסר
מוסיפים:
1 סוכר וניל
1 א. אפיה
2 כוסות קמח
מערבבים עוד קצת זמן
מחלקים ל 3 תבניות אינגלישקייק
אופים ב180 מעלות עד שכמעט יבש
אפשר להוסיף קרם מעל (לא חובה, טעים גם בלי)
100 כרם אבקת סוכר
2 כפות מים רותחים
1 כף קפה
מערבבים ומורחים מעל העוגה

נראה קצת ארוך אבל בפועל לא מסובך, אלא ממש מהיר וטעים
בהצלחה!
 

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מקפיצה (חיפשתי עוגה לשבת...)
רק בשביל הפיקנטיות, לכל אלה שמכינות "עוגה כושית" או "עוגת כושי"- לפני כחצי שנה משהי בארה"ב נאלצה לשלם סכום לא מבוטל לכושית אחת שתבעה אותה תביעה ייצוגית על שימוש נלוז במילה "כושי" כסימן מייצג לצבע כהה... :(

אז תיזהרו...
 

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
משהי ניסתה את עוגת שוקולד פסטוק שפורסמה ביתד ביום ג' שעבר?
ניסיתי ויצא לא אייי....:(
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה