אוהבת את הענווה שלך!נכתב ע"י hbecker;2300039:בואי נעשה כאן סדר.
כל אחת יכולה להתחרות איתי. אני בסה"כ מקשקשת קצת במטבח ומה שיוצא טוב אני מצלמת ומביאה לכן.
מה שלא יוצא טוב, הולך ל....
אוהבת את הענווה שלך!נכתב ע"י hbecker;2300039:בואי נעשה כאן סדר.
כל אחת יכולה להתחרות איתי. אני בסה"כ מקשקשת קצת במטבח ומה שיוצא טוב אני מצלמת ומביאה לכן.
מה שלא יוצא טוב, הולך ל....
נכתב ע"י פלאפונית;2301378:העני , מה שרואים בתמונה של העוגה הזו ,זה שוקולד צי'פס לבן ? זה יותר טעים מהשחור , או שסתם זה מה שהיה לך בארון ?
נכתב ע"י מימי99;2301482:הילדים שלי קוראים לה ''עוגת הבית''
והיא אחת הטובות!
משום מה עסיסית יותר בהכנה ידנית ללא מיקסר
יוצא 4 אינגליש
אפשר לקשט בשוקו צ'יפס ואפשר להכין גנש והבחור ישיבה שלי הכי אוהב ככה בלי כלום!
2\1 1 כוס שמן
3 כוסות סוכר
לערבב היטב במטרפה ידנית
להוסיף:
5 ביצים
2\1 4 כוסות קמח
2\1 1 שקיות אפיון
4\3 כפית מלח
2\1 1 כוס מיץ תפוזים
2\1 1 כפיות תמצית וניל
לשפוך לתבניות ולהותיר רבע בלילה להוסיף אליה:
3\1 כוס קקאו
3\1 כוס סוכר
3\1 כוס מים רותחים
3\1כפית סודה לשתיה
לערבב היטב וליצוק לתבניות עם הבלילה הלבנה או בפס אורך או לקשקש כמו עוגת שיש
עכשו אפשר לפזר שפע שוקו ציפס -(זה לא שוקע..)
180 מעלות 40-45 דקות
תהנו!
יוצאת עסיסית וטעימה פשוט מעולה!!נכתב ע"י cha;2300296:עוגת קינמון :
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 כוס פודינג
3כוסות קמח
1 א.אפיה
1 וחצי כוסות יין מתוק
3 כפות קינמון
להקציף היטב את הביצים עם הסוכר כ8-10דקות להוסיף את החומרים לסרוגין רטוב ויבש .
לשפוך לתבנית בינונית ולפזר מעל פירורים:
1/5 כוס סוכר חום
2 כפות קינמון
2כפות קקאו
2 כפות שמן
לאפות 180 בערך 3/4 שעה עד שהקיסם יוצא יבש .
נכתב ע"י cha;2300296:עוגת קינמון :
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 כוס פודינג
3כוסות קמח
1 א.אפיה
1 וחצי כוסות יין מתוק
3 כפות קינמון
להקציף היטב את הביצים עם הסוכר כ8-10דקות להוסיף את החומרים לסרוגין רטוב ויבש .
לשפוך לתבנית בינונית ולפזר מעל פירורים:
1/5 כוס סוכר חום
2 כפות קינמון
2כפות קקאו
2 כפות שמן
לאפות 180 בערך 3/4 שעה עד שהקיסם יוצא יבש .
---נכתב ע"י ציפורת הנפש;2303187:מסכימה עם כל מילה!!!!
עוגות מצויינות, ניסיתי!!!
נכתב ע"י מימי99;2301482:הילדים שלי קוראים לה ''עוגת הבית''
והיא אחת הטובות!
משום מה עסיסית יותר בהכנה ידנית ללא מיקסר
יוצא 4 אינגליש
אפשר לקשט בשוקו צ'יפס ואפשר להכין גנש והבחור ישיבה שלי הכי אוהב ככה בלי כלום!
2\1 1 כוס שמן
3 כוסות סוכר
לערבב היטב במטרפה ידנית
להוסיף:
5 ביצים
2\1 4 כוסות קמח
2\1 1 שקיות אפיון
4\3 כפית מלח
2\1 1 כוס מיץ תפוזים
2\1 1 כפיות תמצית וניל
לשפוך לתבניות ולהותיר רבע בלילה להוסיף אליה:
3\1 כוס קקאו
3\1 כוס סוכר
3\1 כוס מים רותחים
3\1כפית סודה לשתיה
לערבב היטב וליצוק לתבניות עם הבלילה הלבנה או בפס אורך או לקשקש כמו עוגת שיש
עכשו אפשר לפזר שפע שוקו ציפס -(זה לא שוקע..)
180 מעלות 40-45 דקות
תהנו!
הכנתי והתקבלה עוגה מוצלחת ביותר!נכתב ע"י cha;2300296:עוגת קינמון :
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 כוס פודינג
3כוסות קמח
1 א.אפיה
1 וחצי כוסות יין מתוק
3 כפות קינמון
להקציף היטב את הביצים עם הסוכר כ8-10דקות להוסיף את החומרים לסרוגין רטוב ויבש .
לשפוך לתבנית בינונית ולפזר מעל פירורים:
1/5 כוס סוכר חום
2 כפות קינמון
2כפות קקאו
2 כפות שמן
לאפות 180 בערך 3/4 שעה עד שהקיסם יוצא יבש .
ביצים שלימות!נכתב ע"י סטודיו ישר;2330505:סליחה על ההקפצה, את הביצים במתכון זה מקציפים שלמות או מופרדות.?
מישו יודע כמה זמן וכמה מעלות??נכתב ע"י profession;2294751:עוגת מיץ-או עוגת פרורים איזה שם שתבחרי
בחושה בלי מקסר ובלי להקציף-קערה וכף
אתמול בלילה הכנתי לקח חצי שעה מהרגע שהתחלתי ועד שזה יצא מהתנור! (יש לציין שהקמח היה מנופה לי מראש- מה שחוסך זמן של ניפוי)
עוגת פירורים
4 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
150 גר' מרגרינה- אני מחליפה בקצת יותר מחצי כוס שמן
2 חב' סוכר וניל
1/2 כוס שמן
לערבב הכל להוציא בערך כוס לפירורים ואז להמשיך להוסיף לקערה
4 ביצים
כוס מיץ תפוזים (או כל נוזל דומה-מיץ לימון משומר מעורבב עם סוכר ומים עושה את העבודה יופי!)
4 כפיות א. אפיה (-אני שמה שקית אני חושבת שזה יוצא אותו כמות)
לערבב הכל שיהיה כמה שיותר אחיד (לא קריטי אם נשארים קצת גושי פירורים זה לא מפריע לטעם)
לשים בתבנית לפזר מעל פירורים ולתנור
אפשר לגוון בתבנית אחת או ב3 מאורכות
אפשר ואפילו רצוי לגוון בטעמים פשוט אפשר להוסיף כל העולה על הדעת: צימוקים מייפל קפה קקאו קינמון ריבה אגוזים וכו' וכו'
מה שאוהבים פשוט להוסיף לבלילה לפני הפירורים ולפזר מעל פירורים ולתנור יוצא סוף!
נכתב ע"י לאה 22;2332544:מישו יודע כמה זמן וכמה מעלות??
יעזור לי מאד
נכתב ע"י להרגיש בבית;2301595:העוגה הזו הפכה להיות עוגת הבית שלנו.
היא לא שיא הבריאות אבל עוד לא מצאתי תחליף לריצ'.
לכתוב את המתכון יותר ארוך מלהכין אותה.
החומרים:
כוס קמח
כוס סוכר
כוס שוקולית(דוקא שוקולית ולא חיקוי- אני מבחינה בהבדל-אבל תעשי לפי טעמך)
שקית אבקת אפיה
לערבב את כל החומרים היבשים.
להוסיף:
כוס שמן
4 ביצים
כפית תמצית וניל
ולערבב
להוסיף חצי ריצ' פרווה
ולערבב.
יוצאת כמות של תבנית חד"פ מלבנית.
לאפות בחום של 180- מעלות עד שקיסם וכו'...
קרם: ( אצלינו מעדיפים בלי)
להרתיח את חצי הריצ' שנותר
ולשבור לתוך הסיר 150 ג' שוקולד מריר.
לשפוך על העוגה.
להחביא במקרר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: