טוב, אז אני הולכת לשחרר לכם את אחד המתכונים
של אחת העוגות.
עוגה מכלום חומרים שבטוח יש לכל אחת בבית.
(אחת האהבות שלי זה להכין מתכונים שאת לא צריכה לקנות בשבילם כלום!
ההחומרים זה בדיוק מה שיש בכל בית
לכן האתר מתכונים ב10 דקות, הוא האתר שלי!
זה נראה כאילו היא עורכת אצלי סיור בארונות לפני כל מתכון שהיא מעלה.)
העוגה נראית ממש יפה כשמכינים אותה בתבנית עגולה.
ומכאן השם שלה: עוגה עגולה.
שם יפה? הא? אני תמיד מתרגשת לתת זהות לעוגות חסרות שם.
אבל כאן זו היתה ממש הברקה!
נראה לי אני צריכה ללמוד קופירייטינג.
ואגב, את, שטוענת שתבנית עגולה אין בכל בית, אפשר להכין גם ב2 או 3 אינגליש קייק,
אין הבדל בטעם. מבטיחה.
אז מקציפים 5 ביצים שלימות
עם כוס סוכר במשך כשבע דקות
כשנהיה לבן, ודי יציב, מוסיפים כוס קמח
ו2 כפות שמן
כלום חומרים, נכון?
ניתן להוסיף לבלילה: קפה\שוקולד מגורר\ פירות\ קוקוס\אגוזים טחונים.
וזהו.
אופים.
מכינים ציפוי
שופכים על העוגה
לציפוי:
כפית קפה
2 כפות קקאו
4 כפות מים
4 כפות סוכר
רום
50 גרם שוקולד
2 כפות שמן
מערבבים על אש ושופכים על העוגה.
ניתן לחתוך אותה למשולשים לפזר מעל אגוזים ולהגיש כמנה אחרונה.
שבת שלום.
של אחת העוגות.
עוגה מכלום חומרים שבטוח יש לכל אחת בבית.
(אחת האהבות שלי זה להכין מתכונים שאת לא צריכה לקנות בשבילם כלום!
ההחומרים זה בדיוק מה שיש בכל בית
לכן האתר מתכונים ב10 דקות, הוא האתר שלי!
זה נראה כאילו היא עורכת אצלי סיור בארונות לפני כל מתכון שהיא מעלה.)
העוגה נראית ממש יפה כשמכינים אותה בתבנית עגולה.
ומכאן השם שלה: עוגה עגולה.
שם יפה? הא? אני תמיד מתרגשת לתת זהות לעוגות חסרות שם.
אבל כאן זו היתה ממש הברקה!
נראה לי אני צריכה ללמוד קופירייטינג.
ואגב, את, שטוענת שתבנית עגולה אין בכל בית, אפשר להכין גם ב2 או 3 אינגליש קייק,
אין הבדל בטעם. מבטיחה.
אז מקציפים 5 ביצים שלימות
עם כוס סוכר במשך כשבע דקות
כשנהיה לבן, ודי יציב, מוסיפים כוס קמח
ו2 כפות שמן
כלום חומרים, נכון?
ניתן להוסיף לבלילה: קפה\שוקולד מגורר\ פירות\ קוקוס\אגוזים טחונים.
וזהו.
אופים.
מכינים ציפוי
שופכים על העוגה
לציפוי:
כפית קפה
2 כפות קקאו
4 כפות מים
4 כפות סוכר
רום
50 גרם שוקולד
2 כפות שמן
מערבבים על אש ושופכים על העוגה.
ניתן לחתוך אותה למשולשים לפזר מעל אגוזים ולהגיש כמנה אחרונה.
שבת שלום.