עוגות/עוגיות עוגה עגולה. (עוגה פשוטה להכנה ויוקרתית)

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
טוב, אז אני הולכת לשחרר לכם את אחד המתכונים
של אחת העוגות.
עוגה מכלום חומרים שבטוח יש לכל אחת בבית.

(אחת האהבות שלי זה להכין מתכונים שאת לא צריכה לקנות בשבילם כלום!
ההחומרים זה בדיוק מה שיש בכל בית
לכן האתר מתכונים ב10 דקות, הוא האתר שלי!
זה נראה כאילו היא עורכת אצלי סיור בארונות לפני כל מתכון שהיא מעלה.)


העוגה נראית ממש יפה כשמכינים אותה בתבנית עגולה.
ומכאן השם שלה: עוגה עגולה.
שם יפה? הא? אני תמיד מתרגשת לתת זהות לעוגות חסרות שם.
אבל כאן זו היתה ממש הברקה!:p
נראה לי אני צריכה ללמוד קופירייטינג.
ואגב, את, שטוענת שתבנית עגולה אין בכל בית, אפשר להכין גם ב2 או 3 אינגליש קייק,
אין הבדל בטעם. מבטיחה.

אז מקציפים 5 ביצים שלימות
עם כוס סוכר במשך כשבע דקות
כשנהיה לבן, ודי יציב, מוסיפים כוס קמח
ו2 כפות שמן
כלום חומרים, נכון?
ניתן להוסיף לבלילה: קפה\שוקולד מגורר\ פירות\ קוקוס\אגוזים טחונים.
וזהו.
אופים.
מכינים ציפוי
שופכים על העוגה

לציפוי:
כפית קפה
2 כפות קקאו
4 כפות מים
4 כפות סוכר
רום
50 גרם שוקולד
2 כפות שמן
מערבבים על אש ושופכים על העוגה.

ניתן לחתוך אותה למשולשים לפזר מעל אגוזים ולהגיש כמנה אחרונה.
שבת שלום.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
באיזו תוכנית? כמה מעלות? למשך כמה זמן? קיסם יבש או עם פירורים לחים?

מהו קוטר התבנית העגולה והאם המידות הן בכוס מדידה או כוס חד פעמית?

מערבבים על אש ושופכים על העוגה.
אש נמוכה/גבוהה? להבה קטנה/גדולה?
האם מוסיפים את כל החומרים לסיר בבת אחת או בסדר מסוים?
 

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
באיזו תוכנית? כמה מעלות? למשך כמה זמן? קיסם יבש או עם פירורים לחים?

מהו קוטר התבנית העגולה והאם המידות הן בכוס מדידה או כוס חד פעמית?


אש נמוכה/גבוהה? להבה קטנה/גדולה?
האם מוסיפים את כל החומרים לסיר בבת אחת או בסדר מסוים?
צודקת. צודקת.
אני פשוט מכינה איך שיוצא וכמה שניסיתי להתעמק מה צריך לפרט, לא זכרתי הכל.
מבחינת קוטר התבנית, תבנית חד"פ עגולה רגילה. אבל באמת כל פעם יוצא משהו אחר,
כמו שאמרתי שלפעמים יוצא לי 2 אינגלישקייק ולפעמים 3.
האפיה היא כמו כל עוגה טורט או בחושה סטנדרט: חום בינוני (180 מעלות) וגם מבחינת הקיסם שצריך להיות יבש.
אין הפתעות בחיים. ואם היתה כאן טכניקה חדשנית, תהיו בטוחות שהייתי מדגישה את זה.
אני משתמשת בכוס חד"פ רגילה.
ומכינה את הרוטב עם להבה נמוכה. את החומרים אני שמה לפי ההיגיון שלי, לא צריך סדר מסויים.
בהצלחה!
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
טוב, אז אני הולכת לשחרר לכם את אחד המתכונים
של אחת העוגות.
עוגה מכלום חומרים שבטוח יש לכל אחת בבית.

(אחת האהבות שלי זה להכין מתכונים שאת לא צריכה לקנות בשבילם כלום!
ההחומרים זה בדיוק מה שיש בכל בית
לכן האתר מתכונים ב10 דקות, הוא האתר שלי!
זה נראה כאילו היא עורכת אצלי סיור בארונות לפני כל מתכון שהיא מעלה.)


העוגה נראית ממש יפה כשמכינים אותה בתבנית עגולה.
ומכאן השם שלה: עוגה עגולה.
שם יפה? הא? אני תמיד מתרגשת לתת זהות לעוגות חסרות שם.
אבל כאן זו היתה ממש הברקה!:p
נראה לי אני צריכה ללמוד קופירייטינג.
ואגב, את, שטוענת שתבנית עגולה אין בכל בית, אפשר להכין גם ב2 או 3 אינגליש קייק,
אין הבדל בטעם. מבטיחה.

אז מקציפים 5 ביצים שלימות
עם כוס סוכר במשך כשבע דקות
כשנהיה לבן, ודי יציב, מוסיפים כוס קמח
ו2 כפות שמן
כלום חומרים, נכון?
ניתן להוסיף לבלילה: קפה\שוקולד מגורר\ פירות\ קוקוס\אגוזים טחונים.
וזהו.
אופים.
מכינים ציפוי
שופכים על העוגה

לציפוי:
כפית קפה
2 כפות קקאו
4 כפות מים
4 כפות סוכר
רום
50 גרם שוקולד
2 כפות שמן
מערבבים על אש ושופכים על העוגה.

ניתן לחתוך אותה למשולשים לפזר מעל אגוזים ולהגיש כמנה אחרונה.
שבת שלום.
בלי אבקת אפייה?
כל כך מעט שמן? לא יבש מידי?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמט

א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ:
נקרא  6  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה