חלבה?
טחינה גולמית.
וקוואקר.
ואפשר גם מחמאת בוטנים [אבל אני כבר חוששת שיחשבו כאן שאנחנו אוכלים חמאת בוטנים ערב ובוקר וצהריים בכל יום תמיד.
עוגה רכה.
טעימה באמת.
תבנית בינונית [A4]
מדידה בכוסות חד פעמיים לשתיה קרה
1/2 כוס שמן
1 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
3 ביצים
קורט מלח
1 אבקת אפיה
3/4 כוס טחינה גולמית
1.5 כוסות קמח
1 כוסות קוואקר דק
1 כוס שוקולד צ'יפס [אני שמתי לבן כי זה מה שהיה לי בבית
מערבבים הכל יחד בקערה.
אין צורך במיקסר
משטחים בתבנית מרופדת בניר אפיה
180 מעלות כ-30-35 דקות. העוגה צריכה להיות רכה אבל יבשה. יתכן שתדרש אפיה ארוכה יותר בתנורים שונים.
הכי כיף לאכול חצי קפוא.
טחינה גולמית.
וקוואקר.
ואפשר גם מחמאת בוטנים [אבל אני כבר חוששת שיחשבו כאן שאנחנו אוכלים חמאת בוטנים ערב ובוקר וצהריים בכל יום תמיד.
עוגה רכה.
טעימה באמת.
תבנית בינונית [A4]
מדידה בכוסות חד פעמיים לשתיה קרה
1/2 כוס שמן
1 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
3 ביצים
קורט מלח
1 אבקת אפיה
3/4 כוס טחינה גולמית
1.5 כוסות קמח
1 כוסות קוואקר דק
1 כוס שוקולד צ'יפס [אני שמתי לבן כי זה מה שהיה לי בבית
מערבבים הכל יחד בקערה.
אין צורך במיקסר
משטחים בתבנית מרופדת בניר אפיה
180 מעלות כ-30-35 דקות. העוגה צריכה להיות רכה אבל יבשה. יתכן שתדרש אפיה ארוכה יותר בתנורים שונים.
הכי כיף לאכול חצי קפוא.