לברר בקופת ביתר אם יש כזה סיפור עכשיוסליחה על הפקפוק
אבל איך אפשר לדעת שהסיפור אמיתי שאתה עכשיו בא להתרים?
לברר בקופת ביתר אם יש כזה סיפור עכשיוסליחה על הפקפוק
אבל איך אפשר לדעת שהסיפור אמיתי שאתה עכשיו בא להתרים?
אכן כך!לברר בקופת ביתר אם יש כזה סיפור עכשיו
שלח לי בפרטי(עם הוכחה שהסיפור הזה אמיתי)אכן כך!
גם אני לא נכנסתי לסיפור הזה באופן רציני לפני שדיברתי עם עסקן מוכר בעיר ורב הקהילה של אותו משפחה.
כמובן מי שרציני לתרום אתן לו את כל הפרטים שצריך/אפשר לתת.
אכן כך!נקלעתי לאשכול בטעות, והתגובות פה "אשריכם ישראל"
לעזור ולתרום, להתייעץ עם רב המון חיזוק ואמפתיה....
כל תגובה יותר מרגשת מהקודמת!
מה הקשר בין השאלה בנושא לתגובה בנושא? לא כתבת כלום..יש לי חבר קרוב מאד שאבא שלו קרס כלכלית.
זה התחיל כבר לפני תקופה ארוכה, אז הבן חתם בשבילו ערבות וכיום הוא כבר משלם את זה בין 600 ל-1000 ש"ח כל חודש.
הגיע מצב שאין לאבא שלו לשלם על דברים הכי בסיסיים עד כדי פת לחם + שרוצים לזרוק אותם מהדירה השכורה וכו' וכו'.
עכשיו הם גם הולכים לארס את אחד הבנים ואין בשביל ההוצאות הכי מינימליות כדי שלא יהיו בושות למשפחה וכו'.
הבן עומד ורואה את משפחתו היקרה נשברת לרסיסים וקשה לו מאד להגיד 'לא' על כסף שאבא שלו צריך "קריטי דחוף כאן ועכשיו"...
יש לציין שהבן גם ככה רחוק מלעבור את החודש!
את הדם מוסיפים בדרך....ב"ה זה לא סיפור עם "דם" ובלי תמונות של בית חולים...
מרוב הצרות בימינו רח"ל - היום אנשים נותנים למגבית בעיקר בשביל סיפורים מזעזעים עם דם וכו'
קשה לי לשקר!את הדם מוסיפים בדרך....
ראיתם פעם עלון מגבית על ילד אחד חולה במחלה רגילה? תמיד זה 3 ילדים במחלות נדירות והאמא קרסה ואיבדה את השפיות ובין לבין חיתנו 2 ילדים ו2 נכדים
אמר לי פעם גבאי צדקה מאחד הקופות הגדולות בשם הרב אלישיב שמותר להוסיף סיפורים... הגמ' אומרת שכופים על הצדקה אז אם נוסיף עוד כמה פרטים לסיפור ובגלל זה אתה תתרום זה בגדר כופים
אז מה קורה
פתחו את זה באשכול תרומה וחסד?
יש קישור לרופת צדקה?
רןצה לתרום אבל דרך משהו מבוסס
תודה
אני שוב מציין שמטרת האשכול לא הייתה להתרים אלא למטרה של "תשועה ברוב יועץ", ואכן זה עזר מאד!דבר איתי באישי אשמח לעזור
אומרים שהסיפור הראשון שהומצא על סמך ההיתר הזה זה הסיפור ששמעו את הפסק שהזכרת מהרב אלישיבאמר לי פעם גבאי צדקה מאחד הקופות הגדולות בשם הרב אלישיב שמותר להוסיף סיפורים... הגמ' אומרת שכופים על הצדקה אז אם נוסיף עוד כמה פרטים לסיפור ובגלל זה אתה תתרום זה בגדר כופים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: