שלומי ברגר
משתמש פעיל
ברגיל מי ש"קרס" זה כבר אחרי שהחתים את כל החברים על ערבות וכו' שהכל התפוצץ להם בפרצוף.יש חברים בעבודה/כולל...
ברגיל מי ש"קרס" זה כבר אחרי שהחתים את כל החברים על ערבות וכו' שהכל התפוצץ להם בפרצוף.יש חברים בעבודה/כולל...
כשיהיה כסף הוא יוכל לנתב את זה לפי כללי הכלכלה הנבונה.אם אין ניהול נכון של התקציב,
צריך שהכסף יגיע לבן והוא ישחרר אותו כראות עיניו.
אני מדבר על חברים/מכרים של הבן.ברגיל מי ש"קרס" זה כבר אחרי שהחתים את כל החברים על ערבות וכו' שהכל התפוצץ להם בפרצוף.
אני יכול להציע לו את זה אבל זה נשמע לי קצת משהו שלא יביא כסף רציני אלא יותר יגרום לו בושות אדירות.אני מדבר על חברים/מכרים של הבן.
חיפשתי תגובה כזולא מבין בכלל את השאלה??
ההורים במצוקה - רוצו לעזור להם...!!
צריך לחכות חלילה שיקרה אסון ל"ע בשביל לעזור...
ההורים שלנו גידלו אותנו ונתנו בשבילנו את כל העולם. זה הזמן שלנו להחזיר...
לא נתן דירה ולא נעליים.אין ספק שאלה קשה ודיני נפשות.
אבל השאלה ממה הוא קרס? אולי הדם שלו מרוח על קירות דירתו של הבן (אולי זה לא המקרה ואז לא רלוונטי)?
דעתי האישית, שאם האבא הגיע לפת לחם והבנים ממשיכים לגור בדירה שנקנתה בדמי האב תרתי משמע, זה פשע.
שימכרו ויקנו באזור מרוחק ויעברו או ישכרו/ישכירו. אבל לחיות בידיעה שההורים מאבדים את נפשם בגלל שהבן יקיר היה צריך סידור מלא/חלקי זה פשע!
לא נתן דירה ולא נעליים.
הבן חיתן את עצמו!
אני אישית דיברתי עם עסקנים לממן לו מצעים ומגבות בשביל להתחיל את החיים!
דיברתי באופן כלליאולי זה לא המקרה ואז לא רלוונטי
זו הייתה השאלה!חיפשתי תגובה כזו
וסוף סוף הגיע
מינימום הכרת הטוב
אם אמא שלי הייתה בוכה בטלפון שאין כסף
הייתי לוקח חופש מהמעביד
ויוצא שבועיים שלש לארה''ב
פלוס מרים טלפונים לעסקנים וארגונים
רעיון רציני ראשון.אבל, אם אתה באמת רוצה לעזור, עזרה לא חייבת להיות בכסף דוקא, תחשוב למשל על זוטות כמו להזמין אותם לשבת. כל שבת שאתה מארח אותם אתה חוסך להם כמה מאות שקלים שלא היה להם מאיפה להשיג. או, כשאתה עושה קניה גדולה פעם בחודש תקנה גם עבורם, דברים שפחות מורגשים בכיס אבל ההורים שלך ירגישו אותם היטב.
אולי שהבן יתחיל אותו כלכלה נבונהזו הייתה השאלה!
עד כמה הבן צריך למסור את נפשו ונפש אשתו וילדיו...
יציאה לארה"ב זה להשאיר את המשפחה לבד + למה שהמעסיק יסכים??
בול על זה אני מדבר.הוא בן יחיד? אם לא, חייבים שיתוף פעולה גם של השאר
זה נשמע מתכון לקריסה גם של הבן, ואז?! מי ירים את 2 המשפחות האלה
לא בהכרח יש טעם לשאול אותם, לפעמים הם עצמם לא ידעו בדיוק להגיד איזו עזרה הם רוצים, ועל אחת כמה וכמה הם ירגישו מושפלים אם הילדים יכתיבו להם על מה ואיך להוציא את מעט הכסף שהם מקבלים.לעזור - פשוט לעזור.
לתפוס את ההורים ולשאול אותם מה אפשר לעזור.
לא חייב מליון שקל, לפעמים העזרה היא גם בדברים קטנים יותר.
בנוסף לגייס את הקרובים שירתמו גם לעניין.
ואם יש אנשים עם יכולת כלכלית גם לגייס אותם.
ויפה שעה אחת קודם!
בהצלחה!
גם לו אין שקל מיותר!!! כך כתבתבול על זה אני מדבר.
כל הבנים שלו עובדים קשה למחייתם ואין להם שקל מיותר.
לא להנחית על המעסיק מהרגע להרגעזו הייתה השאלה!
עד כמה הבן צריך למסור את נפשו ונפש אשתו וילדיו...
יציאה לארה"ב זה להשאיר את המשפחה לבד + למה שהמעסיק יסכים??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: