בקובץ בית אהרן וישראל של חסידי קרליןמישהו כבר בדק אם מותר חוקית והלכתית לתקף שוב באמצע הנסיעה?
יש פולמוס שלם כבר כמה חודשים על תשלומי התח"צ ויש שם החודש עדכון לרפורמה החדשה ושם כתוב שאסור לתקף שוב וגם אסור לרדת ולעלות באותה תחנה.
בקובץ בית אהרן וישראל של חסידי קרליןמישהו כבר בדק אם מותר חוקית והלכתית לתקף שוב באמצע הנסיעה?
יש לך אפשרות להעלות לכאן?יש פולמוס שלם כבר כמה חודשים על תשלומי התח"צ ויש שם החודש עדכון לרפורמה החדשה ושם כתוב שאסור לתקף שוב וגם אסור לרדת ולעלות באותה תחנה.
יש לך אפשרות להעלות לכאן?
פנייה לחברה עצמה לא תחזיר את הכסף?מוקדים
עד כמה שידוע לי צריך להגיע עם הרב קו כדי לקבל את ההחזר לכרטיספנייה לחברה עצמה לא תחזיר את הכסף?
רק באתר?באתר רב קו אונליין, אפשר לטעון מראש חופשי יומי גם לתאריך מאוחר בהרבה ממחר.
מכשירים ברחוב לא.רק באתר?
במכשירים ברחוב/נדרים פלוס/קהילות גם אפשרי?
מישהו מהם יודע שהיה בעיה במכשיר?לגבי חיוב נוסף בזמן המעבר.
אצלי זה היה ביום שישי האחרון, ועכשיו בפירוט הרב קו אני רואה שזה מעודכן כביכול על שעה אחרי שזה היה בפועל שאז אכן נגמר כאילו המעבר ולכן נעשתה גביה.
כך שכדאי לשים לב לשעון במכשיר התיקוף לפני שמתקפים ע"מ למנוע תקלות כאלו.
אם התיקוף השני בוצע בתוך 90 דקות מהנסיעה הראשונה החברה השנייה צריכה להחזיר לכם את התשלום. לפי מה שהבנתי הבעיה במקרה שלכם היא שבגלל שהמכשיר הראשון לא היה מכוון הוא עדכן בכרטיס נסיעה על שעה מוקדמת יותר, השאלה היא האם יש לכם דרך להוכיח שהנסיעה אכן התבצעה בשעה האמיתית?מה אני עושה עם זה שעכשיו אני מסתכל בתדפיס שהוציא לי ובאמת מראה שנסעתי בקו אחר בעיר אחרת.... יש למי להוכיח? החברה הנוספת שאיתה המשכתי תאמר לי שלהם אין איך לבדוק אם היתה תקלה בקו בקודם.
לא השעה היתה בעייתית אלא המרחק. התחנה הראשונה היתה המון ק"מ רחוק מהתחנה האמיתית שעלינו. יותר מזה, בכלל מתוקף שעלינו בקו אחר מזה שעלינו. כנראה המכשיר תיקוף לא היה מכוון.אם התיקוף השני בוצע בתוך 90 דקות מהנסיעה הראשונה החברה השנייה צריכה להחזיר לכם את התשלום. לפי מה שהבנתי הבעיה במקרה שלכם היא שבגלל שהמכשיר הראשון לא היה מכוון הוא עדכן בכרטיס נסיעה על שעה מוקדמת יותר, השאלה היא האם יש לכם דרך להוכיח שהנסיעה אכן התבצעה בשעה האמיתית?
זה לא נכון, נסיעה של עד 15 ק"מ מקנה זכות לנסיעה נוספת של פחות מ-15 ק"מ גם אם תחנת העליה בפעם השניה רחוקה מהתחנה הראשונה יותר מ-15 ק"מלא השעה היתה בעייתית אלא המרחק. התחנה הראשונה היתה המון ק"מ רחוק מהתחנה האמיתית שעלינו. יותר מזה, בכלל מתוקף שעלינו בקו אחר מזה שעלינו. כנראה המכשיר תיקוף לא היה מכוון.
צודק. רק מה לעשות שעכשיו צריך להתווכח איתם על זה. אבל אצלי זה בהרבה יותר קל כי לפי התחנה שבאמת עליתי זה פחות מ-15.זה לא נכון, נסיעה של עד 15 ק"מ מקנה זכות לנסיעה נוספת של פחות מ-15 ק"מ גם אם תחנת העליה בפעם השניה רחוקה מהתחנה הראשונה יותר מ-15 ק"מ
תתלוננו גם במשרד התחבורה וגם בעוד חברות (שלכאורה נסעתם)הדבר חזר על עצמו כמה פעמים, ובכמה כרטיסי רב קו,
כנראה שקיים באג במכשיר, שמוריד מהערך הצבור גם למי שיש לו חופשי,
התלוננתי על כך לקווים אבל נכון להיום בבוקר הדבר חזר על עצמו,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: