@מולטי תקשורת ?אני לא יודע נמתין למולטי ויעדכן אותנו מה יש בבזק
@מולטי תקשורת ?אני לא יודע נמתין למולטי ויעדכן אותנו מה יש בבזק
חלק מהרפורמה זה שניתן להתנייד מתי שרוצים ואין שום התחיבות להשאר בחברה מסוימת.ובבזק יש?
הרפורמה כבר נכנסה לתוקף ניתן להתנייד גם עם מונה רגיל.הרפורמה שתיכנס לתוקף קובעת שלא צריך מונה חכם
הרפורמה כבר נכנסה לתוקף ניתן להתנייד גם עם מונה רגיל.
חברת החשמל הוצאה מהמשחק.מעניין אותי למה חברת החשמל עצמה איננה עושה כלום לעצור את הניודים,
אם החברות מציעות 7 % הנחה קבוע - והם הרי מרוויחים גם איזושהי עמלת תיווך.... (כולל תשלום למשווקים) - הרי הכל זה רק תיווך מחברת החשמל,
למה חברת החשמל לא מציעה את ה-7 % הנחה האלו - והיא תרוויח הרבה יותר ?
לאמיש שיש לו הנחת נכה וכדומה, האם כשעובר ספק, הוא צריך להגיש מסמכים מחדש?
לא נכוןמי שיש לו קו טלפון בבזק וזה רשום על שם אשתו, והחשבון חשמל על שמו, אז הוא לכאורה יצטרך להירשם מחדש. כי השמות לא תואמים.
בתקנון הכרטיס זה לא מופיע.ולמי שיש כרטיס אשראי של דיינרס אקסטרא הום יש 5% נוספים בתווי קניה
כך שודאי עדיף בזק או פזגז עם 7% הנחה קבועה.5% הנחה
בתקנון הכרטיס זה לא מופיע.
יש הנחה כזו (מוגבלת ל84 ש"ח בחודש ול1000 ש"ח בשנה) רק בחברת החשמל עצמה, ובסלקום TV בלבד. לא בסלקום חשמל (ואפי' לא בסלולר שלהם).
כך שודאי עדיף בזק או פזגז עם 7% הנחה קבועה.
גם אם על סלולר כן יש, לא בטוח בכלל שיהיה על סלקום חשמל.תראה צילום מסך מצורף. זה מהפירוט אשראי האחרון של דיינרס החזר על קווי סלולר כשרים של סלקום. ואין לי TV כמובן. לא יודע למה זה מופיע בחשבונית כסלקום TV אבל המציאות מראה שמקבלים החזר.
אתה צודק. רק עכשיו נרשמתי לחשמל ואדע בוודאות רק עוד חודשיים בדף פירוט, אבל כשדיברתי עם הנציג בהצטרפות לחשמל בסלקום הוא שייך את זה לחשבון סלולר שלי ולא ביקש כרטיס אשראי. מן הסתם זה יגיע בחשבון אחד ואם כן אז גם דיינרס מתייחסים לזה אותו דבר.גם אם על סלולר כן יש, לא בטוח בכלל שיהיה על סלקום חשמל.
דרך בזק שאני רושם פרטים אחרים ממה שרשום בחברת חשמל, זה לא נותן להמשיךלא נכון
ניתן לעדכן פרטי משלם אחרים מבעל המנוי..
מולטי כתב לך פרטי משלם כלומר לגבי התשלוםדרך בזק שאני רושם פרטים אחרים ממה שרשום בחברת חשמל, זה לא נותן להמשיך
באיזה חברה יש את ההנחה הכי גדולה?
חברה | קבוע (24/7) | תוכנית יום | תוכנית לילה |
פזגז | 7% | ||
בזק | 7% | 15% א-ה 07:00-17:00 | 20% א-ה 07:00-23:00 |
פרטנר | 5%-7% | 15% א-ה 08:00-17:00 | 20% א-ה 06:00-00:00 |
סלקום | 5%-7% | 15% א-ה 07:00-17:00 | 20% א-ש 07:00-23:00 |
אמישרגז | 6.5% | ||
הוט מובייל | 5%-7% | 15% א-ה 07.:00-17:00 | 20% א-ה 07:00-23:00 |
אלקטרה | 5%-7% | 20% א-ה 07:00-23:00 | 8%-10% 23:00-17:00 |
"בזק אנרג'י" לא נותנים הנחת ביטוח לאומי !!!בנוסף החברות שנותנות כפל הנחה לזכאים בביטוח לאומי : פזגז חמשל, סלקום אנרג'י (שאר חברות לא בדקתי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: