עדיין קיים ניוד חשבון חשמל בזול עם 10% הנחה!!

מולטי תקשורת

יעוץ
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

עבודות לBA ולתואר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

עבודות לBA ולתואר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
יש חברה נוספת בשם פאפי חשמל שנותנת 10% הנחה רק שזה לא כל השנה אלא רק חודשיים מסוימים במהלך השנה, אבל בחודשים שהם לא נותנים הנחה אז הם גם לא מספקים את החשמל כך שניתן לעבור לחברה אחרת שנותנת 7%.
בנוסף העלות החודשית הקבועה היא רק 20 ש"ח, ולא 30 כמו פזגז ובזק
ויש להם שירות שמצרף ששולח אוטומטי 45 יום לפני שהם חוזרים לספק חשמל בקשה לניוד חזרה אליהם, כל שלדעתי זה הכי משתלם.

עבודות לBA ולתואר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מבדיקה שערכתי
חוץ מההנחה בחשמל יש גם עלות של חיוב קבוע, הוא תלוי בגודל החיבור.
בבזק אלקטרה פאוור ואמישראגז העלות הקבוע היא בדיוק כמו חברת החשמל, בפזגז המצב שונה, יש עלות חודשית קבועה גדולה יותר מכל החברות, זה תלוי בגודל החיבור אבל לי לשם הדוגמא בחזרת חשמל העלות החודשית הממוצעת הייתה בין 22-25 ש"ח תלוי במספר הימים בחודש, (העלות היא לפי ימים בחברת החשמל), בעוד בפזגז הייתה לי עלות קבועה של 30 ש"ח בחודש דבר שכמעט רוקן את ההנחה מתוכן.

כל אחד יכול לבדוק זאת לבד להשוות את עלות החיוב החודשי שלו בחברת חשמל אל מול החברה בה הוא נמצא, אבל רק לשים לב שבחברת חשמל החשבונית היא דו חודשית משא"כ בשאר החברות החשבונית היא חודשית ולכן יש לחשבן זאת בהתאם.

כך שבזק או אלקטרה פוואר ללוקחות שלהם בגז עדיפים בהרבה על פזגז

בהצלחה

תמממממי

משתמש פעיל
אני מבינה ש 7% זה כבר הסטנדרט
מה שמשתנה זה העלות החודשים הקבועה
יש לי תלת פאזי ומונה חכם איפה הכי משתלם?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה