חשבתי על זה, כנראה בגלל שזה עם הבסיס (עולה 800 ש"ח)...ממש יקר!!!
בשילב זה הרבה יותר זול..
חשבתי על זה, כנראה בגלל שזה עם הבסיס (עולה 800 ש"ח)...ממש יקר!!!
בשילב זה הרבה יותר זול..
יכולה לפנות אליי zhavinutzlev.comמחפשת לקנות עגלת דונה שחורה במצב מצויין
במחיר טוב, לא גולד.
צרי איתי קשר: ג'ימל@fF8214מחפשת לקנות עגלת דונה שחורה במצב מצויין
במחיר טוב, לא גולד.
דונה נמכרת רק בשילברק שילב ימכרו את הדונה X??
אולי @חני/ה תוכל לעזור לךמחפשת דונה חדשה בקרטון. אם יש למישהי מידע אשמח שתכתוב כאן.
הבנתי ממישהו שאמור לצאת בדצמבר עגלת דונה חדשה
שהיא תוכל קצת יותר להתקפל למצב שכיבה
מישהו שמע על זה? זה נכון?
אני קניתי את העגלת דונה הזאת היא צריכה להגיע אלי בימים הקרובים אוכל לעדכן אותך בהמשך אם היא טובה או לא...הבנתי ממישהו שאמור לצאת בדצמבר עגלת דונה חדשה
שהיא תוכל קצת יותר להתקפל למצב שכיבה
מישהו שמע על זה? זה נכון?
איפה קנית?אני קניתי את העגלת דונה הזאת היא צריכה להגיע אלי בימים הקרובים אוכל לעדכן אותך בהמשך אם היא טובה או לא...
תעדכני באמת, תודה.אני קניתי את העגלת דונה הזאת היא צריכה להגיע אלי בימים הקרובים אוכל לעדכן אותך בהמשך אם היא טובה או לא...
אשמח לדעת איפה קנית וכמה שילמת?אני קניתי את העגלת דונה הזאת היא צריכה להגיע אלי בימים הקרובים אוכל לעדכן אותך בהמשך אם היא טובה או לא...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: