שילב בעין כרם, הגיעו להם הרבה, אבל הכל להזמנות ששולמו מראש.אני הייתי בשילב אמרו שדונה X תגיע רק ביולי וכדאי לשריין מראש...
עולה 2890 ש"ח
איפה קנית?
נשארו ממש בודדים - נראה לי רק 2 יחידות בצבע כחול.
שילב בעין כרם, הגיעו להם הרבה, אבל הכל להזמנות ששולמו מראש.אני הייתי בשילב אמרו שדונה X תגיע רק ביולי וכדאי לשריין מראש...
עולה 2890 ש"ח
איפה קנית?
באתר של דונה כתוב שיש בולם זעזועיםעוד שאלה: יש לה קפיצים או בולם זעזועים?
אם הולכים ברחוב זה נוסע טוב?
את יודעת אם אפשר לחבר את הדונה X לאיזופיקס של הדונה+ ?אני מתכננת להשתמש כעגלה יחידה, אבל אני לא יוצאת הרבה, בעיקר מהבית למעון (ברכב)
אינלי מושג.את יודעת אם אפשר לחבר את הדונה X לאיזופיקס של הדונה+ ?
עדיין רלוונטי? מאיפה את בארץ?היי מוכרת דונה i הדגם החדש, חדשה באריזה גגון ירוק מדבר ב2000 ש"ח
יש עכשיו בשילב??כחול וירוק יש כבר בשילב זה כן. מיש רוצה שחור צריך לחכות לחודש יולי...
כחול וירוק יש בודדים בחלק מהסניפים.יש עכשיו בשילב??
כי אמרו לי שאפשר להזמין ויגיע רק ב-05/06,
אם כן איפה אפשר להשיג?
תודה
איך אפשר ליצור איתך קשר? אין לי אפשרות לכתוב בפרטיכן,
ירושלים
כבר לא רלוונטי, נמכר אתמול.איך אפשר ליצור איתך קשר? אין לי אפשרות לכתוב בפרטי
מה זה דונה I?מוכרת דונה I שהיתה בשימוש חודשיים
עם האחריות של שילב
עם גגון בצבע בז
2000 שח
זה הדגם לפני הX הראש שלה עולה ויש בה כרית מכולהה לניו בורן קשיחה ומאוד נוחה התינוק נמצא במצב נורמלי לא מקופלמה זה דונה I?
מה שונה בה מהרגיל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: