איפה קנית? באתר של שילב המלאי חסראני קניתי את העגלת דונה הזאת היא צריכה להגיע אלי בימים הקרובים אוכל לעדכן אותך בהמשך אם היא טובה או לא...
אשמח לשמוע פרטים אם מרוצה וכדו'..
איפה קנית? באתר של שילב המלאי חסראני קניתי את העגלת דונה הזאת היא צריכה להגיע אלי בימים הקרובים אוכל לעדכן אותך בהמשך אם היא טובה או לא...
מוזמנת לפנות אלימחפשת לרכוש דונה בבית שמש
במחיר של עד 1,200 ש"ח
במצב חדש ושימוש מועט
מוכרת את שלי היתה בשימוש פחות מחודשייםמחפשת דונה חדשה לגמרי. אשמח למידע.
אפשר פרטים?מוכרת את שלי היתה בשימוש פחות מחודשיים
דונה I (אין כבר להשיג באתר של שילב)
מאיפה בארץ ובכמה?מוכרת את שלי היתה בשימוש פחות מחודשיים
דונה I (אין כבר להשיג באתר של שילב)
טלזסטון-יכולה להעביר לירושליםמאיפה בארץ ובכמה?
היי מוכרת דונה i הדגם החדש, חדשה באריזה גגון ירוק מדבר ב2000 ש"חחפשת דונה חדשה לגמרי. אשמח למידע
לא.זה באמת נשכב ממש?
מניחה שהזוית הפנימית (והאמיתית) של מנח התינוק היא הרבה פחות חדה מהשרטוט בתמונה.נראה לי התמונה הזאת ממחישה טוב, את הזווית המקסימלית של השכיבה
סל קל דונה X עומד בבדיקות תקן מחמירות הן בתקן I size המחמיר של מושבי בטיחות וכן עומד בתקן של טיולון.
הדונה היא הסל קל היחידי בעולם אשר עומד ב 3 תקנים בו זמנית: סל קל טיולון טרמפולינה
הדונה X מתאים לשימוש החל מגיל לידה בגובה 40 סמ ועד גובה 85 סמ ומשקל של 13 קג.
קניתי היום, נראית טוב!אני מחכה להמלצה ממי שקנתה,
תודה!!
קנית בחנות?קניתי היום, נראית טוב!
קניתי בשילב, נמצא כבר אצלי בבית.קנית בחנות?
כבר אצלך?
איך נשכב? יכול לשמש כטיולון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: