עגלות מהדלת האחורית של האוטובוס

poto12

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י שושן צחור;2316143:
אוטובוסים לתינוקות, רעיון חמוד אבל אין סיכוי.
מה שכן- חלק מהאוטובוסים הבין עירוניים בירושלים הוחלפו לאחרונה בדגם חדיש יותר, עם 5 דלתות.
בחלק הקדמי של האוטובוס יש מושבים בודדים במקום זוג. מקום מעולה לעגלות.

הצרה שבמהדרין זה שייך לגברים
אם אני מצליחה לתפוס כזה מקום כולם יוצאים מורווחים

שמחו

משתמש מקצוען
הפורום כאן מייצג לכאורה פנים של הציבור שלנו.

אז מה מאוד מעניין אותנו?

התחבורה הציבורית בראש מעייננו. החברות [במיוחד אגד], משרד התחבורה, הנהגים, כולם רשעים ארורים [לא מושאל, כך כתוב באחד התגובות כאן]. לנו מגיע ומגיע ומגיע, וזכותנו וזכותנו, כולם סתם להכעיסניקים. וכל המקטרים על התרבות המוזרה שלנו להידחס לתוך אוטובוסים עם עגלות פתוחות באוטובוס האחרון לפני שבת, הם מזכירים את התרבות האחרת זו שאנו כה מחנכים נגדה.

וגם אשכול על בקשת סרט תת תת רמה, זוכה להצפה חוזרת ונשנית.

נראה כאילו זה הפנים שלנו.

אבל זה לא ככה. יש מספיק אשכולות חסד ונעימי תרבות. יש מספיק פורומים מקצועיים כאן באכסניה הזו, שמציגה ציבור מתורבת בר דעת, נעים, מתעסק לפרנסתו, עם כישורים. אז אנחנו לא רק כזה ציבור שמתווכח על הזכות/אי הזכות לחסום את האוטובוס עם העגלה לטובת הזאטוטים הזקוקים לצאת לבנק.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י רודא;2316348:
אאז שוב אני שואלת את כל המתלוננים- מה אני אמורה לעשות
היום כבר קניתי יויו וזה כבר יותר פשוט, מתקפל ביד אחת ולא תופס מקום

הנה, ענית את התשובה. כמה פשוט וקל.
אף אחד לא רוטן על טיולונים פשוטים וקטנים באוטובוס, אפילו אם הם פתוחים. אפילו הנוסעים הכי עצבניים.
טיולון עולה כמה מאות שקלים (מול המרצדסיות שעולות אלפים). ואפשר גם לקחת אותו בהשאלה.

('ואם אין לי טיולון?! מה אני יעשה!? ואין לי כסף לקנות?!!! אתם רוצים שאני יישאר בבית כל היום עם הילדים שלי?!?! ולא אסע לקבר רחל בי"א בחשוון!!! כמו שאתם רוצים להתפלל גם אני רוצה להתפלל ! ואני אסע לי מתי שיתחשק לי עם איזו עגלה שיתחשק לי! זה לא עניינכם שהעגלה שלי ברוחב מטר ובאורך מטר וחצי ויש שם ברזלים שייתקעו לכם ברגליים אמן! אני אעלה איתה לאוטובוס כי זו זכותי והחוק מאפשר לי!!! מה, בגלל שיש לי ילדים אסור לי לנסוע!? זה נשמע כמו במחוזות אחרים שמתנגדים לילודה!!!! אנטישמים')

(זהו, עניתי במקומכם).

(התשובה שלי: כמובן, מותר לך לעלות לאוטובוס עם מה שתרצי, ולא לקפל אותו גם כשיש לך אפשרות. באותה מידה, מותר לנו לעקם את האף. זו זכותנו, כשם שזו זכותך).

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
הגיע הזמן להשיק עגלת יויו לתאומים.

נ פלוס

משתמש מקצוען
נכתב ע"י rachelY;2317145:
יש עוד נקודה שאנשים לא שמים אליה לב.
עולה עגלה לאוטובוס (מהדלת האחורית) ואנשים שעומדים צמוד לחלון פשוט לא זזים, ואז העגלה תופסת את המעבר.
מי בדיוק האשם???

בעיה נפוצה מאוד!!

rachelY

משתמש צעיר
נכתב ע"י רותי קפלר;2317159:
הנה, ענית את התשובה. כמה פשוט וקל.
אף אחד לא רוטן על טיולונים פשוטים וקטנים באוטובוס, אפילו אם הם פתוחים. אפילו הנוסעים הכי עצבניים.
טיולון עולה כמה מאות שקלים (מול המרצדסיות שעולות אלפים). ואפשר גם לקחת אותו בהשאלה.

('ואם אין לי טיולון?! מה אני יעשה!? ואין לי כסף לקנות?!!! אתם רוצים שאני יישאר בבית כל היום עם הילדים שלי?!?! ולא אסע לקבר רחל בי"א בחשוון!!! כמו שאתם רוצים להתפלל גם אני רוצה להתפלל ! ואני אסע לי מתי שיתחשק לי עם איזו עגלה שיתחשק לי! זה לא עניינכם שהעגלה שלי ברוחב מטר ובאורך מטר וחצי ויש שם ברזלים שייתקעו לכם ברגליים אמן! אני אעלה איתה לאוטובוס כי זו זכותי והחוק מאפשר לי!!! מה, בגלל שיש לי ילדים אסור לי לנסוע!? זה נשמע כמו במחוזות אחרים שמתנגדים לילודה!!!! אנטישמים')

(זהו, עניתי במקומכם).

(התשובה שלי: כמובן, מותר לך לעלות לאוטובוס עם מה שתרצי, ולא לקפל אותו גם כשיש לך אפשרות. באותה מידה, מותר לנו לעקם את האף. זו זכותנו, כשם שזו זכותך).
חבל על העיוות הגדול...

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עכשיו אני אספר כאן סיפור מאזן.

בתקופת הקרה לפני כ-3 שנים. עמדה בתחנה אשה עם חמישה ילדים קטנים בעגלא ובזמן קריב והמתינה לאוטובוס. ב"ה הוא נכנס לתחנה ומבט מהיר גילה שגם יש בו מקום.

יופי.

הנהג פותח את הדלתות. אך הפנים חסום הרמטי. לפחות חמש עגלות פתוחות ולידן האמהות (חסימה כפולה, אם ועגלה אם ועגלה) האשה מנסה לפלס לעצמה דרך, חלק מהילדים מנסים לעלות מקדימה חלק מאחורה.
לא ניתן.

- בקשה: אפשר בבקשה לקפל את העגלות ולאפשר לעלות?
- 0 תגובה. דברו לעצים ולאבנים.
- דרישה: קפלנה את העגלות, אתן חוסמות את העליה.
- תשובה: חבל לנו, אנחנו בלאוו הכי צריכות לרדת עוד כמה תחנות.

זהו, הנהג סגר את דלתותיו והשאיר בתחנה הקפואה אמא (מעודדת ילודה) עם ארבעה פצפונים, ילד אחד נתקע על האוטובוס, בנס הגדול שבהם.

עכשיו בואו נמשיך להתפלמס על מידת הטוב והחסד שבהשתדלות קיפול העגלה כאשר זה ניתן.

Ok - מירי טריטל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י אמא ומתכנתת;2315765:
נראה לי שהגיעה העת להפסיק עם ההכללות, יש צדדים לכאן ולכאן, יש אנשים כאלו ואנשים כאלו.

יש אנשים שמנצלים את החוק עד תום, עולים עם העגלה ו"שלום עלי נפשי" ולא מנסים להתחשב גם כשאפשר,

ויש גם אנשים שזועמים על כל אמא יהודיה שהעיזה להציג את גלגלי עגלת ילדיה על מפתן האוטובוס....

קצת איזון וראיה רחבה, רבותי, לא הזיקו לאיש מעולם.

לא מבינה את יפי-הנפש הזה
יש מצב של 'כופין על מידת סדום'. כל אחד יעשה ככל העולה על רוחו ואנחנו נסתכל מהצד ונשתטח כלפי ערך ה'סובלנות' וה'זכותו של כל אדם לעשות כרצונו'?

אמא ומתכנתת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
נכתב ע"י ok;2317190:
לא מבינה את יפי-הנפש הזה
יש מצב של 'כופין על מידת סדום'. כל אחד יעשה ככל העולה על רוחו ואנחנו נסתכל מהצד ונשתטח כלפי ערך ה'סובלנות' וה'זכותו של כל אדם לעשות כרצונו'?

זה לא מה שכתבתי, הוצאת את דברי מהקשרם לחלוטין.

מה שהתכוונתי לומר הוא, שדי להקצנות, 2 הצדדים צודקים, אבל כל אחד מהם כותב כאילו הצד השני הוא רשע מרושע ואין טיפת הגיון בהתנהלות שלו... מותר לנו להבין את השני גם אם הוא מקשה עלינו לפעמים. לא כל אחד שמפריע לך הוא כבר "סדוימניק"

אספרה

כל מה שצריך כדי שמילים שהשמעתם יגיעו אל הדף
מנוי פרימיום
נכתב ע"י rachelY;2317145:
יש עוד נקודה שאנשים לא שמים אליה לב.
עולה עגלה לאוטובוס (מהדלת האחורית) ואנשים שעומדים צמוד לחלון פשוט לא זזים, ואז העגלה תופסת את המעבר.
מי בדיוק האשם???

אשמה האמא שלא ביקשה יפה שיפנו לה את המקום.

אספרה

כל מה שצריך כדי שמילים שהשמעתם יגיעו אל הדף
מנוי פרימיום
נכתב ע"י poto12;2317153:
הצרה שבמהדרין זה שייך לגברים
אם אני מצליחה לתפוס כזה מקום כולם יוצאים מורווחים

מהדרין בבין עירוניים בירושלים? יש חיה כזאת?

STBW

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
חסד ואמת
אנו כבנות עם ישראל האם לא יכולות לעזור ולתמוך אחת לשנייה
מודה ומתוודה גם לי יש עגלה וגם אני חוסמת את המעבר
ואני גם נוסעת לפעמים בלי עגלה ועגלות אחרות חוסמות את המעבר
בואו ניתן יד ותמיכה "איש את רעהו"
ובמקום לחנך ולזעוק אחד על השני פשוט לעזור:)
לקחת את הילד שצורח - או את התיק הכבד
לבקש מהנהג לחכות
בחיוך ובסבלנות הרבה יותר קל
ועם מילה טובה - המעבר נפתח ואף אחד לא כועס

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
נכתב ע"י שושן צחור;2317220:
אשמה האמא שלא ביקשה יפה שיפנו לה את המקום.

או שאשמות כל אותן שמפוצצות את האוטובוסים בכרכרות וגורמות בכך לאנשים להיות אפטיים לאנשים שצריכים עזרה אם הם מלווים בעגלות.

Ok - מירי טריטל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י אמא ומתכנתת;2317201:
זה לא מה שכתבתי, הוצאת את דברי מהקשרם לחלוטין.

מה שהתכוונתי לומר הוא, שדי להקצנות, 2 הצדדים צודקים, אבל כל אחד מהם כותב כאילו הצד השני הוא רשע מרושע ואין טיפת הגיון בהתנהלות שלו... מותר לנו להבין את השני גם אם הוא מקשה עלינו לפעמים. לא כל אחד שמפריע לך הוא כבר "סדוימניק"
נכון, לא כל מי שמפריע לי הוא סדומי
אבל התיאור שכתבת:
יש אנשים שמנצלים את החוק עד תום, עולים עם העגלה ו"שלום עלי נפשי" ולא מנסים להתחשב גם כשאפשר
זה בדיוק מידת סדום. למה צריך למצוא את ההיגיון שבהתנהגות הזו?

אמא ומתכנתת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
נכתב ע"י ok;2317246:
נכון, לא כל מי שמפריע לי הוא סדומי
אבל התיאור שכתבת:
יש אנשים שמנצלים את החוק עד תום, עולים עם העגלה ו"שלום עלי נפשי" ולא מנסים להתחשב גם כשאפשר
זה בדיוק מידת סדום. למה צריך למצוא את ההיגיון שבהתנהגות הזו?

לא צריך.... זו היתה דוגמה להקצנה...

ואגב, אני תוהה למה התיאור
ויש גם אנשים שזועמים על כל אמא יהודיה שהעיזה להציג את גלגלי עגלת ילדיה על מפתן האוטובוס....
לא ממש הפריע לך.... :confused:

Ok - מירי טריטל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י אמא ומתכנתת;2317253:
לא צריך.... זו היתה דוגמה להקצנה...

ואגב, אני תוהה למה התיאור לא ממש הפריע לך.... :confused:

טוב, נו.. ודאי שהפריע. אבל על זה הגיבו כבר לפני.

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
סליחה. אני השבוע לא הצלחתי לעלות עם עגלה כי 5 עגלות שבהן רק תינוק אחד והשאר ריקות תפסו את המעבר!

אחת אחת 11

משתמש מקצוען
אני כל יום עולה עם עגלה לא גדולה לאוטובוס ממש לא מפוצץ, יש הרבה מקומות בחצי השני שלו אבל חצי מהאנשים מעדיפים לעמוד במקום של העגלות, אני מבקשת מהם לשבת הם אומרים לי שהם כבר יורדים, 10 אנשים מצטופפים בריבוע כזה קטן כי כולם אוטוטו יורדים ואני לא יכולה לעמוד עם העגלה במקום בטוח שיועד לה מלכתחילה. (ציבור לא חרדי- חשוב לציין)

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י שושן צחור;2317224:
מהדרין בבין עירוניים בירושלים? יש חיה כזאת?

בבית שמש יש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה