עגלות מהדלת האחורית של האוטובוס

נ פלוס

משתמש מקצוען
עדכון מהיום אחרי הצהריים!! שווה לקרוא!!
בבית שמש יש אוטובוסים, שבמקום מול הדלת אחורית (בקיצור המקום לעגלות) יש ספסל שאפשר לקפל, ככה עם יש עגלה 1 יש אפשרות לאמא לשבת...
הלכתי היום לעשות לילדים חיסונים נגד שפעת (אני מקווה שאף אחד לא כועסת שעזתי לצאת עם הילדים ועוד עם אוטובוס) קיצור אוטובוס אחד מגיע- אין מקום, נוסע.... מחכה עוד 7 דקות, אוטובוס נוסף מגיע, אהה הוא גם מלא!! אבל בעצם יש לו מקום לעגלה, רק על הספסל שאפשר לקפל יושבת אמא נחמדה, ולא חושבת בכלל שיש מצב לקום ולקפל את הספסל?! בשביל מה?? כי אני הגברת רוצה לעלות היא צריכה לקום??? הרי אני יכולה לחקות לאוטובוס נוסף!! לא??? אבל אני לא נתתי לה! ואמרתי לה, סליחה גברת! אני רוצה לעלות עם עגלה!! אפשר בבקשה לקפל את הספסל??? היא מסתקלת עלי ככה :rolleyes: וככה :cool: וככה :eek: . ובסוף קמה!!! ועוד יותר נדהמתי!! בתכנה הבא היא ירדה!!! כנראה שתחנה 1 מאוד מאוד קשה לה לעמוד!!!!

אז מה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י רותי קפלר;2317121:
אכן, זו הייתה דמגוגיה... כתבתי את זה בהודעה עצמה. בתגובה לאלו שאמרו ש'אם מבקשים מאשה לקפל עגלה ריקה זו התנגדות לילודה', כתבתי ש'אם נשים עולות עם עגלות וכו' - זו התנגדות ללימוד תורה'.

לא כך נכתב. זה נכתב בצורה הרבה יותר עדינה, מסתייגת ובקטנה.
(המשפט הבא צונזר, במאמץ רב)

STBW

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
נכתב ע"י נ פלוס;2318627:
אז במקום הריק כבר היה עגלה!! ובאוטובוס היה המון מקומות ישיבה אם האשה חייבת לשבת!! היא לא חייבת לשבת דווקא במקום של העגלות!!!!!!! היא יכולה לקחת את התינוק החמוד שלה, ולעלות איתו קצת למעלה איפה שיש המון מקומות!!! ומה היא הייתה עושה אם לא היה המקום הזה לישיבה כמו שאין ברוב האוטובוסים??? אההה וגם היא הייתה עם עגלת טנק וכמובן פתוחה לידה!!

ואם היא לא יכלה להחזיק את התינוק שלה
כי הוא פלט / הקיא / לכלך....?

"הווי דן את כל האדם לכף זכות"

מרגלית ויסברג

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
היום נסעתי באוטובוס (עם עגלה) כנראה המזג אוויר המשוגע השאיר את האנשים בבית, כי האוטובוס היה כמעט ריק.

אבל מה, עליתי ועגלה ריקה תופסת את העמדה של העגלות, ולא הצלחתי לזהות אפילו למי היא שייכת.

בעקבות האשכול הזה, חשבתי לעצמי, וואלה, זה הזמן להתעצבן :) אבל בסוף לא הצלחתי, כי הכיכרות כאן בעיר בנוסף לעליות, בנוסף לתחביב משונה של נהגי סופרבוס לנסוע במהירות מופרזת למרות הכל, בהחלט גורם לאנשים לברוח לשבת באותו הרגע, לפני שהם עצמם יעופו עם הילד.

לא נורא, אולי נצליח להתעצבן בפעם הבאה;)

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י מרגלית ויסברג;2319407:
היום נסעתי באוטובוס (עם עגלה) כנראה המזג אוויר המשוגע השאיר את האנשים בבית, כי האוטובוס היה כמעט ריק.

אבל מה, עליתי ועגלה ריקה תופסת את העמדה של העגלות, ולא הצלחתי לזהות אפילו למי היא שייכת.

בעקבות האשכול הזה, חשבתי לעצמי, וואלה, זה הזמן להתעצבן :) אבל בסוף לא הצלחתי, כי הכיכרות כאן בעיר בנוסף לעליות, בנוסף לתחביב משונה של נהגי סופרבוס לנסוע במהירות מופרזת למרות הכל, בהחלט גורם לאנשים לברוח לשבת באותו הרגע, לפני שהם עצמם יעופו עם הילד.

לא נורא, אולי נצליח להתעצבן בפעם הבאה;)

אם האוטובוס ריק ויש מקום, למה להתעצבן?

מרגלית ויסברג

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י מרשי;2319413:
אם האוטובוס ריק ויש מקום, למה להתעצבן?

כי עושה הרושם מהאשכול הזה, שבשום מקום אין מקום לדון לכף זכות את העגלות הפתוחות... בטח ובטח אם העגלה ריקה.

מה? ואם עוד רגע חמש נשים ירצו לעלות בתחנה הבאה עם עגלות, והעגלה הריקה סתם תופסת מקום???

אבל זה ברור שזה היה בהקצנה, קצת הומור באשכול מלא כעס:D:eek::rolleyes:

מרגלית ויסברג

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
שלא ישמע ותבינו לא נכון, שאין מקום להתחשבות.

להתחשב צריך בכל מקום בכל מצב, והנשים חייבות להשתדל להפריע מה שפחות, ולסגור מה שיותר כשהן יכולות.

תמיד יהיו את אלה, שלא אכפת להן מכלום, ואת אלה שישתדלו כמה שיותר, ויקריבו עצמן כדי לא להזיק לאחרים, אבל לא להוציא שם רע בצורה כל כך כוללת, על כל אישה שעולה עם עגלה לאוטובוס.

דרך אגב, לא ראיתי אישה ללא עגלה, שנשארה בתחנה כי היה עמוס, תמיד היא יכולה לעלות מהדלת הקדמית ששם אין בשום אופן גישה לעגלות.

ראיתי וחוויתי אין ספור פעמים שנשים עם עגלות נשארו בתחנה כי לא היה להם לאן לעלות.

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י רותי קפלר;2317159:
הנה, ענית את התשובה. כמה פשוט וקל.
אף אחד לא רוטן על טיולונים פשוטים וקטנים באוטובוס, אפילו אם הם פתוחים. אפילו הנוסעים הכי עצבניים.
טיולון עולה כמה מאות שקלים (מול המרצדסיות שעולות אלפים). ואפשר גם לקחת אותו בהשאלה.

('ואם אין לי טיולון?! מה אני יעשה!? ואין לי כסף לקנות?!!! אתם רוצים שאני יישאר בבית כל היום עם הילדים שלי?!?! ולא אסע לקבר רחל בי"א בחשוון!!! כמו שאתם רוצים להתפלל גם אני רוצה להתפלל ! ואני אסע לי מתי שיתחשק לי עם איזו עגלה שיתחשק לי! זה לא עניינכם שהעגלה שלי ברוחב מטר ובאורך מטר וחצי ויש שם ברזלים שייתקעו לכם ברגליים אמן! אני אעלה איתה לאוטובוס כי זו זכותי והחוק מאפשר לי!!! מה, בגלל שיש לי ילדים אסור לי לנסוע!? זה נשמע כמו במחוזות אחרים שמתנגדים לילודה!!!! אנטישמים')

(זהו, עניתי במקומכם).

(התשובה שלי: כמובן, מותר לך לעלות לאוטובוס עם מה שתרצי, ולא לקפל אותו גם כשיש לך אפשרות. באותה מידה, מותר לנו לעקם את האף. זו זכותנו, כשם שזו זכותך).
***אני רק אורח כאן***
כל מילה - פנינה.

חיוך

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
D I G I T A L
לכל מי שטענה שמסוכן לקפל עגלה עם תינוק ביד תוך כדי נסיעה,
תתפלאו, אבל ניתן לקפל את העגלה לפני העליה לאוטובוס.

ולצערי, הייתי עדה לאחרונה למקרה חצוף לחלוטין,
בו חצי אוטובוס קדמי עמוס בצורה מסוכנת, והמעבר חסום ע"י "כרכרה" ריקה.

ש. "של מי העגלה"
ת. "שלי" (גבר צעיר, עומד ליד אשתו היושבת)
ש. "אפשר בבקשה לקפל אותה? אנשים רוצים לעבור!"
ת. "לא. אי אפשר לקפל את העגלה!!"
ש. "מה זאת אומרת "אי אפשר"? אנשים רוצים לשבת, תראה כמה מקום יש מאחורה, והעגלה חוסמת את המעבר."
ת. "אין מקומות ישיבה! אין לאן לעבור"
ש. "יש מקומות, תסתכל"
ת. "את לא מבינה שאי אפשר לקפל עגלה באוטובוס?? כשיהיה לך ילדים תדברי!!"

אם זה לא היה עצוב, זה היה עצוב.

--

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י חיוך;2320570:
לכל מי שטענה שמסוכן לקפל עגלה עם תינוק ביד תוך כדי נסיעה,
תתפלאו, אבל ניתן לקפל את העגלה לפני העליה לאוטובוס.

ולצערי, הייתי עדה לאחרונה למקרה חצוף לחלוטין,
בו חצי אוטובוס קדמי עמוס בצורה מסוכנת, והמעבר חסום ע"י "כרכרה" ריקה.

ש. "של מי העגלה"
ת. "שלי" (גבר צעיר, עומד ליד אשתו היושבת)
ש. "אפשר בבקשה לקפל אותה? אנשים רוצים לעבור!"
ת. "לא. אי אפשר לקפל את העגלה!!"
ש. "מה זאת אומרת "אי אפשר"? אנשים רוצים לשבת, תראה כמה מקום יש מאחורה, והעגלה חוסמת את המעבר."
ת. "אין מקומות ישיבה! אין לאן לעבור"
ש. "יש מקומות, תסתכל"
ת. "את לא מבינה שאי אפשר לקפל עגלה באוטובוס?? כשיהיה לך ילדים תדברי!!"

אם זה לא היה עצוב, זה היה עצוב.

--
האם לא הגיע הזמן לבטל את החוק המתיר נסיעה חינם לעגלה פתוחה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה