אני מפתחת פול סטאק שבעצם בונה אתרים ואת המערכות שמאחוריהם.מה ההגדרה של הייטק?
אפשר להגדיר בניית אתרים כהייטק?
אני מפתחת פול סטאק שבעצם בונה אתרים ואת המערכות שמאחוריהם.מה ההגדרה של הייטק?
אפשר להגדיר בניית אתרים כהייטק?
במקום לעבוד קשה על הבמהאיך יתכן שבעל שמחה משלם בבסיס 5-7 אל"ש
וההגברה האורגניסט והזמר/ים
כל אחד מקבל אלפי שקלים?
סה"כ 1500-2000 לכל אחד מהם
על עבודה של כמה שעות שהורסת לילה
ויש גם בלאי של כלים
ושל קול צרוד לזמרים שצריכים עבור זה הרבה מנוחה להיות רעננים אח"כ
ואי אפשר לקבל עוד הרבה עבודות במקביל
ויש הרבה תקופות בשנה בלי עבודה
אז מה????
לא נראה לי שזה משהוא רווחי מאוד בסדר גודל לחלוקה חדשית
אולי מי שהוא מאוד מבוקש
אם אמרתי 'מטא' רגלי חסדך ד' יסעדני...מפוטרי מטא למשל קיבלו 6 משכורות + שבועיים שכר על כל 6 חודשי ותק.
לא רע בכלל....
ניהיה עכשיו מודה שכל הזמרים עוזבים את המארגנים שלהם.....במקום לעבוד קשה על הבמה
עדיף לעבוד כמארגן תזמורות רווח ע-נ-ק!!!
אומנם קשה מאוד בהתחלה להיכנס לשוק
אבל אח"כ הכסף זורם בלי לצאת מהבית
לא צריך להיות גדול מספיק שיש לך כמה שעובדים איתם
כן זה אוי ואבוי, מאמינה שאם היית משלמת כזה סכום הזוי למס הכנסה ואחרי זה במעון משלמת גם מחיר הזוי,@geekית מחשבים אני לא נמצאת תקופה ארוכה פה וגם לא גולשת הרבה, ועדיין ראיתי המון אבל המון הודעות שלך כמה את מרויחה, מבינה שאת מקבלת המון כסף, ומניות ואפציות ואוי אוי אוי לא מקבלת שום דרגה במעון
אז לעלות את הנושא למודעות זה חשוב, לדעת שאפשר לדרוש יותר, לחשוב על מעבר חברה וכו
אבל בלי להוציא לאנשים שוב ושוב את העיניים
לגמור את החודש זה הרבה עינין של התנהלות כלכלית חכמה ולמי שאין את זה לא יעזור גם הכנסות של 60 לחודש...אני ב"ה שמחה איפה שאני, מרויחה מספיק, ויש לי כל מה שאני צריכה ב"ה, ומאמינה שעושה את ההשתדלות שלי
אבל תחשבי ותחשבו כל מי שמדבר פה כמה הרבה הוא מרויח הרבה
על אנשים שלא גומרים את החודש וקשה להם עם הפרנסה, שאולי קשה להם לקרוא הודעות מעין אלה שוב ושוב
(אני ח"ו לא באה לפגוע רק לעורר תשומת לב)
בחיים האמיתיים אף אחד לא ידע כמה אני מרוויחה לעולם,@geekית מחשבים גם לי צורם מאד לקרא את ההודעות שלך, שימי לב שהביקורת עליהם חוזרת שוב ושוב.
גם אם כוונתך רצויה, או לפחות את חושבת שזו כוונתך, [משום מה יש הרבה אנשים שמתנסחים בצורות דומות שלא תמיד מודעים לעצמם] כנראה שהנימה של הדברים והצורה שלהם נראית להמון העם הפשוטים כמתנשאת ודוחה.
אנא קחי זאת לתשומת ליבך כי גם בחיים האמתיים ולא הווירטואליים אנחנו נתקלים בתופעות כאלו.
תפסיקו לפזול לדשא של השנינראה לי שלא כתבו כאן על גראמרים במצוה-טאנץ בחתונות החסידיות
הטובים עושים כמה אלפים כל לילה
אף אחד לא פוזל לשום דשא.תפסיקו לפזול לדשא של השני
גם שם מי שהו מוכשר ויש לו את זה ושולף מהשרוול הוא כבר שם
אבל זה לא נגיש לאף אחד
וגם שם הוא חייב להכין כמה ימים מראש
ולהשאר ער לילה
וכו'
אז אני אספר לך שהפרטים כאן די מטושטשים...@geekית מחשבים אני דווקא מסכימה עם דעותיך בניגוד לאחרות.
ד"א לפי פרטים שפיזרת בפרוג אפשר לחפש אותך בלינקדאין אז את לא כ"כ אנונימית.
זה תגובה מנותקתתתתלגמור את החודש זה הרבה עינין של התנהלות כלכלית חכמה ולמי שאין את זה לא יעזור גם הכנסות של 60 לחודש
חחח...אני לא אחפש אותך כי זה חטטני.אז אני אספר לך שהפרטים כאן די מטושטשים...
מענין מי את חושבת שאני... חחחחח
לאף אחד לא נראה מתנשא העובדה שאת מרוויחה הרבה. תרוויחי ותהני, זה לא מפריע לאף אחד, ולא מעניין אף אחד. הנושא הוא מה שאת משדרת, והצורה שבה את כותבת.בחיים האמיתיים אף אחד לא ידע כמה אני מרוויחה לעולם,
מי שזה נראה לו מתנשא מוזמן לעבור הלאה...
כי זה לא על חשבון אף אחדלמה כשכותבת כאן עצמאית שהיא עושה 100K לחודש זה לא מוציא את העיניים?
ממש עבודת מחקר ובלשותחחח...אני לא אחפש אותך כי זה חטטני.
אבל,
השכלה של מהט בסמינר בבני ברק.
4 שנים בתחום.
חברת סטארט אפ בהרצליה.
ברוטו 30 נטו 17.
ריאקט ונוד ולפני זה אנגולר וכו וכו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: