לא הכל כאן נכון... חלק קצת דומה למציאותחחח...אני לא אחפש אותך כי זה חטטני.
אבל,
השכלה של מהט בסמינר בבני ברק.
4 שנים בתחום.
חברת סטארט אפ בהרצליה.
ברוטו 30 נטו 17.
ריאקט ונוד ולפני זה אנגולר וכו וכו.
לא הכל כאן נכון... חלק קצת דומה למציאותחחח...אני לא אחפש אותך כי זה חטטני.
אבל,
השכלה של מהט בסמינר בבני ברק.
4 שנים בתחום.
חברת סטארט אפ בהרצליה.
ברוטו 30 נטו 17.
ריאקט ונוד ולפני זה אנגולר וכו וכו.
סבבה פרשתי,לאף אחד לא נראה מתנשא העובדה שאת מרוויחה הרבה. תרוויחי ותהני, זה לא מפריע לאף אחד, ולא מעניין אף אחד. הנושא הוא מה שאת משדרת, והצורה שבה את כותבת.
אבל כמובן, שזכותך להמשיך לטמון ראשך בחול, או בערמת השטרות, או בקורסים שאת לומדת. ולא להאזין לביקורת נוקבת ועניינית.
זה לא מסכנות, יש כאן אי צדק מסוים.כי זה לא על חשבון אף אחד
וגם לא השכר שלך שבעז"ה שיגדל
רק שמעון מסובסד לא מגיע לך כי הוא מראש לא יועד לאוכלוסיה כשלך
ומי שמשלם מס גבוה למרות שיש לו ילדים שיודה להשם ולפחות לא יצייר עצמו כמסכן למרות שאני מאד מבינה את התסכול
זהו שלפעמים ההכנסה נמוכה אבל יש לך יותר אפשרות כלכלית... לא הכל בחיים זה הכנסה, והכנסה גדולה לא הופכת אותך לעשיר.כמו שאת טוענת שלא יבינו מה זה לשלם מס גבוה
תביני שאת לא מבינה מה זה להיות בדרגת שכר שמקבלים את מלוא הסיבסוד כי זה אומר שההכנסה לנפש מאד נמוכה
אם יש לו הכנסה פסיבית משכירות הוא אמור לדווח עליה כל שנה ולא בטוח שאכן יקבל את מלוא הסבסוד כפי שאת טוענתמי שיש לו 5 דירות מקבל הנחה במעון,
לא מכירה כזה דבר אבל עייפתי מלהתווכחזהו שלפעמים ההכנסה נמוכה אבל יש לך יותר אפשרות כלכלית... לא הכל בחיים זה הכנסה, והכנסה גדולה לא הופכת אותך לעשיר
תגידי את אמיתית? קודם כל ההודעה שלך הגיעה מאוחר מדי, כל ההודעות נמחקו כבר קודם.טוב נו, ממש קטנוני ולא יפה לנסות לנחש מי זאת.
מה זה נותן לכן?
וגם אם אתן חושבות שיודעות מי זו, מה הקטע לרשום את זה?
תשאירו את המחשבות לעצמכן.
יש גבול!
אם הוא מוכשר לזה אז הוא יעשה את זה גם אם הוא לא מרוויחאף אחד לא פוזל לשום דשא.
זה בדיוק המטרה של האשכול.
מי שהוא מוכשר ומוכן להקדיש בשביל זה לילות, קיבל אופציה נוספת לשכר גבוה
על הכנסה של עד סכום מסוים לא צריך לדווח...אם יש לו הכנסה פסיבית משכירות הוא אמור לדווח עליה כל שנה ולא בטוח שאכן יקבל את מלוא הסבסוד כפי שאת טוענת
אני לא אומרת שאין בשיטה חורים
לא. זאת בכיינות ילדותית במחילה.כן זה אוי ואבוי, מאמינה שאם היית משלמת כזה סכום הזוי למס הכנסה ואחרי זה במעון משלמת גם מחיר הזוי,
כותבת פחות. רעיון נחמד נכון?ואיך הייתי עושה את זה בדרך אחרת??????
לגמור את החודש זאת עבודה לא קלה בכלל להרבה משפחות והרבה ניסים, אמונה והשגחת פרטית מלווים אותן כדי להצליח לעשות את זה. ומכיוון שנשמע כפי שטרחת להדגיש שאת נמצאת כרגע בצד המרוח בחמאה של הפרוסה - הרשי לי לומר שכנראה רבות מהנשים באשכול הזה תשמחנה שלא תכתבי כאן הודעות הרומזות על בעיות בהתנהלות הכלכלית שלהן ממקומך.לגמור את החודש זה הרבה עינין של התנהלות כלכלית חכמה ולמי שאין את זה לא יעזור גם הכנסות של 60 לחודש...
זהו את צודקת לחלוטין.בחיים האמיתיים אף אחד לא ידע כמה אני מרוויחה לעולם,
אמרת חמש דירותעל הכנסה של עד סכום מסוים לא צריך לדווח...
אם יש לך 9000 משכנתא זה אומר שהיא דירה יקרה ...על הכנסה של עד סכום מסוים לא צריך לדווח...
גם אם היא כפול 5...אמרת חמש דירות
לא אחת
מי שיש לו 5 דירות ומעלה חייב לדווח דיווח שנתי למס הכנסה ולהגיש הצהרות הון אאל"ט.גם אם היא כפול 5...
זה לא רלונטי להנחה למעון, שם בודקים הכנסות עד כמה שידוע לי.מי שיש לו 5 דירות ומעלה חייב לדווח דיווח שנתי למס הכנסה ולהגיש הצהרות הון אאל"ט.
שירה יודעת יותר טוב ממני.
אתה לא מרגיש שעברת כאן גבול????אם יש לך 9000 משכנתא זה אומר שהיא דירה יקרה ...
אין ענין להתמסכנות ולא לקנאות של האחרות וגם לא לגאווה
חשבתי לפרוש כאן, בעיני זאת צביעות להתקומם על סכומים שאני כותבת אבל לשתוק על הודעה נוראית שכזאת.ובדיוק יותר
אם חפצה נפשיכים בחיי אושר ועושר, שלמות וזוהר
בואו אחריי.
קצת מזכיר את הברון שהתרברב ובסוף נחנק בכספת שלו.
אין סעיף שמצהירים על מס' נכסים או משהו כזה? או על שומת מס?זה לא רלונטי להנחה למעון, שם בודקים הכנסות עד כמה שידוע לי.
לגבי זה, מסכימה איתך מאוד. ברוכה הבאה לעולם שבו לכתוב סכומים שאנשים מרוויחים זה לא פוליטיקלי קורקט אבל הודעות כמו אלה שציטטת הן בסדר גמור.לשלוח לך פרוט נכסים??
איזה עוד שאלות יש לך?? רק שאני אדע לענות במרוכז....
חשבתי לפרוש כאן, בעיני זאת צביעות להתקומם על סכומים שאני כותבת אבל לשתוק על הודעה נוראית שכזאת.
לא אכתוב כאן יותר בנושא
על ירושות שמעת?בלי קשר ישיר לנושא,
אני מנסה להוגיע את מוחי כבר כמה דקות להבין איך אפשר להגיע לבעלות על חמש דירות שמניבות שכירות, אבל להגיע לדרגה 3 במעון
של 5 דירות?על ירושות שמעת?
והיא הולכת לעבוד משרה מלאה בשכר מינימום?על ירושות שמעת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: