יש כאן חשש פיקו"נ אמיתי וברור לי שחיי אדם קופחו בגלל היציאה הבודדת הזואם אכן יכחדו כל הצבאים הארץ ישראליים ממרכז הארץ בגלל הכביש, האם זה מצדיק את הכביש או שעדיף למצוא פתרון אחר?
יש כאן חשש פיקו"נ אמיתי וברור לי שחיי אדם קופחו בגלל היציאה הבודדת הזואם אכן יכחדו כל הצבאים הארץ ישראליים ממרכז הארץ בגלל הכביש, האם זה מצדיק את הכביש או שעדיף למצוא פתרון אחר?
עם כזו הודעה אז באמת מה אנחנו רוצים מהם...אני עצמי גר במודיעין עילית.
אני סובל מאוד מהיציאה הדפוקה.
אבל אני שואל:
אם אכן יכחדו כל הצבאים הארץ ישראליים ממרכז הארץ בגלל הכביש, האם זה מצדיק את הכביש או שעדיף למצוא פתרון אחר?
גם לי יצא לחשוב כך.אני עצמי גר במודיעין עילית.
אבל אני שואל:
אם אכן יכחדו כל הצבאים הארץ ישראליים ממרכז הארץ בגלל הכביש, האם זה מצדיק את הכביש או שעדיף למצוא פתרון אחר?
יכול להיות,אפשר לחשוב שבבניית העיר מודיעין לא פגעו (ופוגעים) בטבע
אז במקום זה אתה חוסם את כל הנתיב עם האוטובוסיםכל העיר במפר אחד גדול, לך תראה את חפץ חיים
אני גם יוצא כל בוקר מהעיראני עצמי גר במודיעין עילית.
אבל אני שואל:
הבניה במו"ע מתרחבת בתוך גבולות העירמאשר אדמות פרטיות שהבנייה עליהן מתרחבת לששת כנפות הארץ בלי דין ובלי דיין
והחמש יציאות שהוזכרו כאן קודםהבניה במו"ע מתרחבת בתוך גבולות העיר
משא"כ במודיעין שהעיר עצמה מתרחבת לכל כיוון אפשרי
תעבור לביתר.אני גם יוצא כל בוקר מהעיר
ובבקשה איזה פיתרון יש
יש תוכנית לעשות עוד כביש גישה ליד ישיבת באיאן.אבל תכלס זה המצב כרגע אז יש שני אפשריות או לשכן את כל תושבי מודיעין עילית במודיעין או פשוט לעשות עוד כביש גישה
מה שנקרא כביש חרבתאיש תוכנית לעשות עוד כביש גישה ליד ישיבת באיאן.
זה לא עוד כביש.יש תוכנית לעשות עוד כביש גישה ליד ישיבת באיאן.
אומרים שהוועדה הרוחנית של הישיבה מפריעה לבניית הכביש...
תסתכל מה קרה בעמק הצבאים,אני עצמי גר במודיעין עילית.
אבל אני שואל:
למה לא נסתכל על חצי כוס המלאה?אם יש ישיבה מחר
זה אומר שיש עיתון לערב פסח של העיריה
שם נקבל ציטוטים מכמירי לב תוך כשירת כתרים וזירי תהילה למי שעסוק במלאכה כבר 50 שנה...
תבדוק ביחס לערים אחרות המצב מצויןהעמיד ממונה מיוחד לתלונות בנושא תח"צ ופלאי פלאים
אולי אנחנו גרים בעיר אחרת??הבטיח גנרטור לכל העיר וקיים
תנו לי לנחש שאתם לא נוסעים כל יום מחוץ לעיר בתחבורה ציבורית.תבדוק ביחס לערים אחרות המצב מצוין
איפה זה?אז מחר יום חמישי , הישיבה במנהלת יו"ש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: