אפשר להגיע לדיון?אז מחר יום חמישי , הישיבה במנהלת יו"ש.
על הכביש בתוואי שמתחבר ל443.
לא יודעאפשר להגיע לדיון?
גם אני מנסה להבין את ההיגיון ללא הצלחהמישהו הבין מה ההגיון בלהרחיב את המדרכה שליד התחנות,
האם זה לא אומר שכל אוטובוס שעוצר בתחנה עוצר גם את כל התנועה מאחוריו?
נראה לי שמישהו שם נרדם על ההגה.
נכון לסוף ינואר 2024 במודיעין יש 102,682 תושביםברור שמגיע להם 5 כניסות
תראו את ההבדל במס' התושבים של מודיעין לעומת מודיעין עילית
מודיעין מספר תושבים בלעה"ר כ"י לתחילת תשפ''ד
85,501 תושבים במודיעין
מודיעין עילית לתחילת תשפ''ד בלעה''ר כ"י
86,158 במודיעין עילית
ואם נגדיל ראש נוסיף 5% לא רשומים ביחידות וכד' נגיע ל-92000 (אל תקזז בחורי ישיבות כי לא חסרות כאן ישיבות) חשבון 5(כניסות)כפול 2(נתיבים)10 לפי חשבון מגיע למו"ע לפחות 8 נתיביםובמודיעין עילית 87.200
מודיעין עילית היא עיר חרדית, הממוקמת בהרי בנימין ממזרח לקו הירוק, במרחק של כ־6 קילומטרים מהעיר מודיעין-מכבים-רעות.
מודיעין עילית נבנתה ב1993 כמועצה מקומית ונקראה 'קריית ספר', בשנת 2008 הוכרזה כעיר[4], וכיום, היא היישוב היהודי הגדול ביותר ביהודה ושומרון. באוקטובר 2023 התגוררו בה כ־87,200 תושבים[5]
יחידות גם רשומים כתושבי העיר5% לא רשומים ביחידות וכד
לא נכוןיחידות גם רשומים כתושבי העיר
ההיגיון אומר שככה התנועה תסע לאט יותר.גם אני מנסה להבין את ההיגיון ללא הצלחה
אבל חוץ מאוטובוס מפרקי רק תחשוב על ערב חג שכל אוטובוס שעוצר עושה פקק רציני
אבל זה בשביל שהראש עיר יוכל עוד 4 שנים להגיד שהולכים להוריד את המדרכות
אכן, רק ששזה חסום ובצדק בכל סינוןההגיון הוא שאם תחנת האוטובוס נהפכת למפרץ חניה גם ככה, אז במקום שנהג אוטובוס יעצור על הכביש בגלל שרכבים חנו במדרכה רק לרגע והאשה עם העגלת תאומים והבן שנתיים תתמרן ממדרגת האוטובוס המוגבהת לכביש ושוב למדרכה, בקיצור זה הרעיון, ממליץ מאד למי שיש לו גישה לצפות ביוטיוב בערוץ בשם עיר לחיות בה, הוא ממש פותח את העיניים
ברחוב מסילת יוסף ביטלו את מפרצי התחנות לפני מס' שנים ולא ידוע לי שזה גורם לפקקים, נראה לי להפך כי האוטובוס לא צריך לתמרן בשביל לצאת מהמפרץגם אני מנסה להבין את ההיגיון ללא הצלחה
אבל חוץ מאוטובוס מפרקי רק תחשוב על ערב חג שכל אוטובוס שעוצר עושה פקק רציני
אבל זה בשביל שהראש עיר יוכל עוד 4 שנים להגיד שהולכים להוריד את המדרכות
בזה אתה צודקואם נגדיל ראש נוסיף 5% לא רשומים ביחידות וכד' נגיע ל-92000 (אל תקזז בחורי ישיבות כי לא חסרות כאן ישיבות) חשבון 5(כניסות)כפול 2(נתיבים)10 לפי חשבון מגיע למו"ע לפחות 8 נתיבים
ולא אחד שמוביל לכביש שמוביל עוד 100.000 אלף תושבים לפחות של יו"ש
שאיתם אנחנו כ200.000 תושבים על נתיב אחד חצי מתפקד בגלל עבודות
אז תוריד את ה5% עדיין יש לך את כל הישובים לידיחידות גם רשומים כתושבי העיר
אוקיי אז תשים במפריםההיגיון אומר שככה התנועה תסע לאט יותר.
כן זוהי המטרה, לגמרי.
והיא הגיונית למדי, בוודאי בעיר שנהגיה נוסעים כמטורפים, לא עוצרים במעברי חציה, ועם הטלפון בין הכתף לאוזן.
כל העיר במפר אחד גדול, לך תראה את חפץ חייםאוקיי אז תשים במפרים
גם וגםאוקיי אז תשים במפרים
ברחוב מסילת יוסף ביטלו את מפרצי התחנות לפני מס' שנים ולא ידוע לי שזה גורם לפקקים, נראה לי להפך כי האוטובוס לא צריך לתמרן בשביל לצאת מהמפרץ
חוק פו?אני עצמי גר במודיעין עילית.
אני סובל מאוד מהיציאה הדפוקה.
אבל אני שואל:
אם אכן יכחדו כל הצבאים הארץ ישראליים ממרכז הארץ בגלל הכביש, האם זה מצדיק את הכביש או שעדיף למצוא פתרון אחר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: