התייעצות עבודה בתכנות לחסרי נסיון- יש סיכוי?

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
נכון שזה עניין של הסתכלות אבל אומרים עלי שאני מבין טוב בתיכנות.
וההסתכלות שלי די חשובה פה כי אני עלול להיות מעסיק פונטציאלי.
שאני אומר פרופיל בגיטהאב זה כולל PR למחלקות מפרוסמות שמתקבלות. דיווח על באגים למחלקות מפרוסמות.
כתיבת קוד נקי ומסודר. תיקוני באגים למחלקות מפורסמות.
מי שמגיע לדרגה הזאת בגיטהאב לא זקוק לחסדי היחץ בלינקדין.
הוא מצרף בקרות חיים שלו את הפרופיל לגיטהאב וזהו.
מכבד אותך מאוד, אבל עדיין אני אומר ששמעתי מראשי צוותים שאומרים בדיוק ההיפך. אז כל אחד יישאר בדעתו...

mat

משתמש מקצוען
מכבד אותך מאוד, אבל עדיין אני אומר ששמעתי מראשי צוותים שאומרים בדיוק ההיפך. אז כל אחד יישאר בדעתו...
זה לא הגיוני בדיוק ההיפך.
הגיוני דבר אחד שפרופיל גיטהאב של מתכנתת מתחילה יהיה בעצם פדיחה אחת גדולה במקום להרשים.
גיטהאב זה המבחן האמיתי.

דסי123

משתמש מקצוען
לא ולא ולא!!
למה שמשהו ירצה להעסיק בשכר, אם יש לו כאלו שמוכנות בחינם?
יש הרבה דרכים לשמור ולרכוש ידע בלי להזיק.
למשל להנחות פרוייקט גמר או לתרגל בסמינרים.
מספיק כבר הורידו את השכר בקרב החרדיות
אין טעם להזיק עוד
לטובתך ולטובת כולן

הכוונה בחינם כדי לרכוש נסיון המלצות קשרים וכו'
ולהתברג.....
אף אחת לא תעבוד קבוע בחינם ותתן שיינצלו אותה
אני חושבת שזה גם דרך... ובעיקר לחברהמנית שתדע למנף את זה ולהתקדם!

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
הגיוני דבר אחד שפרופיל גיטהאב של מתכנתת מתחילה יהיה בעצם פדיחה אחת גדולה במקום להרשים.
מסכים לגמרי.
מצד שני, פרופיל לינקדאין טוב, גם של מתחילה, יכול להיות מושך מגייסים ואת זה אין בגיטהאב. מה גם שהאפשרות של המלצות אישיות בתוך הפרופיל בלינקדאין זה דבר שיש לו ערך עצום!!!

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
הכוונה בחינם כדי לרכוש נסיון המלצות קשרים וכו'
ולהתברג.....
אף אחת לא תעבוד קבוע בחינם ותתן שיינצלו אותה
אני חושבת שזה גם דרך... ובעיקר לחברהמנית שתדע למנף את זה ולהתקדם!
הבעיה היא אם תיווצר תופעה של "בחינם" ואז המנוסות יקבלו שכר מינימום (והן גם יגידו תודה! כי זה סופסוף לא חינם.)
ואחרי כמה שנות וותק הן יקבלו קצת מעל 30...
ברגע שנקודת הפתיחה יורדת כל השכר יורד.
וברגע שיווצרו סטנדרטים של שכר נמוך המעסיקים לא יסכימו לשלם שכר גבוה!
הנזק הוא לכל השוק של החרדים,
לא לבחורה החמודה מלאת המוטיבציה שמוכנה לעשות התנדבות באמדוקס...
וגם ככה יש פערי שכר בין חרדיות ללא שומ"צ.
חבל להרוס יותר.

וסתם ככה- אני עד עכשיו בשום תחום לא הסכמתי לעבוד בשכר מינימום,
דיברתי והוכחתי למה אני שווה יותר,
ותתפלאי לשמוע אבל מעסיקים מעריכים את זה! וגם שילמו לי יותר!!

ברכי ש

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
כמו שכתבו כאן, מי שסיימה לימודים ועוד לא עובדת - להמשיך ללמוד, לקחת פרוייקטים ולפתח, להתחפר בבאגים, לפצח אותם.
להביא יתרון על פני אחרים.
לתחזק פרופיל גיטהאב זה מצוין, כך אפשר לשים לינק בקורות החיים ולתת אפשרות להתרשם מהקוד.

קורות חיים חייבים להיות מרשימים ומקצועיים, העיצוב פחות חשוב, יותר התוכן. להדגיש את מה שמייחד אותך על פני אחרים מבחינה מקצועית.

לגבי לינקדאין,
כמגייסת ומלווה מחפשות עבודה, יש שם המון אפשרויות והזדמנויות, זאת רשת מקצועית ונקיה, וכשיש פרופיל מרשים ורשת קשרים גדולה - יש הרבה מה לפעול שם, ואני מכירה לא מעט נשים שמצאו עבודה דרך לינקדאין.

אבל --
אני מאד מאמינה שכל אחד צריך לעשות את ההשתדלות שלו כפי שהורו לו רבותיו.
ואם יש מישהי שלא פותחת לינקדאין מבחינה עקרונית ורוחנית - אין לי ספק שתהיה לה ס"ד למצוא עבודה גם בלי לינקדאין.

והכי חשוב, להתפלל, לשמור על אופטימיות ולא להישבר מהמון "לא" שמקבלים (גם מהנדסים בכירים ומנוסים מתקשים למצוא עבודה)
זאת תקופה לא פשוטה שתעבור בעז"ה, ואם לא התקבלת - זה לא אישי, מאד יכול להיות שהתקן פשוט הוקפא ברגע האחרון או שהגיע מישהו שהיה טוב ממך בנקודה, למרות שהיית מצוינת!

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
כמו שכתבו כאן, מי שסיימה לימודים ועוד לא עובדת - להמשיך ללמוד, לקחת פרוייקטים ולפתח, להתחפר בבאגים, לפצח אותם.
להביא יתרון על פני אחרים.
לתחזק פרופיל גיטהאב זה מצוין, כך אפשר לשים לינק בקורות החיים ולתת אפשרות להתרשם מהקוד.

קורות חיים חייבים להיות מרשימים ומקצועיים, העיצוב פחות חשוב, יותר התוכן. להדגיש את מה שמייחד אותך על פני אחרים מבחינה מקצועית.

לגבי לינקדאין,
כמגייסת ומלווה מחפשות עבודה, יש שם המון אפשרויות והזדמנויות, זאת רשת מקצועית ונקיה, וכשיש פרופיל מרשים ורשת קשרים גדולה - יש הרבה מה לפעול שם, ואני מכירה לא מעט נשים שמצאו עבודה דרך לינקדאין.

אבל --
אני מאד מאמינה שכל אחד צריך לעשות את ההשתדלות שלו כפי שהורו לו רבותיו.
ואם יש מישהי שלא פותחת לינקדאין מבחינה עקרונית ורוחנית - אין לי ספק שתהיה לה ס"ד למצוא עבודה גם בלי לינקדאין.

והכי חשוב, להתפלל, לשמור על אופטימיות ולא להישבר מהמון "לא" שמקבלים (גם מהנדסים בכירים ומנוסים מתקשים למצוא עבודה)
זאת תקופה לא פשוטה שתעבור בעז"ה, ואם לא התקבלת - זה לא אישי, מאד יכול להיות שהתקן פשוט הוקפא ברגע האחרון או שהגיע מישהו שהיה טוב ממך בנקודה, למרות שהיית מצוינת!
@ברכי ש באיזה אזור את עובדת?
אולי תוכלי גם לעזור לי? :rolleyes:

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
לגבי לינקדאין,
@mat הנה קיבלנו את שני הדברים... ;)

דסי123

משתמש מקצוען
הבעיה היא אם תיווצר תופעה של "בחינם" ואז המנוסות יקבלו שכר מינימום (והן גם יגידו תודה! כי זה סופסוף לא חינם.)
ואחרי כמה שנות וותק הן יקבלו קצת מעל 30...
ברגע שנקודת הפתיחה יורדת כל השכר יורד.
וברגע שיווצרו סטנדרטים של שכר נמוך המעסיקים לא יסכימו לשלם שכר גבוה!
הנזק הוא לכל השוק של החרדים,
לא לבחורה החמודה מלאת המוטיבציה שמוכנה לעשות התנדבות באמדוקס...
וגם ככה יש פערי שכר בין חרדיות ללא שומ"צ.
חבל להרוס יותר.

וסתם ככה- אני עד עכשיו בשום תחום לא הסכמתי לעבוד בשכר מינימום,
דיברתי והוכחתי למה אני שווה יותר,
ותתפלאי לשמוע אבל מעסיקים מעריכים את זה! וגם שילמו לי יותר!!
אני אמנם לא מהענף אבל מבינה מהחברות כאן שזה משהו זמני. לא?
אז זה אולי פחות נורא...
ולה זה יכול מאוד לעזור

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אני מבני ברק, אבל כרגע כל הפגישות אונליין בגלל הקורונה, כך שאני מלווה נשים מכל הארץ
דווקא גם אני מבני ברק,
יש מצב שאנחנו עוברות להתכתב במייל?
כי שתינו לא "פרימיום"...........
המייל שלי dovdevan29:Dgmail.com
ואל תדאגי, אני לא אחפור... ;)

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אני אמנם לא מהענף אבל מבינה מהחברות כאן שזה משהו זמני. לא?
אז זה אולי פחות נורא...
ולה זה יכול מאוד לעזור
תמיד היה קשה להכניס את הרגל לתחום הזה,
עכשיו זה על גבול הבלתי אפשרי...

מה יכול לעזור לה? החינם?
אבל צריך להסתכל על המכלול...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה