אדם לעמל יולד
משתמש מקצוען
יש ויש. אם תרצו פרטים אוכל לתת במייל MESHUFSHAF GMAIL.COMבלינקדאין ?
אין חיה כזאת בנטפרי !
יש ויש. אם תרצו פרטים אוכל לתת במייל MESHUFSHAF GMAIL.COMבלינקדאין ?
אין חיה כזאת בנטפרי !
אשמח שתתןאפשר לפתוח פרופיל בלינקדאין
גם אם יש לכם נטפרי ניתן לפתוח את זה באישור מיוחד
אם תרצו אשמח לתת את המספר באישי
כל מילה. בידול זה אחד הדברים החשובים ביותר.אני אחדד יותר את מה שכבר כתבתי בתחילת האשכול.
המצב היום הוא שיש בכל שנה מאות ואפילו אלפי בנות שסיימו מסלול הנדסת תוכנה ומחפשות עבודה בתחום. כל הבנות האלו הן פחות או יותר עם אותו ידע, אותן שפות, אותה תעודה מטעם מה''ט, ועם אותו נסיון-כלומר בלי נסיון בכלל.
ולכן, למעסיקים אין בד''כ העדפה למרואיינת אחת על פני אחרות/ אחרים, משום שכמוה בדיוק יש עוד הרבה.
מה שיכול להוות יתרון בעיני מעסיקים -הוא ידע נוסף שאינו נלמד בסמינרים. ויהיה יתרון בשבילה לעומת מי שלא יודע.
לכן, לדעתי כדאי להשקיע כמה חודשים בלימוד עצמאי של טכנולוגיה חדשה ומעניינת, כתוספת למה שכבר למדו בסמינר, או משהו דומה, ולהוכיח ידע בענין - לעשות פרויקט אמיתי עם שימוש בנושא הנלמד, ולהוסיף לקו''ח.
בפרט, כפי שכבר כתבתי, היום מעריכים מאוד בתעשיה יכולת למידה עצמית.
המון הצלחה בס''ד!
הנקודה היא שאפילו לא הגעתי לשלב הראיון, כך שכרגע בזה אני מתמקדתבת דודה שלי סיימה לפני שנה לימודים באחד הסמינרים הגדולים. בחורה גאונית, ציונים מצוינים.
היא אומרת שבכל ראיון המראיין אומר לה שיש עוד מאה כמותה...
נכון תמיד היה קשה, אבל כרגע אצלנו מתוך 30 בנות בקבוצה רק 4 התקבלו לעבודה.בנות שסיימו את המסלול השנה - המצב אובייקיטיבית באמת יותר קשה?
כי להתקבל לעבודה ראשונה תמיד היה קשה מאד.
אבל בד"כ בכל שנתון עד אזור החגים כ 50% היו מסודרות, בממוצע.
מה אחוזי ההשמה השנה? (בעיקר באזור המרכז מעניין לדעת)
מצחיקאבל בד"כ בכל שנתון עד אזור החגים כ 50% היו מסודרות, בממוצע.
נכון.אין בכלל הצעות עבודה למתחילות
אשמח לשמוע על זהאפשר לפתוח פרופיל בלינקדאין
את לא צריכה עוד איזה עובדת מתוקה ומוכשרת ?מסכימה עם ההמלצה ללמוד באופן עצמאי, חשוב לייצר פרויקט בסיום הלימוד שאפשר לספר עליו, להראות כתוצר מוגמר, אפילו לשים לינק או תמונה בקורות חיים.
הכי מסכימה עם ההמלצה של חבר מביא חבר. אין למעסיק דרך טובה יותר ובטוחה יותר למצוא עובד חדש.
ממש לא מסכימה עם ההמלצה ליצור פרופיל בלינקדאין ולא בשום אתר דומה. את חרדית ואין ענין להתחפש לאחרת. זה לא משכנע.
זו דעתי האישית כראש צוות שגייסה לאחרונה מתכנתת ללא ניסיון.
לא אומר כלום.ממש לא מסכימה עם ההמלצה ליצור פרופיל בלינקדאין ולא בשום אתר דומה. את חרדית ואין ענין להתחפש לאחרת. זה לא משכנע.
תוך כדי שאני רואה את התודה אני קולטת שבטח זו תהיה השאלה הבאה...את לא צריכה עוד איזה עובדת מתוקה ומוכשרת ?
זה בסדר, לא בניתי עליך כל כך מהרתוך כדי שאני רואה את התודה אני קולטת שבטח זו תהיה השאלה הבאה...
לצערי הרב הגיוס הזה בא על חשבון פיטורים של עובד אחר, אין עוד תקנים באופק
את צודקת, מסכימה.לא אומר כלום.
בלינקדאין יש אלפי חרדיות שלא טורחות להסתיר את הפיאה / המטפחת.
איך אפשר לפתוח? מה המייל שלך?אפשר לפתוח פרופיל בלינקדאין
אשמח לסייע במייל MESHUFSHAF בג'ימייל.איך אפשר לפתוח? מה המייל שלך?
למה? אם האתר פתוח אז מה הבעיה?יש לי פרופיל, אבל לא יוצא לי לתחזק אותו מספיק בגלל נטפרי
לא הבנתי בשביל מה יש צורך בתמונות? זה נכון שסרטונים ותמונות חסומים ברוב המקרים, אבל בשביל פרסום פוסט אין צורך בתמונות, בפרט שאפשר להתחבר שם רק לקבוצות של חרדיות (אם רוצים כמובן...)אבל...זה בלי תמונות!! והאתר ניראה בערך כמו ריבועים ועיגולים אפורים/ורודים עם מלא מלל באנגלית.
שברתי את השיניים ואת הלילות כדי לגלות בסוף שיש לחצנים שמוסתרים ורק כשעומדים עליהם הם מופיעים.
קיצור. ממש לא היה לי ידידותי .
והשוס הכי רציני- אחרי 3 חודשים זה התנתק כמו סיכמנו...
ואני מקבלת משם אינספור מיילים בלי יכולת להגיב.
צריך גם להיות פעיל בכדי להגביר את התועלת של הפלטפורמה הזו.לי יש פרופיל חצי שנה.
ולא יצא מזה בינתיים כלום.
השוק יבש!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: