התייעצות עבודה בתכנות לחסרי נסיון- יש סיכוי?

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
עוד משהו, חבר מביא חבר, זה הדבר שהוכח כדרך כמעט הכי יעילה ועם אחוזים גבוהים יותר למציאת עבודה. אז נכון שעדיין אין נסיון אבל אם יש מישהי שמכירה אותה אישית ויודעת שהיא משקיעה ובאמת מוצלחת וממליצה עליה בצורה נכונה אז יש יותר סיכוי להצליח.

חני 0278

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אני אחדד יותר את מה שכבר כתבתי בתחילת האשכול.
המצב היום הוא שיש בכל שנה מאות ואפילו אלפי בנות שסיימו מסלול הנדסת תוכנה ומחפשות עבודה בתחום. כל הבנות האלו הן פחות או יותר עם אותו ידע, אותן שפות, אותה תעודה מטעם מה''ט, ועם אותו נסיון-כלומר בלי נסיון בכלל.
ולכן, למעסיקים אין בד''כ העדפה למרואיינת אחת על פני אחרות/ אחרים, משום שכמוה בדיוק יש עוד הרבה.
מה שיכול להוות יתרון בעיני מעסיקים -הוא ידע נוסף שאינו נלמד בסמינרים. ויהיה יתרון בשבילה לעומת מי שלא יודע.
לכן, לדעתי כדאי להשקיע כמה חודשים בלימוד עצמאי של טכנולוגיה חדשה ומעניינת, כתוספת למה שכבר למדו בסמינר, או משהו דומה, ולהוכיח ידע בענין - לעשות פרויקט אמיתי עם שימוש בנושא הנלמד, ולהוסיף לקו''ח.
בפרט, כפי שכבר כתבתי, היום מעריכים מאוד בתעשיה יכולת למידה עצמית.
המון הצלחה בס''ד!

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
אני אחדד יותר את מה שכבר כתבתי בתחילת האשכול.
המצב היום הוא שיש בכל שנה מאות ואפילו אלפי בנות שסיימו מסלול הנדסת תוכנה ומחפשות עבודה בתחום. כל הבנות האלו הן פחות או יותר עם אותו ידע, אותן שפות, אותה תעודה מטעם מה''ט, ועם אותו נסיון-כלומר בלי נסיון בכלל.
ולכן, למעסיקים אין בד''כ העדפה למרואיינת אחת על פני אחרות/ אחרים, משום שכמוה בדיוק יש עוד הרבה.
מה שיכול להוות יתרון בעיני מעסיקים -הוא ידע נוסף שאינו נלמד בסמינרים. ויהיה יתרון בשבילה לעומת מי שלא יודע.
לכן, לדעתי כדאי להשקיע כמה חודשים בלימוד עצמאי של טכנולוגיה חדשה ומעניינת, כתוספת למה שכבר למדו בסמינר, או משהו דומה, ולהוכיח ידע בענין - לעשות פרויקט אמיתי עם שימוש בנושא הנלמד, ולהוסיף לקו''ח.
בפרט, כפי שכבר כתבתי, היום מעריכים מאוד בתעשיה יכולת למידה עצמית.
המון הצלחה בס''ד!
כל מילה. בידול זה אחד הדברים החשובים ביותר.

SuperWoman

משתמש צעיר
בת דודה שלי סיימה לפני שנה לימודים באחד הסמינרים הגדולים. בחורה גאונית, ציונים מצוינים.
היא אומרת שבכל ראיון המראיין אומר לה שיש עוד מאה כמותה...
הנקודה היא שאפילו לא הגעתי לשלב הראיון, כך שכרגע בזה אני מתמקדת:(

SuperWoman

משתמש צעיר
בנות שסיימו את המסלול השנה - המצב אובייקיטיבית באמת יותר קשה?
כי להתקבל לעבודה ראשונה תמיד היה קשה מאד.
אבל בד"כ בכל שנתון עד אזור החגים כ 50% היו מסודרות, בממוצע.
מה אחוזי ההשמה השנה? (בעיקר באזור המרכז מעניין לדעת)
נכון תמיד היה קשה, אבל כרגע אצלנו מתוך 30 בנות בקבוצה רק 4 התקבלו לעבודה.
כך שאנחנו רחוקות מאוד מ50% :(
רוב הבנות עוד לא היו בראיונות עבודה, מעט מאוד עשו מבחן מקדים ולא התקדמו לשלב הראיון
אני מכירה בנות מהרבה סמינרים והמצב זהה פחות או יותר

פררו רושה

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אבל בד"כ בכל שנתון עד אזור החגים כ 50% היו מסודרות, בממוצע.
מצחיק :(
לא סיימתי השנה, ובכל אופן בשלב הזה הייתי רק אחרי ראיון אישי במטריקס.
וזהו.
אולי 4 בנות עבדו אז.
והבעיה הגדולה היא לדעתי היא לא הקו"ח, אלא למי להעביר אותם כדי שיקראו לי לראיון...
אין בכלל הצעות עבודה לג'וניוריות:(:(:(

פררו רושה

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אפשר לפתוח פרופיל בלינקדאין
גם אם יש לכם נטפרי ניתן לפתוח את זה באישור מיוחד
אם תרצו אשמח לתת את המספר באישי
אשמח לשמוע על זה
FerreroRocher.Prog :cool: gmail.com
יש לי פרופיל, אבל לא יוצא לי לתחזק אותו מספיק בגלל נטפרי :)

אסתי 15

משתמש מקצוען
מסכימה עם ההמלצה ללמוד באופן עצמאי, חשוב לייצר פרויקט בסיום הלימוד שאפשר לספר עליו, להראות כתוצר מוגמר, אפילו לשים לינק או תמונה בקורות חיים.

הכי מסכימה עם ההמלצה של חבר מביא חבר. אין למעסיק דרך טובה יותר ובטוחה יותר למצוא עובד חדש.

ממש לא מסכימה עם ההמלצה ליצור פרופיל בלינקדאין ולא בשום אתר דומה. את חרדית ואין ענין להתחפש לאחרת. זה לא משכנע.

זו דעתי האישית כראש צוות שגייסה לאחרונה מתכנתת ללא ניסיון.

SuperWoman

משתמש צעיר
מסכימה עם ההמלצה ללמוד באופן עצמאי, חשוב לייצר פרויקט בסיום הלימוד שאפשר לספר עליו, להראות כתוצר מוגמר, אפילו לשים לינק או תמונה בקורות חיים.

הכי מסכימה עם ההמלצה של חבר מביא חבר. אין למעסיק דרך טובה יותר ובטוחה יותר למצוא עובד חדש.

ממש לא מסכימה עם ההמלצה ליצור פרופיל בלינקדאין ולא בשום אתר דומה. את חרדית ואין ענין להתחפש לאחרת. זה לא משכנע.

זו דעתי האישית כראש צוות שגייסה לאחרונה מתכנתת ללא ניסיון.
את לא צריכה עוד איזה עובדת מתוקה ומוכשרת ;) ?

פררו רושה

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
לא אומר כלום.
בלינקדאין יש אלפי חרדיות שלא טורחות להסתיר את הפיאה / המטפחת.

אסתי 15

משתמש מקצוען
את לא צריכה עוד איזה עובדת מתוקה ומוכשרת ;) ?
תוך כדי שאני רואה את התודה אני קולטת שבטח זו תהיה השאלה הבאה...
לצערי הרב הגיוס הזה בא על חשבון פיטורים של עובד אחר, אין עוד תקנים באופק :(

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אז לפני שאתן מתלהבות על לינקדין בנט פרי----
אני דיברתי עם המנהל שם והתחננתי שיפתח לי ל3 חודשים (הייתי בטוחה בעצמי בתור אחת הטובות בקורס, QA)
והוא פתח.
אבל...זה בלי תמונות!! והאתר ניראה בערך כמו ריבועים ועיגולים אפורים/ורודים עם מלא מלל באנגלית.
שברתי את השיניים ואת הלילות כדי לגלות בסוף שיש לחצנים שמוסתרים ורק כשעומדים עליהם הם מופיעים.
קיצור. ממש לא היה לי ידידותי .
והשוס הכי רציני- אחרי 3 חודשים זה התנתק כמו סיכמנו...
ואני מקבלת משם אינספור מיילים בלי יכולת להגיב. :confused:

ולגבי שוק העבודה-
אומנם אני בQA, אבל הרבה מקומות שהתקשרתי אליהם אמרו לי שהקפיאו את כל המשרות כרגע בגלל הקורונה,
(ואל תאמינו למה שמפרסמים באתרי הדרושים כי שמעתי ממישהי מבפנים זה סתם וזה משרה מוקפאת!)
וגם דיברתי עם חברות ומכרות שעובדות בתחום וכל אחת במצב של להחזיק את הכסא שלה חזק חזק מהבית...
קיצור- ניראה לי צריך לתת לשוק להתאושש ולא לאבד תקווה.

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
איך אפשר לפתוח? מה המייל שלך?
אשמח לסייע במייל MESHUFSHAF בג'ימייל.
יש לי פרופיל, אבל לא יוצא לי לתחזק אותו מספיק בגלל נטפרי :)
למה? אם האתר פתוח אז מה הבעיה?
אבל...זה בלי תמונות!! והאתר ניראה בערך כמו ריבועים ועיגולים אפורים/ורודים עם מלא מלל באנגלית.
שברתי את השיניים ואת הלילות כדי לגלות בסוף שיש לחצנים שמוסתרים ורק כשעומדים עליהם הם מופיעים.
קיצור. ממש לא היה לי ידידותי .
והשוס הכי רציני- אחרי 3 חודשים זה התנתק כמו סיכמנו...
ואני מקבלת משם אינספור מיילים בלי יכולת להגיב. :confused:
לא הבנתי בשביל מה יש צורך בתמונות? זה נכון שסרטונים ותמונות חסומים ברוב המקרים, אבל בשביל פרסום פוסט אין צורך בתמונות, בפרט שאפשר להתחבר שם רק לקבוצות של חרדיות (אם רוצים כמובן...)
בקשר ללחצנים המוסתרים, צריך לעשות הקלטת תעבורה ולשלוח לנטפרי.
לי יש פרופיל חצי שנה.
ולא יצא מזה בינתיים כלום.
השוק יבש!!
צריך גם להיות פעיל בכדי להגביר את התועלת של הפלטפורמה הזו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה