לא תמיד. יש מעסיקים שמשלמים לעובד בנטו (מגלמים לעובד את ביטו"ל ומ"ה)שכר הוא תמיד ברוטו...
לא תמיד. יש מעסיקים שמשלמים לעובד בנטו (מגלמים לעובד את ביטו"ל ומ"ה)שכר הוא תמיד ברוטו...
מה האינטרס של מעסיק לעשות דבר כזה? הרי המס משתנה בין עובדת אחת לשניה.לא תמיד. יש מעסיקים שמשלמים לעובד בנטו (מגלמים לעובד את ביטו"ל ומ"ה)
יש ענפים מסויימים (לא הייטק) שמקובל לדרוש שכר בנטו. המעסיק עושה את זה או משום שהוא טיפש או כי הוא מחשב לעצמו את עלות העובד כולל הכל ומגיע למסקנה שזה עדיין משתלם לו. זה מצוי בעיקר אצל מנהלי חנות/ מחסנאים.מה האינטרס של מעסיק לעשות דבר כזה? הרי המס משתנה בין עובדת אחת לשניה.
הוא ישלם לעובדת אחת יותר כי יש לה פחות ילדים?
נשמע מוזר
בהחלטיש לי מרואיינות שהתחילו ב'מטריקס' (כשם מושג, לא כשם מקום בדווקא) והגיעו רחוק.
אבל הן עזבו את 'מטריקס' מתישהו.
לא קשה להכפיל את המשכורת של מטריקס.בהחלט
מסכים לגמרי. מכיר גם כאלו שקיבלו מינימום ואחרי פחות משנה כמעט הכפילו את המשכורת.
לא האמנתי שתצליח/י לעשות את החשבון הזה...לא קשה להכפיל את המשכורת של מטריקס.
1 * 2 = 2
5k * 2 = 10k
ברור שאני אצליח, יש לי 6 שנות ניסיוןלא האמנתי שתצליח/י לעשות את החשבון הזה...
בכל אופן, בשביל פחות משנה ניסיון, זה בסדר גמור.
7799160&gmail.comאיך אפשר לפתוח? מה המייל שלך?
ובעוד מקומות שהמעסיק טיפש.יש ענפים מסויימים (לא הייטק) שמקובל לדרוש שכר בנטו. המעסיק עושה את זה או משום שהוא טיפש או כי הוא מחשב לעצמו את עלות העובד כולל הכל ומגיע למסקנה שזה עדיין משתלם לו. זה מצוי בעיקר אצל מנהלי חנות/ מחסנאים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: