שמים וארץ - ספר מדהים!
מעגל סגור - ספר מהמם!
מעגל סגור - ספר מהמם!
קצת רע להגיד לא ציפיתי ליותר. הספרים הקודמים היו לא מי יודע מה אמינים וזה היה וואו!ציפיתי ליותר
צודקת אבל משום מה עכשיו לא הרגשתי תוואו..קצת רע להגיד לא ציפיתי ליותר. הספרים הקודמים היו לא מי יודע מה אמינים וזה היה וואו!
לפחות היא סוגרת את כל החלקים הפתוחים מהספר הראשון?חלק ראשון מאוד אהבתי, ממש מעניין,
חלק שני גם יפה אבל יש שם הרבה יותר קטעים מדומיינים מהחלק הראשון, אני אישית פחות אהבתי
יש הרבה ספרים כאלו איזה סגנון אתה מעוניין?יצא לכם לפגוש ספר שבין הדפים מקופלות איפשהו גם תובנות שימושיות לחיים? לא סתם ספר מתח.
גבולות האושר- שרה מלוביצקייצא לכם לפגוש ספר שבין הדפים מקופלות איפשהו גם תובנות שימושיות לחיים? לא סתם ספר מתח.
מה למשל?יש הרבה ספרים כאלו איזה סגנון אתה מעוניין?
מאיפה את?אם יש מי שרוצה להחליף יש לי 2 יפים מאוד
1. ככלי ביד הסופר של מיכל בוני
2. קצת ישן אבל חמוד וקליל- מחר ניסע לירושלים
מחפשת להחליף בעד הספר- בסוף יקראו לך לחזור -ר. קפלר . כחול כזה (לא לצמיתות)
אם לא מתאים הספרים הללו יש לי עוד:
של ליבי קליין-
כי אבי ואמי, לולא האמנתי
מ. דביר- החיים הם לא מלון
פעמוני רוח של פ. פקשר
דבורי רנד- כל הספרים שלהמה למשל?
אם הרשימה כלכך ארוכה זותמרת שיש שם תובנות קלקלות. לא משו שנוגע בנפש עמוק.דבורי רנד- כל הספרים שלה
רותי קפלר- כנ"ל
משה גוטמן- לא זוכרת שמות
תמר מור- יש כמה ספרים שבמיוחד נהנתי
רחל פומרנץ
ריבה פומרנץ
יעל רועי- מחלק התמונים, כמו תחנה מרכזית ועוד כמה ספרים שלה שבסגנון
עטרה חפץ
ועוד...
לא.אם הרשימה כלכך ארוכה זותמרת שיש שם תובנות קלקלות. לא משו שנוגע בנפש עמוק.
יש לי את אבי ואמי מחפשת את בסוף יקראו לך לחזור.מאיפה את?
יכולה להלוות לך את כי אבי ואימי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: