הכול טוב ויפה,אני לא בנ"א חרדתי מטבעי (ואני גם גבר...), אבל כן יש לי תחושה קשה ועצב, על כך שאנחנו לא יכולים לנהל דיאלוג פתוח ועניני בין אחים (כן אנחנו אחים!), השיח הוא שיח חרשים, כל אחד חי בבועה שלו, ובטוח שהצד השני הוא 'דמון',
מחיי האישיים אני יודע, שאם אני רוצה שלום בית טוב ואמיתי, אני חייב לקיים דיאלוג פתוח וכנה עם אשתי, להקשיב לכאב שלה, גם אם הוא רחוק ממני, וגם אם הוא סותר את הכאב שלי, לדון ולהתווכח, אבל ברגישות ובפתיחות, ודיאלוג כזה בין בני זוג, לא רק שהוא טוב, אלא הוא גם הכרחי ומפרה...
חבל לי שלא מעבירים את המודל הפשוט והאמיתי הזה גם לחיים הפוליטיים, ולויכוח הלא נגמר, בין ימין לשמאל, בין דתיים לחילונים, וכן, גם בין הדתיים לבין עצמם, בקבוצות השונות, בסוף כולנו בני אדם, ורובנו המוחלט רוצה לעשות טוב ולהוסיף עוד אור בעולם. הכי קל להתבוסס בתוך השנאה, לטפוח לעצמי על השכם ברחמים עצמיים לא נגמרים, על הצביעות והרוע של הצד השני (שבחלקו הוא בהחלט כזה). אבל בחיים האמיתיים זה לא כך, כולנו אחים הערבים זה לזה, ואסור לנו לשכוח למה באנו לכאן, והיכן היו סבינו וסבתותינו לפני 80 שנה, תחת המגף הנאצי הארור.
לא הרגשתי שום מתח או חרדהסקר - האם אתם או הסובבים אותכם היו בחרדה/עצבים/מתח מהמצב בארץ?
המדינה מתפרקת, כאוס, בלאגן חוסר שליטה. אין לנו יכולת לעשות כלום.
אני לא מעוניין כרגע להיכנס לנושא הפוליטי כלל
אלא לתחושות של הציבור. האם הציבור הרגיש מתח וחרדה משלשום בלילה ועד אתמול בערב?
ואני לא מחפש את העצה של להפסיק לשמוע חדשות.
מה יכלו לעשות?לא הרגשתי שום מתח או חרדה
רק אכזבה מהשלטון הימני או יותר נכון אי שלטון הימין...
אחד הטובים!שלחו לי:
אם זה גורם לך לחרדה מנסל לדמיין מה היה קורה לך לפני 18 שנהבליל שני חשתי פתאום בחרדה קיומית כששמעתי על הטעות האסטרטגית שנתניהו עשה כשפיטר בהינף יד את שר הביטחון שלו. זה בבת אחת גרם לי להבין שמשהו בשיקול הדעת שלו כבר לא כמו שהיה
האמת..סקר - האם אתם או הסובבים אותכם היו בחרדה/עצבים/מתח מהמצב בארץ?
המדינה מתפרקת, כאוס, בלאגן חוסר שליטה. אין לנו יכולת לעשות כלום.
אני לא מעוניין כרגע להיכנס לנושא הפוליטי כלל
אלא לתחושות של הציבור. האם הציבור הרגיש מתח וחרדה משלשום בלילה ועד אתמול בערב?
ואני לא מחפש את העצה של להפסיק לשמוע חדשות.
זה!תמיד יהיה מי שישמור כאן על התורה ויקיים אותה, כי לא תשכח מפי זרעו.
זאת הסתכלות מאד מצומצמת על המצב.אם זה גורם לך לחרדה מנסל לדמיין מה היה קורה לך לפני 18 שנה
כששרון פיטר את
בני אלון
יוסף פריצקי
עוזי לנדאו
ויקטור בריילובסקי
טומי לפיד
אברהם פורז
אליעזר זנדברג
אילן שלגי
מיכאל רצון
בקיצור פורפורציות שפיטורי שר לא יכניס אף אחד לחרדה קיומית
יש דברים יותר מפחידים
אוי מה הקשר.....אם זה גורם לך לחרדה מנסל לדמיין מה היה קורה לך לפני 18 שנה
כששרון פיטר את
בני אלון
יוסף פריצקי
עוזי לנדאו
ויקטור בריילובסקי
טומי לפיד
אברהם פורז
אליעזר זנדברג
אילן שלגי
מיכאל רצון
בקיצור פורפורציות שפיטורי שר לא יכניס אף אחד לחרדה קיומית
יש דברים יותר מפחידים
ההתנתקות גם הייתה מהלך שקרע את המדינהאוי מה הקשר.....
כאן זה בעיצומו של מאבק שקורע את המדינה, כשבאמצע יש המוני אזרחים מבולבלים,
כי הימין לא יודע לשלוט, ע"ע בגין. זה למה.הכול טוב ויפה,
רק מעניין למה השמאל בין אם הוא בשלטון ובין כשלא (הוא שולט תמיד, תלוי רק איך מגיע לידי ביטוי)
עושה ככל העולה על רוחו, כולל צעדים שברור שהם לא חוקתיים, סבירתיים מידתיים והגיוניים, ועומדים בניגוד עניינים מובהקים, וכל הגדרה הזויה אחרת מבית היוצר הדיקטטורה השיפוטית של אהרן ברק, אז ניחא וצריך לבלוע את הגלולה, כולל החלטות שפוגעים קשות נגד הדת וכל המסתעף,
וכשהימין רק מנסה להחזיר להם מקצת שבמקצת, אז צורחים הידברות והופכים מדינה שלימה..........
התשובה, 'איפה הכסף'................
דבר ברור, שההצבעה בפעם הבאה תהיה הרבה יותר לשם שמים.
מצטרףאתה ממש לא היחיד, תהיה רגוע. מכירה עוד כמה וכמה שהפסיקו לצרוך חדשות בתקופה האחרונה מרוב שזה עשה להם לא טוב, אבל גם המעט מציף חרדות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: