הפלישה אמורה על קישוט החדר שינה על ידי החברות שזו אכן תופעה ראויה לכל גינויואין כאן שמץ של פלישה-
ה
הפלישה אמורה על קישוט החדר שינה על ידי החברות שזו אכן תופעה ראויה לכל גינויואין כאן שמץ של פלישה-
ה
כשמדובר בחנות קיימת המחיר יכול להיות זול יותר כי העלויות נמוכות יותר.בס"ד
אנחנו הזמנו שבוע שעבר לחתן וכלה למחרת החתנוה - בטוסטיה ליד הבית (הזמנו יום לפני) באגטיים טריים + סלט ירקות + 3 סוגי גבינות שמנת + בלינצעס + רטבים למינהם + עוגות חלביות + אייס קפה + חביתה + סלט ביצים + סלט טונה + משלוח (כמובן שהיה מעוצב - לא ברמה הכי גבוהה)
ועלה לי 120 ש"ח!!!!!!
(הזמנו את זה לשעה 10.30 בבוקר - שתי דפיקות ולהניח מאחורי הדלת....)
אני לא חושב שהיה חסר שם משהו - והזוג נהנו מזה כמה ימים.....
אגב, יש לך/לכן מייל שהיה כתוב שם?השבוע במשפחה היה פרסומת לזה,
אם זה @מישהי אחת , כולנו מאחלים לך המון המון הצלחה.
גרנולה?הפרסומת מקסימה!!! אהבתי מאד!!
חתן וכלה בשבע ברכות הם כמו מלך ומלכה ,מיותר לחלוטין.
החתן יוצא לתפילה עם מלוה, אין שום בעיה להכנס בדרך למאפיה ולקנות כמה לחמניות.
הכלה מוציאה בהתרגשות כמה גבינות ששוכנות במקרר ומטגנת חביתה.
איזה כיף, ארוחה ראשונה, טריה, עצמאית ובישנית. מסכנים הזוגות שלא זוכים לזה... ולא, שבועיים אחרי זה כבר בטעם אחר לגמרי.
ואם יש לכם עדף אנרגיה וזמן, חפשו יולדת בסביבה, מישהו חולה, או נצרך אחר. בעיני חתן וכלה לא זקוקים לזה.
הפרסומת באמת מאד מגרה, בהצלחה רבה,
מאוד מפריע לי הנושא של ההכשר, שבעצם אין הכשר רק המוצרים בכשרות....
הראה לכם שזה בכל אופן יצליח ולא יהווה מכשול?
לא, זה מישהו אחרהשבוע במשפחה היה פרסומת לזה,
בשביל כשרות צריך הרבה תנאים(כמו שזה לא יכול להיות מהבית) מה שהופך את העניין לבלתי רלוונטיהפרסומת באמת מאד מגרה, בהצלחה רבה,
מאוד מפריע לי הנושא של ההכשר, שבעצם אין הכשר רק המוצרים בכשרות....
הראה לכם שזה בכל אופן יצליח ולא יהווה מכשול?
קשור לפרסום שהיה בעיתון משפחה האחרון?יעזור לי מאוד אם תענו על הסקר,
בחו"ל מאוד מקובל להזמין לחתן וכלה ארוחת בוקר חגיגית לבוקר למחרת החתונה,
אני מתכוונת לארוחת בוקר יוקרתית ומכובדת שמכבדת את כל מי משקבל אותו , מעוצבת וארוזה ברמה בינלאומית.
העלות הינו מינימום 350 ש"ח- לארוחת בוקר זוגית ,
האם יכול להתאים עבור המנטליות של הארץ? או שכאן יתייחסו לזה כהוצאה מיותרת ולא מוצדקת?
כל מידע יעזור.
תודה מראש
אז כלה חשובה כמלכה (לא סתם .. באמת) אז לטגן חביתה שבוע הבא , עכשיו שיקבלו את הכל עד לפה זה הזמן להתפנק .
טעות.לא בסדר!!!!
לקחו את הרעיון מפה....לא יפה
הרעיון לא חדש בכלללא בסדר!!!!
לקחו את הרעיון מפה....לא יפה
לא כל הכשר דורש שיהיה מחוץ לבית. כן יש הרבה תנאים וגם תשלום שלפעמים מורידים מריווחיות העסק.בשביל כשרות צריך הרבה תנאים(כמו שזה לא יכול להיות מהבית) מה שהופך את העניין לבלתי רלוונטי
הרעיון לא חדש בכלל
אולי פחות מוכר לציבור הישראלי, אבל יש לפחות 10 עסקים כאלו שמפרסמים כבר שנים בעיתונים באנגלית- גם בארץ! אם אתן רוצות דוגמאות אני יכולה לסרוק...
כל דבר בציבור החרד מגיע מפרוג... אתם לא יודעים??טעות.
עד שמודעה יוצאת לעיתון עוברות בד"כ שבועות רבים.
מידיעה, הרעיון של גרנולה נולד הרבה קודם לאשכול הנוכחי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: