???רק אני לא מבינה למה הבעל הולך לתפילה יום אחרי החתונה??
בציבור סביבי (ואצלי) מקובל שהבעל נשאר בבית ומתפלל, ואלו כנראה הימים היחידים בחיים שזה קורה.
בציבור סביבי ואצלי הבעל הולך לתפילה כרגיל בליווי אחד מבני המשפחה.בציבור סביבי (ואצלי) מקובל שהבעל נשאר בבית ומתפלל, ואלו כנראה הימים היחידים בחיים שזה קורה.
יש מקומות שמקובל ככה ויש שככהבציבור סביבי ואצלי הבעל הולך לתפילה כרגיל בליווי אחד מבני המשפחה.
מעולם לא העלתי על דעתי אפשרות אחרת.
אם בדיעבד כך יצא אז בסדר, ההכרח לא יגונה, אבל מקובל??
מצרפת לכם תמונות של ארוחות בוקר שגיסתי הכינה לזוגות בשבע ברכות כדי שתבינו במה מדובר
מצרפת לכם תמונות של ארוחות בוקר שגיסתי הכינה לזוגות בשבע ברכות כדי שתבינו במה מדובר
צפה בקובץ המצורף 423190
צפה בקובץ המצורף 423191
צפה בקובץ המצורף 423192
אני הלכתי עם בעלי לנץ וחכתי לו לבדי בעזרת נשים ונרדמתי שם אבל זה זכור לי כמשהו חלומי, לצאת ב5 בבוקר מהבית. ולי שלחו ארוחת בוקר וזה היה פצצה!בציבור סביבי ואצלי הבעל הולך לתפילה כרגיל בליווי אחד מבני המשפחה.
מעולם לא העלתי על דעתי אפשרות אחרת.
אם בדיעבד כך יצא אז בסדר, ההכרח לא יגונה, אבל מקובל??
ברור. אם זו אחת שאני יודעת שזה לא יענין אותה אני לא אשלח, אבל אני מתכוונת שלפעמים גם מי שמאד אוהבת כזה סגנון אם ישאלו אותה היא לא תמיד תפרגן לעצמה כי היא תנצל את הכסף למשהו יותר שימושי אבל אם היו מפתיעים אותה היא היתה מאד נהנית מזה כי לא היה לה את הדילמה אם זה שווה את הכסף.מסכימה איתך מאד.
אבל נראה לי שמתנה צריכה להתאים לנמען. אם הוא לא ייהנה ממנה - ממש חבל על ההשקעה.
יש לי חברה שאוהבת מתנות מעוצבות - זה מה שהיא תקבל ממני, למרות שבאופן אישי אני מעדיפה לבחור את הפינוקים שלי בעצמי, ובעיני בלון מעוצב בצורת תינוקת עם מוצץ זה מהמם, אבל לפניו יש הרבה דברים אחרים שהייתי מעוניינת בהם. זה מה שהיא אוהבת, זה מה שישמח אותה, וזה מה שהיא תקבל.
בעלי למשל כהן כך שהוא היה צריך ללכת לעשות ברכת כהניםבציבור סביבי (ואצלי) מקובל שהבעל נשאר בבית ומתפלל, ואלו כנראה הימים היחידים בחיים שזה קורה.
דבר כזה לא מארגנים בבוקר החתונה אלא כמה ימים קודם.מחשבה יפה. אך לכל דבר יש את הזמן שלו. בבוקר שלאחר החתונה, זה הזמן של האישה הצעירה להתרכז בנתינה לבעלה הטרי ולהתמקד בחייהם המשותפים שזה עתה החלו.
בתור אמא, לא הייתי רוצה להיות במרכז תשומת הלב של בתי בבוקר הראשון שלה בתור אשה נשואה.
בכל מקרה, שהכלה לא תעשה דבר כזה באופן עצמאי, בלי תכנון והסכמה של שניהם ביחד! ובודאי שלא רק להוריה, אלא אם עושים דבר כזה, אז להורי שניהם!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: