דרוש מידע סקר-ארוחת בוקר יוקרתית

האם הייתם משלמים או מזמינים ארוחת בוקר יוקרתית לחתן וכלה וכו'?

• אף פעם לא.

• כן , אבל לא הייתי משלם יותר מ100 ש"ח

• כן ,אבל לא הייתי משלם יותר מ200 ש"ח

• כן, הייתי משלם 350 ש"ח

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.

אימא של

משתמש מקצוען
מצרפת לכם תמונות של ארוחות בוקר שגיסתי הכינה לזוגות בשבע ברכות כדי שתבינו במה מדובר

upload_2018-12-30_10-22-52.png

upload_2018-12-30_10-23-20.png

upload_2018-12-30_10-24-2.png

ששונית

משתמש מקצוען
בציבור סביבי (ואצלי) מקובל שהבעל נשאר בבית ומתפלל, ואלו כנראה הימים היחידים בחיים שזה קורה.
בציבור סביבי ואצלי הבעל הולך לתפילה כרגיל בליווי אחד מבני המשפחה.
מעולם לא העלתי על דעתי אפשרות אחרת.
אם בדיעבד כך יצא אז בסדר, ההכרח לא יגונה, אבל מקובל??

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יש מקומות שמקובל ככה ויש שככה
רק תחשבו מה קורה כשהחתן מסביבה כזו והכלה מהסביבה האחרת

YG&K

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני הלכתי עם בעלי לנץ וחכתי לו לבדי בעזרת נשים ונרדמתי שם:p אבל זה זכור לי כמשהו חלומי, לצאת ב5 בבוקר מהבית. ולי שלחו ארוחת בוקר וזה היה פצצה!
והייתי שמחה היום לקבל כזה משלוח מפנק, אולי תעשי אופציה כזו לימי נשואין וכו?

אימא של

משתמש מקצוען
[QUOTE="YG&K, post: 6075415, member: 13886"
והייתי שמחה היום לקבל כזה משלוח מפנק, אולי תעשי אופציה כזו לימי נשואין וכו?[/QUOTE]
תזמיני
תפנקו תעצמכם
כל אחד בוחר למה להזמין

מרחבית

משתמש מקצוען
הבעיה העיקרית עם כל הדברים הללו, שכשמתחילים איתם, מהר מאוד הם נהפכים לנורמה חברתית מחייבת.
השאלה הגדולה, איך אפשר להשאיר את זה (ועוד הרבה דברים אחרים) במצב של 'בחירה'. שכל אחד יחליט מה מתאים לו ומה נצרך לו, בלי 'פרסומי ניסא', ובלי שזה ייהפך ל'חובה קדושה', ו'כולם עושים כך'. גם בלי 'לאסור' על זה מצד שני.

350 ש''ח נראה לי מוגזם מאוד עבור ארוחת בוקר לזוג. מה עוד שבערב תהיה ארוחה מבושלת, מושקעת וחגיגית.

teacher

משתמש מקצוען
כמובן שחתן וכלה צריכים אוכל
ממלאים את המקרר קודם בכל טוב
וממנים משהו ליום שאחרי החתונה להכין א.בוקר
אני חושבת שזה הרבה יותר אישי ומחמם את הלב!!!
העיקר שיהיה במזל טוב!!

אך

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מסכימה איתך מאד.
אבל נראה לי שמתנה צריכה להתאים לנמען. אם הוא לא ייהנה ממנה - ממש חבל על ההשקעה.
יש לי חברה שאוהבת מתנות מעוצבות - זה מה שהיא תקבל ממני, למרות שבאופן אישי אני מעדיפה לבחור את הפינוקים שלי בעצמי, ובעיני בלון מעוצב בצורת תינוקת עם מוצץ זה מהמם, אבל לפניו יש הרבה דברים אחרים שהייתי מעוניינת בהם. זה מה שהיא אוהבת, זה מה שישמח אותה, וזה מה שהיא תקבל.
ברור. אם זו אחת שאני יודעת שזה לא יענין אותה אני לא אשלח, אבל אני מתכוונת שלפעמים גם מי שמאד אוהבת כזה סגנון אם ישאלו אותה היא לא תמיד תפרגן לעצמה כי היא תנצל את הכסף למשהו יותר שימושי אבל אם היו מפתיעים אותה היא היתה מאד נהנית מזה כי לא היה לה את הדילמה אם זה שווה את הכסף.

מרחבית

משתמש מקצוען
מחשבה יפה. אך לכל דבר יש את הזמן שלו. בבוקר שלאחר החתונה, זה הזמן של האישה הצעירה להתרכז בנתינה לבעלה הטרי ולהתמקד בחייהם המשותפים שזה עתה החלו.
בתור אמא, לא הייתי רוצה להיות במרכז תשומת הלב של בתי בבוקר הראשון שלה בתור אשה נשואה.

בכל מקרה, שהכלה לא תעשה דבר כזה באופן עצמאי, בלי תכנון והסכמה של שניהם ביחד! ובודאי שלא רק להוריה, אלא אם עושים דבר כזה, אז להורי שניהם!

נערך לאחרונה ב:

תמי פ

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בציבור סביבי (ואצלי) מקובל שהבעל נשאר בבית ומתפלל, ואלו כנראה הימים היחידים בחיים שזה קורה.
בעלי למשל כהן כך שהוא היה צריך ללכת לעשות ברכת כהנים

ששונית

משתמש מקצוען
מחשבה יפה. אך לכל דבר יש את הזמן שלו. בבוקר שלאחר החתונה, זה הזמן של האישה הצעירה להתרכז בנתינה לבעלה הטרי ולהתמקד בחייהם המשותפים שזה עתה החלו.
בתור אמא, לא הייתי רוצה להיות במרכז תשומת הלב של בתי בבוקר הראשון שלה בתור אשה נשואה.

בכל מקרה, שהכלה לא תעשה דבר כזה באופן עצמאי, בלי תכנון והסכמה של שניהם ביחד! ובודאי שלא רק להוריה, אלא אם עושים דבר כזה, אז להורי שניהם!
דבר כזה לא מארגנים בבוקר החתונה אלא כמה ימים קודם.
בתור אמא הייתי שמחה לראות שבתי ממשיכה בדרך שסללנו וזוכרת מעוד אנשים גם בתוך האופוריה.

ינשופי

משתמש סופר מקצוען
כאחת שהכינה לבד ארוחות בוקר בשבע ברכות, לא הייתי מתנגדת למשלוח כזה... לדעתי צריך לתת אפשרות למגוון תפריטים ברמות מחירים שונות, וזה בדיוק אותו דבר כמו להוציא כסף על מסעדה (אם כי יש שיגידו שגם זה בזבוז), ולעניות דעתי- לאו דווקא למחרת החתונה (אלא כל ימי השבע ברכות או מיד לאחריהם), ולאו דווקא זוג צעיר (יולדת, למשל, תהנה מזה לא פחות...)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה