דרוש מידע סקר-ארוחת בוקר יוקרתית

האם הייתם משלמים או מזמינים ארוחת בוקר יוקרתית לחתן וכלה וכו'?

• אף פעם לא.

• כן , אבל לא הייתי משלם יותר מ100 ש"ח

• כן ,אבל לא הייתי משלם יותר מ200 ש"ח

• כן, הייתי משלם 350 ש"ח

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.

אנוכי

משתמש מקצוען
בעלי למשל כהן כך שהוא היה צריך ללכת לעשות ברכת כהנים
ברכת כהנים אינה מצווה מחייבת- כמו ציצית- רק אם לובשים בגד שיש בו ארבע כנפות צריך לשים בו ציצית, אנחנו רוצים לזכות במצווה ולכן לובשים, אם נמצא בתפילה ויכול לברך- הוא זוכה במצווה אם מברך את עמ"י אך לא זו הסיבה שחייב ללכת לתפילה,
החיוב הוא להתפלל, אם במנין- זה הידור מצווה, אם מברך ברכת כהנים זוכה במצווה נוספת,

אצלינו פשוט עדין לא ישנו שיתין נישמין עד עלות, כך שהיינו צריכים שיוציאו אותנו בברכות השחר (כך רוב הזוגות שסביבי)

יעקובית

משתמש רשום
אצלינו החברות, משפחה, שכנות, מכינות ארוחות,
מלאות בכל טוב, מסודרות יפה נעים וטעים,
ירקות חתוכים, סלטי חסה, מטבלים, לחמניות אפויות לבד וכו.
לא חבל להזמין?? כל החויה זה להכין לבד.

good things

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני קיבלתי כזה משלוח בוקר לאחר החתונה והיה מדהים!!!!!
תכלס זה הימים שט=אמורים לפנק ולהתפנק לא?
בכל אופן הייתי שמחה אם יהיה דבר כזה בארץ הייתי משתמשת בזה לעוד מטרות

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
אצלינו החברות, משפחה, שכנות, מכינות ארוחות,
מלאות בכל טוב, מסודרות יפה נעים וטעים,
ירקות חתוכים, סלטי חסה, מטבלים, לחמניות אפויות לבד וכו.
לא חבל להזמין?? כל החויה זה להכין לבד.
גם אצלינו כשאחות יולדת כולם מכינות לה ארוחת ערב זוגית
אז מה,
עדין לא לכולם יש משפחה שמסוגלת לזה
לא לכולם יש זמן
ולא כולם רואים בזה חויה :)
אני חושבת שיש ציבור מכובד שיהנה להשתמש בשרות הזה
אם לא ליום אחרי החתונה אז לזמנים אחרים
מה שכן שתהיה אפשרות לקבל חבילת מיני, מדיום ואקסטרה
בהצלחה!

צ'יפס

משתמש צעיר
עניתי.
רעיון מקסים!!

לא חושבת שחייב להשקיע ברמה בין לאומית ולהשתגע יותר מידי

בתור זוג היינו בטוח שמחים מאוד לקבל משהו נחמד לארוחת בוקר....

shirdvona

משתמש פעיל
רעיון מבורך!!!
אצלינו כל חברה שהתחתנה, ארגנו לה 5 חברות קרובות, וכל בוקר מישהי אחרת הכינה.
ברור שעדיף לשלם ושהכל יגיע מהמם ואסתטי.
רק לקנות את הכלים, החומרים, הכנה, עיצוב ומשלוח על הבוקר...

מרחבית

משתמש מקצוען
דבר כזה לא מארגנים בבוקר החתונה אלא כמה ימים קודם.
צודקת.

בתור אמא הייתי שמחה לראות שבתי ממשיכה בדרך שסללנו וזוכרת מעוד אנשים גם בתוך האופוריה.

ברגע שבן או בת מתחתנים, נולד משהו חדש: זוג. לטובת כולם, כדאי להורים ולזוג לעשות את הסוויץ' הזה כמה שיותר מהר.
נעזוב את עניין ארוחת הבוקר; כותבת באופן כללי, לאו דווקא בהתייחסות לציטוט הנ''ל.

בתור אמא, הדרך שאני משתדלת לסלול לילדיי טרום נישואיהם היא, שבן/בת הזוג שלהם קודמים לכל, קודמים אפילו להורים, והם במקום הראשון מעתה ואילך!
כל דבר והזמן שלו. כשנישאים - הדבר הכי חשוב עבור בני הזוג הוא להתרכז ולהפנות את עיקר משאבי הנפש - לבניה ולביחד. ביתר שאת בשנה הראשונה, ובודאי בימים הראשונים!

לא סתם תקנו לזוג שבוע שבע ברכות, שהוא כמו חול המועד עבור בני הזוג בלבד, ולא עבור אף אחד אחר, גם לא עבור הוריהם הנרגשים והטרוטים! לא סתם יש הלכות מיוחדות לכל השנה הראשונה, בה על הבעל להתרכז באופן מיוחד בלשמח את אשתו, ולהתפנות לשם כך מדברים אחרים.

לא רק שלפי היהדות זה הדבר הנכון לסלול בלב הבנים והבנות - שבני זוגם במקום הראשון ובראש מעיניהם. לא רק שזה הדבר שהכי אמור לשמח אותנו כהורים בוגרים - שהזוג יהיה מסור קודם כל זה לזו, ויהיו כיחידה אחת -
אלא שבסופו של דבר בחסדי ה' עלינו - אנחנו כהורים מקבלים בכפל כפליים; משני בני הזוג ביחד, מרצון מאוחד של שניהם. רצון שמקבל חיזוק מהמקום הבטוח והיציב שלהם מול בן/בת הזוג, ובלי המתח והתחרות בסגנון של 'אמא שלי' 'אבא שלך'.

נערך לאחרונה ב:

מישהי אחת

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
תודה לכל המדרגים, עזר לי מאוד.
ולתשומת ליבכם,ראיתי שהרבה דירגו כאן את האפשרות של עד 100 ש"ח.
במחיר זה כדי גם להרוויח ולא לעשות את זה בהתנדבות בקושי ניתן להכניס כמה בלינצס, לחמניות, מעדנים גבינות ואולי סלט וגם זה כבר עובר....
ולכל אלו שהתפלאו על העלות של 350 ש"ח-שימו לב, רק חבילה של סלמון מעושן עולה באיזור ה20 ש"ח, וזה עוד בלי הכנה, הדג נטו.
עוגת גבינה ,קינוחים , סלט מושקע, פירות חתוכים חומרי אריזה וכו' - גם החומרי גלם יקרים וזה עוד בלי העבודה.
אני חושבת שבגדול זה עניין של תפיסה , גם קופסת פרלינים בגודל בינוני ארוזה בצורה יפה מחנות ממותגת יכולה כבר להגיע לאיזור 250-350ש"ח.
וגם כאן יהיו את אלה שיעריכו את זה, ויהיו את אלה שיגידו שחבל על הכסף....

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הבעיה העיקרית שאני רואה כאן זה ששעת הסעודה המקובלת ביום שאחרי החתונה היא כלל לא בבוקר, זה יותר לקראת צהריים.
מה שנראה לי לא כל כך אטרקטיבי, ומאלץ גם את הזוג לקום לדפיקות בדלת בשעה שהם לא מעניינים, ובכלל כל מה שכרוך בכניסה למרחב הפרטי של הזוג בימים הראשונים, מגונה וחסר טעם (כולל קישוט של חדר השינה על ידי החברות - תועבה של פלישה לשטח אישי, בגסות שאין כמוה)
שמרו מרחק, ותנו לזוג לחיות את חייו לפי הקצב שלו.

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
עניתי שכן אבל באיזור ה100 ש"ח, תכלס אני חושבת שבתור זוג כבר לא טרי נשמח מידי פעם בהפתעה כזו... אם יהיה אשמח

מלי -ל

משתמש מקצוען
אני בעד תרימי את הכפפה גם ליולדות ....
מה אכלתן שבועיים אחרי לידה ? לחם וגבינה ? במקרה הטוב !!!
ולא צריך מעושנים וכדו' מספיק ארוחה חמה טעימה ומזינה - יולדות זה עסק יותר זול ויותר קל אין להן דרישות חוץ מאוכל ופליז שמישהוא כבר יחשוב עליהן .
בהזדמנות זו ... גיסתך ילדה , ב דודתך תשאלי אם צריך עזרה . תשלחי ארוחה חמה ... על הבוקר מספיק רק חביתה ריחנית סלט קצוץ ולחמניה ...יולדות דואגות לכל העולם (הילד שחזר להרטיב התינוק שכאבת לו הבטן , האח שמקנא )אבל לא חשבות על עצמן ...ופלא שהם כ"כ חלשות ..

ובכלל העם של הנשים מגדיל לעשות .. חיבות לשדר לבעל/ לשוויגער /לסבתא / ולשכנה שהכל בסדר והם שולטות ומסדרות מנקות ושוטפות .. היי הלו הכל בסדר ???

כללית

משתמש מקצוען
הבעיה העיקרית שאני רואה כאן זה ששעת הסעודה המקובלת ביום שאחרי החתונה היא כלל לא בבוקר, זה יותר לקראת צהריים.
מה שנראה לי לא כל כך אטרקטיבי, ומאלץ גם את הזוג לקום לדפיקות בדלת בשעה שהם לא מעניינים, ובכלל כל מה שכרוך בכניסה למרחב הפרטי של הזוג בימים הראשונים, מגונה וחסר טעם (כולל קישוט של חדר השינה על ידי החברות - תועבה של פלישה לשטח אישי, בגסות שאין כמוה)
שמרו מרחק, ותנו לזוג לחיות את חייו לפי הקצב שלו.
ארוחת בוקר מלכותית יכולה להשלח גם ב12 בצהריים.
ואין כאן שמץ של פלישה-
הארוחה מגיעה ארוזה היטב עם שליח עד הדלת. דופק שתי דפיקות, תולה על הידית ו..איננו.

פילפילון

אתרוגיסטית חדשה
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
עניתי
מותר פעם אחת בחיים לפנק את הזו"צ

בערי

משתמש רשום
בס"ד

אנחנו הזמנו שבוע שעבר לחתן וכלה למחרת החתנוה - בטוסטיה ליד הבית (הזמנו יום לפני) באגטיים טריים + סלט ירקות + 3 סוגי גבינות שמנת + בלינצעס + רטבים למינהם + עוגות חלביות + אייס קפה + חביתה + סלט ביצים + סלט טונה + משלוח (כמובן שהיה מעוצב - לא ברמה הכי גבוהה)

ועלה לי 120 ש"ח!!!!!!

(הזמנו את זה לשעה 10.30 בבוקר - שתי דפיקות ולהניח מאחורי הדלת....)

אני לא חושב שהיה חסר שם משהו - והזוג נהנו מזה כמה ימים.....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה