יפה דיברת.אבל אם מישהו היה רוצה לתת לי מתנה בסכום של 350 שקל וצפונה הייתי מעדיפה לקבל מוצר בלתי מתכלה שאיהנה ממנו לאורך שנים, ולא ארוחה חד פעמית.
יפה דיברת.אבל אם מישהו היה רוצה לתת לי מתנה בסכום של 350 שקל וצפונה הייתי מעדיפה לקבל מוצר בלתי מתכלה שאיהנה ממנו לאורך שנים, ולא ארוחה חד פעמית.
כמוך כמוני, הביאו לי בבוקר את הבסיס ה"טרי" מעבר למה שהמקרר היה עמוס ב"ה והשאר הכנתי במו ידי, חשובת שזה "שווה" וכדאי, אם כי אני חושבת שמי שלא בקטע הייתי משקיעה כמו שהצבעתי כי יש בזה משהו מאד כיף לקבל הכל ארוז ומוכן.נראה לי אין עוד בעולם כלה ענינית כמוני...
החתן הלך לתפילה עם ליווי וזה היה הזמן שלי להכין ארוחה ראשונה מעשה ידי, סלט, חביתה, גבינות מתובלות ועוד בסגנון הביתי...
ולא שלא היה משפחת מפנקת באזור, ככה אני רציתי והיה מוצלח במיוחד...
לא חושבת שהשיקול תמיד צריך להיות לפי ממה "הייתי מעדיפה" יש פעמים שעדיף לתת לזוג בלי לשאול אותו - מה שמתאים לו כעת ולא מה הוא היה מעדיף כי לפעמים השיקול של כסף מזומן או מתנה גדולה עדיפה בשכל ולא ברגש והאמת שצריך ללכת לפעמים לפי הרגש שבשיקול עתידי הוא טוב גם לשכל, תחשבי כמה פעמים בחיים תתרפקו על אותו היום ותהנו ממה שקיבלתם - וזה דבר שווה וזה נכס לכל החיים (אם כי אני אישית הכנתי לבד כמו שציינתי כבר, אבל זה לא סותר את הכיף שבלקבל ארוחה מושקעת)אנחנו גרנו קרוב ואף אחד לא חלם להכין לנו ארוחת בוקר ):
או שאולי חלמו, מכל מקום החלום לא התגשם.
בעיני זה רעיון מבורך, אבל אם מישהו היה רוצה לתת לי מתנה בסכום של 350 שקל וצפונה הייתי מעדיפה לקבל מוצר בלתי מתכלה שאיהנה ממנו לאורך שנים, ולא ארוחה חד פעמית.
כל מילה!לא חושבת שהשיקול תמיד צריך להיות לפי ממה "הייתי מעדיפה" יש פעמים שעדיף לתת לזוג בלי לשאול אותו - מה שמתאים לו כעת ולא מה הוא היה מעדיף כי לפעמים השיקול של כסף מזומן או מתנה גדולה עדיפה בשכל ולא ברגש והאמת שצריך ללכת לפעמים לפי הרגש שבשיקול עתידי הוא טוב גם לשכל, תחשבי כמה פעמים בחיים תתרפקו על אותו היום ותהנו ממה שקיבלתם - וזה דבר שווה וזה נכס לכל החיים (אם כי אני אישית הכנתי לבד כמו שציינתי כבר, אבל זה לא סותר את הכיף שבלקבל ארוחה מושקעת)
אם כולם היו חושבים ככה העסקים היחידים שהיו קיימים בעולם זה "חנות לממכר פת ומלח" "מכירת או חלוקת מים במשורה" ו"רצפות מאבן ירושלמית כדי לישון עליהם"יש מספיק מה לקנות גם בלי זה.
לפעמים צריך לתת לרגש להכתיב לנו את המעשים ולא השכל. ברור שיש הרבה דברים לעשות עם הכסף הזה (וזה לא חייב להיות 350 ש"ח, 200 בהחלט מספיק לארוחה מכובדת ומפנקת...), אבל יש מקרים שמותר לרצות להתפנק ובדיוק בגלל זה לא הייתי שואלת את הזוג מה הם מעדיפים כי השכל מיד היה מחשב מה עוד צריך לקנות ואני רוצה לפנק במותרותאבל אם מישהו היה רוצה לתת לי מתנה בסכום של 350 שקל וצפונה הייתי מעדיפה לקבל מוצר בלתי מתכלה שאיהנה ממנו לאורך שנים, ולא ארוחה חד פעמית.
או עדיף 'מגוון מארזי קש ותבן לשינה רצופה ונוחה'אם כולם היו חושבים ככה העסקים היחידים שהיו קיימים בעולם זה "חנות לממכר פת ומלח" "מכירת או חלוקת מים במשורה" ו"רצפות מאבן ירושלמית כדי לישון עליהם"
לפעמים צריך לתת לרגש להכתיב לנו את המעשים ולא השכל. ברור שיש הרבה דברים לעשות עם הכסף הזה (וזה לא חייב להיות 350 ש"ח, 200 בהחלט מספיק לארוחה מכובדת ומפנקת...), אבל יש מקרים שמותר לרצות להתפנק ובדיוק בגלל זה לא הייתי שואלת את הזוג מה הם מעדיפים כי השכל מיד היה מחשב מה עוד צריך לקנות ואני רוצה לפנק במותרות
(כמו שליולדת קרובה אני אקנה פרלינים משובחים ומפנקים למרות שהם מאד יקרים...)
אולי הרבה חוצניקיםהבנתי שגם בארץ יש מי שעושה דברים כאלה,
כמו ויסבורד בב"ב, ז"א, שיש ביקוש
ואני מאמינה שבי-ם, שיש ריכוז של הרבה חוצניקים
זה ילך עוד הרבה יותר.
(הרעיון כשלעצמו - פצצה! רק שפה בארץ יש הרבה פחות מודעות להוציא כסף על דבר כזה
וגם פחות אפשרויות כנראה...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: