דרוש מידע סקר-ארוחת בוקר יוקרתית

האם הייתם משלמים או מזמינים ארוחת בוקר יוקרתית לחתן וכלה וכו'?

• אף פעם לא.

• כן , אבל לא הייתי משלם יותר מ100 ש"ח

• כן ,אבל לא הייתי משלם יותר מ200 ש"ח

• כן, הייתי משלם 350 ש"ח

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
אבל אם מישהו היה רוצה לתת לי מתנה בסכום של 350 שקל וצפונה הייתי מעדיפה לקבל מוצר בלתי מתכלה שאיהנה ממנו לאורך שנים, ולא ארוחה חד פעמית.
יפה דיברת.

אילה שולמן

משתמש פעיל
נראה לי אין עוד בעולם כלה ענינית כמוני...
החתן הלך לתפילה עם ליווי וזה היה הזמן שלי להכין ארוחה ראשונה מעשה ידי, סלט, חביתה, גבינות מתובלות ועוד בסגנון הביתי...
ולא שלא היה משפחת מפנקת באזור, ככה אני רציתי והיה מוצלח במיוחד...
כמוך כמוני, הביאו לי בבוקר את הבסיס ה"טרי" מעבר למה שהמקרר היה עמוס ב"ה והשאר הכנתי במו ידי, חשובת שזה "שווה" וכדאי, אם כי אני חושבת שמי שלא בקטע הייתי משקיעה כמו שהצבעתי כי יש בזה משהו מאד כיף לקבל הכל ארוז ומוכן.

אילה שולמן

משתמש פעיל
אנחנו גרנו קרוב ואף אחד לא חלם להכין לנו ארוחת בוקר ):
או שאולי חלמו, מכל מקום החלום לא התגשם.
בעיני זה רעיון מבורך, אבל אם מישהו היה רוצה לתת לי מתנה בסכום של 350 שקל וצפונה הייתי מעדיפה לקבל מוצר בלתי מתכלה שאיהנה ממנו לאורך שנים, ולא ארוחה חד פעמית.
לא חושבת שהשיקול תמיד צריך להיות לפי ממה "הייתי מעדיפה" יש פעמים שעדיף לתת לזוג בלי לשאול אותו - מה שמתאים לו כעת ולא מה הוא היה מעדיף כי לפעמים השיקול של כסף מזומן או מתנה גדולה עדיפה בשכל ולא ברגש והאמת שצריך ללכת לפעמים לפי הרגש שבשיקול עתידי הוא טוב גם לשכל, תחשבי כמה פעמים בחיים תתרפקו על אותו היום ותהנו ממה שקיבלתם - וזה דבר שווה וזה נכס לכל החיים (אם כי אני אישית הכנתי לבד כמו שציינתי כבר, אבל זה לא סותר את הכיף שבלקבל ארוחה מושקעת)

ר גן עדן

* מעצבת פנים והום סטילינג *
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
נחמד לקבל ארוחה מושקעת.
אבל, לא נראה לי נכון להכניס מושגים מחו"ל לארץ. יש מספיק הוצאות בנישואי בן/ בת.

כללית

משתמש מקצוען
לא חושבת שהשיקול תמיד צריך להיות לפי ממה "הייתי מעדיפה" יש פעמים שעדיף לתת לזוג בלי לשאול אותו - מה שמתאים לו כעת ולא מה הוא היה מעדיף כי לפעמים השיקול של כסף מזומן או מתנה גדולה עדיפה בשכל ולא ברגש והאמת שצריך ללכת לפעמים לפי הרגש שבשיקול עתידי הוא טוב גם לשכל, תחשבי כמה פעמים בחיים תתרפקו על אותו היום ותהנו ממה שקיבלתם - וזה דבר שווה וזה נכס לכל החיים (אם כי אני אישית הכנתי לבד כמו שציינתי כבר, אבל זה לא סותר את הכיף שבלקבל ארוחה מושקעת)
כל מילה!
גם אני הכנתי לי לבד, ואפילו ירדתי למכולת לקנות מוצרים.
לא נשארו לי שום משקעים.
ובכל זאת- לבת שלי הייתי שולחת ארוחה כזו, אם היתה לי אפשרות.

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
אני חושבת שזאת אמנם הוצאה כבדה
אבל לא מופקעת.
זה מסוג הדברים שלא שוכחים לכל החיים.
אגב - גם זוג נשוי הרבה שנים לא היה מתנגד ליום נישואין או סתם יום של פינוק לקבל משהו כזה הביתה.

(על בית מלון מוציאים סכומים גבוהים בהרבה...)

אילה שולמן

משתמש פעיל
אני באמת מתפלאת על התגובות כאן, תחשבו כמה הוצאתם על הזוז יום קודם... כמה עלה האיפור לבד... ופתאום 300 ש"ח על דבר שזוכרים אותו כל החיים זה נשמע לכם הרבה, אני ממש לא בעד הוצאות מיותרות אני הראשונה שחושבת שצריך לצמצם בהוצאות של החתונה אבל לא בכל דבר צריך לחסוך וזה לא נראה לי בקטגוריה הזו

כספומילי

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
יש מספיק מה לקנות גם בלי זה.
אם כולם היו חושבים ככה העסקים היחידים שהיו קיימים בעולם זה "חנות לממכר פת ומלח" "מכירת או חלוקת מים במשורה" ו"רצפות מאבן ירושלמית כדי לישון עליהם"

אך

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אבל אם מישהו היה רוצה לתת לי מתנה בסכום של 350 שקל וצפונה הייתי מעדיפה לקבל מוצר בלתי מתכלה שאיהנה ממנו לאורך שנים, ולא ארוחה חד פעמית.
לפעמים צריך לתת לרגש להכתיב לנו את המעשים ולא השכל. ברור שיש הרבה דברים לעשות עם הכסף הזה (וזה לא חייב להיות 350 ש"ח, 200 בהחלט מספיק לארוחה מכובדת ומפנקת...), אבל יש מקרים שמותר לרצות להתפנק ובדיוק בגלל זה לא הייתי שואלת את הזוג מה הם מעדיפים כי השכל מיד היה מחשב מה עוד צריך לקנות ואני רוצה לפנק במותרות :)
(כמו שליולדת קרובה אני אקנה פרלינים משובחים ומפנקים למרות שהם מאד יקרים...)

secret

משתמש סופר מקצוען
אם כולם היו חושבים ככה העסקים היחידים שהיו קיימים בעולם זה "חנות לממכר פת ומלח" "מכירת או חלוקת מים במשורה" ו"רצפות מאבן ירושלמית כדי לישון עליהם"
או עדיף 'מגוון מארזי קש ותבן לשינה רצופה ונוחה' ;)

נערך לאחרונה ב:

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
לפעמים צריך לתת לרגש להכתיב לנו את המעשים ולא השכל. ברור שיש הרבה דברים לעשות עם הכסף הזה (וזה לא חייב להיות 350 ש"ח, 200 בהחלט מספיק לארוחה מכובדת ומפנקת...), אבל יש מקרים שמותר לרצות להתפנק ובדיוק בגלל זה לא הייתי שואלת את הזוג מה הם מעדיפים כי השכל מיד היה מחשב מה עוד צריך לקנות ואני רוצה לפנק במותרות :)
(כמו שליולדת קרובה אני אקנה פרלינים משובחים ומפנקים למרות שהם מאד יקרים...)

מסכימה איתך מאד.
אבל נראה לי שמתנה צריכה להתאים לנמען. אם הוא לא ייהנה ממנה - ממש חבל על ההשקעה.
יש לי חברה שאוהבת מתנות מעוצבות - זה מה שהיא תקבל ממני, למרות שבאופן אישי אני מעדיפה לבחור את הפינוקים שלי בעצמי, ובעיני בלון מעוצב בצורת תינוקת עם מוצץ זה מהמם, אבל לפניו יש הרבה דברים אחרים שהייתי מעוניינת בהם. זה מה שהיא אוהבת, זה מה שישמח אותה, וזה מה שהיא תקבל.

אגב כן, ממש מעניין אותי מה כוללת ארוחת בוקר מפנקת ב-350 וב-200 ש"ח.

מירי סלומון

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
הבנתי שגם בארץ יש מי שעושה דברים כאלה,
כמו ויסבורד בב"ב, ז"א, שיש ביקוש
ואני מאמינה שבי-ם, שיש ריכוז של הרבה חוצניקים
זה ילך עוד הרבה יותר.

(הרעיון כשלעצמו - פצצה! רק שפה בארץ יש הרבה פחות מודעות להוציא כסף על דבר כזה
וגם פחות אפשרויות כנראה...)
אולי הרבה חוצניקים
אבל רובם לא מתחתנים הארץ....

ששונית

משתמש מקצוען
לא רק לזוגות טריים,
כשאחד מילדיי היה מאושפז כמה שבועות בבית חולים, בעלי ואני שכחנו לגמרי שיש משהו שנקרא אוכל, אמנם המשפחה שלחה סלט ומרק וכו' אבל לא משהו שגרם לי לעזוב את הילד בשביל להתיישב לאכול, עד שגיסתי שלחה לבית החולים ארוחה חלבית מושקעת ממסעדה לשנינו, אכלנו במשמרות ואי אפשר לתאר במילים מה זה עשה לנו וכמה זה נתן.
הייתי משלמת יותר מ350 בשביל כזו עזרה

חושב מחדש

משתמש מקצוען
אצלנו בבנין יש משפחה שהמשלוח מנות שלה בפורים זה ארוחת בוקר מושקעת בטירוף, לחמניות מאפה בית, מעדנים מה'טובים' גבינות מכל מיני סוגים ומינים, וכו' וכו',
זה בוודאי לא המשלוח מנות הכי יקר שאנחנו מקבלים, ואולי אפילו מהזולים...
אבל זה משלוח מנות שמחכים לו.... [כבר 9 והם עדיין לא דפקו כאן, מה קרה להם? :) :p]
ומשלוח מנות שזוכרים כל השנה...
לאחר כמה שנים - התחלנו לעשות בוועד הבית של הבנין, כל משפחה שמחתנת... וכולם עסוקים וכו' וכו', מישהו אחר מהבנין שולח ארוחת בוקר מושקעת וטובה.
וזאת המתנה שהכי זוכרים.
ורק בשמחות.

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מיותר לחלוטין.
החתן יוצא לתפילה עם מלוה, אין שום בעיה להכנס בדרך למאפיה ולקנות כמה לחמניות.
הכלה מוציאה בהתרגשות כמה גבינות ששוכנות במקרר ומטגנת חביתה.
איזה כיף, ארוחה ראשונה, טריה, עצמאית ובישנית. מסכנים הזוגות שלא זוכים לזה... ולא, שבועיים אחרי זה כבר בטעם אחר לגמרי.

ואם יש לכם עדף אנרגיה וזמן, חפשו יולדת בסביבה, מישהו חולה, או נצרך אחר. בעיני חתן וכלה לא זקוקים לזה.

מה הענינים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
המיזם נחמד, ואני מאמינה שיש רבים שיוכלו להנות ממנו.
אני אישית חושבת שזוג צעיר שפתח עכשיו את החיים שלו, וקיבל כל כך הרבה בימים שטרום החתונה, ובחתונה עצמה - לא אמור להיות חסר לו גם ארוחת בוקר מפוארת ומושקעת כל כך.
לא הייתי כותבת את זה אם המיזם היה בסכום של 100 שקלים. אבל בסכום כל כך גדול - אפשר לעשות המון דברים, וארוחת בוקר שרובה הגדול הולך לפח כי אין מצב שזוג יכול לאכול כמויות כאלה גדולות, ולמחרת זה 'כבר לא טרי' - זה בזבוז גדול.
אני אישית נהניתי לקום בבוקר שאחרי החתונה ולקלף ירקות, לטגן חביתות ולהרגיש אשה. אגב, גם ארוחות צהרים נהניתי להכין באחד הימים ולהוריד את העול הזה מההורים. ולא, זה לא היה ברמה של מסעדה, זה היה פשוט לגמרי, אבל בייתי ואישי כל כך שזה זכור רק לטוב.

אימא של

משתמש מקצוען
גיסתי מכינה ארוחות בוקר שכאלו בב"ב ויש לכך ביקוש.
זה שונה מאד מ TAKE AWAY שמזמינים ממסעדה.
קודם כל יש התייחסות מאד למה שבני הזוג אוהבים וכן כל מיני דברים קטנים שעושים את ההבדל והכל כמובן ארוז בקופסאות יפות עם סרטים וכו..
אצלינו בכיתה היה נהוג (לפני יותר מעשור) שהחברות הטובות מכינות את הארוחת בוקר ללמחרת החתונה. אנחנו הינו 3 חברות לראשונה כמובן שהכנו בכיף בחורות משוחררות מכל עול אחרי החתונה הלכנו להכין ארוחת בוקר ובבוקר ישנו - אז לא הלכנו ללימודים באותו יום מה קרה?
אני התחתנתי אחרונה כשהחברות כבר היו שקועות עמוק בעבודה + ילד או דקה לפני. אני חשבת שאם יה אז שרות כזה הן היו מאד שמחות להזמין במקום לעשות לבד עם כל המחוייבות. לא תמיד זה הוצאה שצריכה להיות להורים. ונכון שלא אכלנו למחרת החתונה הכל אבל נשאר לנו לעוד כמה ימים והקל עלי מאד...
אגב גם זוג שרוצה לפנק את עצמו בבית יכול להזמין או ליולדת או הפוך ילדים מפנקים את ההורים..
יש לנשים שמזמינות לבעל לעבודה לכב' יום הולדת או הפוך בעל לאישה - מגון המזמינים הוא רחב.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה