ידוע שפקיד ביורוקרטי תמיד יהיה גרוע.@הסוד הגלוי אתה עדיין תחת ההתרשמות העמוקה מהספר ומכותבו?
הבנדאם נהיה פשוט בדיחה
גם לא זכור לי שלפני שהוא היה ראש ממשלה הוא היה כל כך עילג ולא משכנע
לראות את התגובות בתחילת האשכול ולהתפוצץ מצחוק...
הבעיה שהבדיחה הזו היא על חשבוננו.
ידוע שפקיד ביורוקרטי תמיד יהיה גרוע.
כי כל זמן שהוא טוב בתפקידו - המערכת הבירוקרטית מקדמת אותו לתפקיד בכיר יותר. וכאשר הוא לא טוב בתפקיד - הוא נתקע שם לנצח...
באותה מידה, כל זמן שנפתלי היה ח"כ מן המניין, הוא היה מאוד רהוט, מרשים, משדר נחישות ואפס רפיסות, במיוחד שהוא התעלק כל הזמן על מר נתניהו (רה"מ הקודם). אלא ש...
אני שמעתי על קטעים ממנו שהוא לא מקיים. תקרא ותביןקראת אותו?
בשביל להבין את אפסות האדם וגאוותו המיותרת,לא הבנתי מה השאלה פה, אבל אם הספר הזה כ"כ מוצלח למה בנט לא עושה מה שכתוב בו? הוא לא קיים כלום ממה שכתוב בספר, אז אין מה לעשות בו. גם מה אנחנו צריכים את הספר?
במילה אחת זה ראש ממשלה של 7 מנדטים....הספר הזה הוא טעות גדולה ולא נעימה בכלל של נפתלי בנט.
רק אגב, גם נתניהו בתחילת דרכו כראש ממשלה היה הססן חששן ולא רהוט.
(ולא ניצח בבחירות שאחרי שנות כהונתו הראשונות. התאושש, התחזק וחזר)
בקיצור, ראש ממשלה זה תפקיד לא פשוט בכלל עם אחריות ענקית ולוקח זמן להיכנס אליו כנראה.
עכשיו נדפקנו כולנו יחד עם העניין של הקורונה..
נס שאלוקים מנהל את העולם.
מותרים על התענוג המפוקפק. עדיף שיוציא את עצמו מהכרך הממשלתי.אני חושבת שהגיע הזמן שיוציא את הכרך שני,
האשכול נפתח לפני שנה...לא הבנתי מה השאלה פה, אבל אם הספר הזה כ"כ מוצלח למה בנט לא עושה מה שכתוב בו? הוא לא קיים כלום ממה שכתוב בספר, אז אין מה לעשות בו. גם מה אנחנו צריכים את הספר?
ומהדורה נוספת לראשון...אני חושבת שהגיע הזמן שיוציא את הכרך שני,
פשוט מהרגע שהממשלה החדשה קלטה שהיא לא מסתדרתמעניין לבדוק איך מזן הודי התגלגלה המחלה הזו למחלה חדשה לגמרי [כשבדר עצרה רכבת המחלה הזו בתחנת "זן הדלתא"].
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: