מידע שימושי ספר חדש של נפתלי בנט- איך לנצח מגפה- רשמים ותגובות

מצב
הנושא נעול.

במבונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
כנראה שה - 0 הזה הוא פייק.
יש 25 חרדים במצב קשה וקריטי (לרפו"ש). 6% מהתחלואה הכללית (נמוך משיעורם באוכלוסיה אבל כמובן צריך לנרמל עם גיל האוכלוסיה)
הם כתבו 0% על עליה בחולים קשים בציבור החרדי.

וכבר לפני חודשיים כשהיה את הרופא ילדים בב"ב אמרו הנה זה מגיע לחרדים, ותוך רגע יעקפו את כולם.

רבות מחשבות.......

יתכן שתלוי במחלימים יתכן בדברים אחרים, ה' יעזור הלאה...

[לדעתי כל מה שהממשלה חכתה כ"כ הרבה. כי היה ברור להם שזה יגיע מהר מאד לחרדים בגדול. ויהיה להם יותר לגיטימציה לעשות הגבלות על כולם. כדי למנוע את ההתפשטות מהחרדים החוצה. וכמובן כולם יתאמצו יותר לשמור כדי לא להידבק מהחרדים.
מה לעשות שתוכניות לחוד ומציאות לחוד, ועכשיו אוכלים את הדייסה שבישלו בעוד שאצל החרדים הקורונה עדיין הרבה מאחורי שאר המדינה. ואפי' ב"ב שקצת התקרבה לשאר הערים חוזרת אחורה.]

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
לא כל אשדוד חרדית גם לא חציה, ואם לא מפרסמים בכותרות באילו רובעים זה מתפשט אז כנראה שזה לא מרוכז רק ברובעים החרדים
כתבתי מידיעה, ידוע על לי כמה מקרי הדבקה גדולים באחת הקהילות בעיר.

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
כתבתי מידיעה, ידוע על לי כמה מקרי הדבקה גדולים באחת הקהילות בעיר.
זה עדיין לא אומר שרוב התחלואה שם היא חרדית.
נשמעים דברי טעם שאי פרסום הנתונים מראה שזה לא חרדי, כידוע: לא חרדי לא מעניין.

...Naomi

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
ואין פה אף אחד שרוצה שיסגרו נתב"ג

אני מאד רוצה.
מי שמאד רוצה לנסוע ולחזור ישלם על מלון לשבוע ולא יצא ממנו.
ואת זה היה צריך לעשות לפני ההתפרצות, היה ברור שיהיה זן חדש.
וגם עכשיו ברור שיהיה חדש (חס ושלום, אם ח"ו המשיח לא יבוא)
אז אני מאד רוצה שיסגרו את נתב"ג ואני אוכל להיות אסורה במדינה בשפיות ולא משוחררת בתוך בית משוגעים ענק של בידודים וחופש.

malmala

משתמש מקצוען
לכל אלו ששואלים כאן כל הזמן 'מה רוצים מבנט, מה רוצים ממנו? מה נטפלים אליו'
אני אגיד לכם דבר אחד שרוצים ממנו "מנהיגות"!
אני לא יודעת אם סגר זה דבר טוב או לא ומה צריך לעשות עכשיו עם ההתפרצות המחודשת,
ונראה לי שאף אחד לא יודע מה לעשות, חוץ מיושב בשמים.
אבל למען השם!! תעשה משהו! תחליט משהו ולך עם זה עד הסוף. אתה, שהתרברבת והוצאת לאור ספר 'איך לנצח מגיפה', פחות משנה אחרי שהמגיפה פרצה!! שזה צעד יומרני חסר תקדים, שבזמן שמליוני אנשים מתים ברחבי העולם, איזה פוליטקאי ישראלי שאפילו לא למד רפואה, לא קיבל שום החלטות, וחוץ מלצעוק בפאתוס במליאה לעיני כל עמ"י מה הוא חושב שצריך לעשות, מחליט להדפיס אלפי עותקים של ספר שאפילו הוא עצמו לא יודע אם מה שכתוב שם נכון או לא, ובפועל כשהמושכות בידיים שלו הוא לא מצליח לקבל החלטה אחת!! הגיונית, זה בושה.
הוא איפשר לכל הערבים לטוס לטורקיה האדומה!!! לחגוג את חג הקורבן, שלא יבכה על קורבנות.
ואם אתה לא יודע לעשות שום דבר, חוץ מ'סגר בחגים' (שאגב, גם זה חיקוי זול של קודמו בתפקיד...),
אז בבקשה.
תניח מפתחות ולך הביתה.
רק אל תשכח ביציאה, קח מהמשרד של ליברמן את המריצה, ואסוף איתך מהמשרד הצמוד אלפי עותקים של הספר רב המכר 'איך לנצח מגיפה', ותניח אותם במזבלה הצמודה לכנסת.

צבי ג.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
הוא לא חייב לכתוב כל אות בספר, הוא בוודאי הכתיב את רוח הדברים.
אבל נשים לרגע את הציניות בצד.
הוא אחד מהמנהיגים בארץ, שמחילת הקורונה, פועל ללא הרף לטובת עם ישראל.
מגיעה לו על זה הכרת הטוב מכולנו.

אני מחר אקרא את הספר, אבל הבנתי שיש שם הרבה רשמים מאחורי הקלעים, כאחד שהיה ברגעי האמת ויודע בדיוק איך מתקבלות ההחלטו.
וגם לעצם העניין. הוא הקים קבינט מקצועי מיוחד שלמד את נושא הקורונה לעומק. אז זה אמור להיות מעניין.
גילוי נאות: אין לי אחוזים מרווחי הספר..
מעניין עם הכותב/ת עדיין מאמין במה שכתב לפני שנה

צבי ג.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
במלוא הזהירות והתקווה לטוב, רק מזכיר:
הקורונה התפשטה בשבוע האחרון בציבור החרדי. (עד אז היא הייתה רק אצל החילונים והערבים)
לא נהיים חולים קשה בשבועיים הראשונים מאז ההדבקה.

כך שמי שהוציא הבוקר את הכותרת "הקורונה בציבור החרדי: 10% מהמאומתים, 0% מהחולים קשה", לא יודע מה זה קורונה (הנתונים היבשים נכונים, אבל האופטימיות מהכותרת הזו אין לה על מה להתבסס כלל).

ואנחנו בא נתפלל. שה' לא "יכיל" שום חולה או נפטר רח"ל.

לצערנו צדקת
עדכון מהבוקר: 11% מהמאומתים אתמול ו-10% מהחולים קשה מהמגזר החרדי.

אליז

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
הוא לא חייב לכתוב כל אות בספר, הוא בוודאי הכתיב את רוח הדברים.
אבל נשים לרגע את הציניות בצד.
הוא אחד מהמנהיגים בארץ, שמחילת הקורונה, פועל ללא הרף לטובת עם ישראל.
מגיעה לו על זה הכרת הטוב מכולנו.

אני מחר אקרא את הספר, אבל הבנתי שיש שם הרבה רשמים מאחורי הקלעים, כאחד שהיה ברגעי האמת ויודע בדיוק איך מתקבלות ההחלטו.
וגם לעצם העניין. הוא הקים קבינט מקצועי מיוחד שלמד את נושא הקורונה לעומק. אז זה אמור להיות מעניין.
גילוי נאות: אין לי אחוזים מרווחי הספר..
;););););););):D:D:D:D:D:D:D:D

שני כהן 100

משתמש מקצוען
לא קראתי את הספר,
אבל זה לא חוכמה להיות באופוזיציה ולכתוב ספר על ההתנהלות הכושלת של הממשלה.
זה אמין בדיוק מיקי לוי ואלי אבידר שידעו לצעוק יפה מאוד על טעויות מהאופוזיציה ועכשיו הם עושים את אותם דברים בדיוק.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה