הרי לכם!הספר מאוד דמגוגי
מאוד מתעסק בניתוח כשלים ומי אשם במצב
ותכלס לא מציע איזה פתרון גאוני
אני אישית התאכזבתי...
הרי לכם!הספר מאוד דמגוגי
מאוד מתעסק בניתוח כשלים ומי אשם במצב
ותכלס לא מציע איזה פתרון גאוני
אני אישית התאכזבתי...
הכי מדהים אותי שעכשיו קראתי אחורה וראיתי שבכל האשכול הזה לא נראה שיש מישהו אחד שקרא את הספר...הרי לכם!
תוכן הספר כלל לא רלוונטי לגבי הדברים שכתבתי.הכי מדהים אותי שעכשיו קראתי אחורה וראיתי שבכל האשכול הזה לא נראה שיש מישהו אחד שקרא את הספר...
דווקא שמחתי שראיתי שמישהו פתח על זה נושא אבל רבותי , הספר עולה 20 שקל! (19 בדיגיטלי) תקנו , תקראו ותביעו דעה.
שמעתי גם דעות של אנשים שמאוד אהבו... יש פה בהחלט מה לדון אני שיתפתי את דעתי האישית אבל לא אומר שלא תחשבו אחרת.
האמת שיותר נכון לקרוא לו ספרון... 144 עמ' בגודל יחסית קטן ממש . לוקח לקרוא פחות משעהתוכן הספר כלל לא רלוונטי לגבי הדברים שכתבתי.
ואגב, הזמן שלוקח לקרוא אותו הוא נזק של ממש...
בסך הכל?נפתלי בנט הוא בסך הכל נתניהו לפני 20 שנה.
בדיוק כך!בסך הכל?
אם זה כך, אז הוא כח עצום!
הגיע הזמן שצעירים אנרגטיים יתקדמו ויקדמו.
תזכרו שהוא אכשין באופוזיציה!!!בסך הכל?
אם זה כך, אז הוא כח עצום!
הגיע הזמן שצעירים אנרגטיים יתקדמו ויקדמו.
חבל על כל שקל!!!! התורה מספרת לנו איך לא להביא מגיפה וצרות (קיום התורה) וכך גם יוצאים ממנה. גם תפילות כמובן פועלות רבות ונצורותכמה הספר עולה בסטימצקי?
יותר נכון איך מכניסים מגפהעברה לה שנה,
עכשיו יוצא כרך שני: איך מכילים מגיפה/נפתלי בנט-איילת שקד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: