מידע שימושי ספר חדש של נפתלי בנט- איך לנצח מגפה- רשמים ותגובות

מצב
הנושא נעול.

Tehilla Adler

משתמש מקצוען
הכי מדהים אותי שעכשיו קראתי אחורה וראיתי שבכל האשכול הזה לא נראה שיש מישהו אחד שקרא את הספר...
דווקא שמחתי שראיתי שמישהו פתח על זה נושא אבל רבותי , הספר עולה 20 שקל! (19 בדיגיטלי) תקנו , תקראו ותביעו דעה.
שמעתי גם דעות של אנשים שמאוד אהבו... יש פה בהחלט מה לדון אני שיתפתי את דעתי האישית אבל לא אומר שלא תחשבו אחרת.

למאי נפקא מינה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
הכי מדהים אותי שעכשיו קראתי אחורה וראיתי שבכל האשכול הזה לא נראה שיש מישהו אחד שקרא את הספר...
דווקא שמחתי שראיתי שמישהו פתח על זה נושא אבל רבותי , הספר עולה 20 שקל! (19 בדיגיטלי) תקנו , תקראו ותביעו דעה.
שמעתי גם דעות של אנשים שמאוד אהבו... יש פה בהחלט מה לדון אני שיתפתי את דעתי האישית אבל לא אומר שלא תחשבו אחרת.
תוכן הספר כלל לא רלוונטי לגבי הדברים שכתבתי.
ואגב, הזמן שלוקח לקרוא אותו הוא נזק של ממש...

Tehilla Adler

משתמש מקצוען
תוכן הספר כלל לא רלוונטי לגבי הדברים שכתבתי.
ואגב, הזמן שלוקח לקרוא אותו הוא נזק של ממש...
האמת שיותר נכון לקרוא לו ספרון... 144 עמ' בגודל יחסית קטן ממש . לוקח לקרוא פחות משעה
לא התכוונתי ספציפית לדברים שלך; שיתכן והם נכונים
פשוט ציינתי עובדה שהאמירות פה כולן בכלל לא מתבססות על קריאה של הספר (בניגוד לשם האשכול... )

נחום10

משתמש מקצוען
בנט, היה ונשאר פופוליסט ודמגוג. הוא שומע רעיונות מכל מיני אנשים ,ויודע לשווק את זה כאילו הוא "החכם מכל האדם " ולמי שצריך ראיה:

נערך לאחרונה ב:

ot!

משתמש מקצוען
עזבו הכל פוליטיקה האיש כל הזמן צועק משהו אחר
רק הוא אשם בגל השני כי הוא לחץ ולחץ כל הזמן בכל הכח לפתוח הכל הכל וביגללו יש גל שני
עכשיו גם כן עדיין הוא לא החליט האם הוא בעד סגר בחגים או נגד הוא צריך קודם לראות מה ביבי עושה ואז לצעוק הפוך
האמירה שלו שהוא בעד סגר בחגים הייתה אחרי שביבי אמר לליצמן שלא יהיה סגר בחגים

חיה קפ.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
אני חושבת שהאיש הכי מסכן בפוליטיקה הארצית זה בנט.
הוא כל פעם מחדש מתבשם מהסקרים ובסוף מקבל 5-7 מנדטים ,עם כל החיבורים למיניהם.
והסיבה כיון שנתניהו אלוף בלשתות לו את המנדטים.
והטיפשות הגדולה שלו שהוא בטוח שהוא הולך להיות ראש הממשלה הבא עם ה21 מנדטים שיש לו.
ואני אומרת מידיעה אישית שהרבה שמאלנים (היה קמפיינים כאלה של חברי שמאל ברשתות החברתיות) להצביע בסקרים בנט. וזה דבר ראשון לעצבן את נתניהו ודבר שני לעצבן את גנץ אבל ביום הבחירות הם יצביעו למפלגת השמאל.
ועכשיו לחשבון איך יכול להיות שגוש הימין בלי ליברמן כבר שווה 67 מנדטים האם בתוך כמה חודשים 300000 אנשים שינו את כל תפיסת עולמם משמאל לימין (ובפרט עם כל הפדיחות שקוראות לנתניהו).

horseman

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
איזה יופי תוך 8 חודשים להפוך מפלוטיקאי לרופא................
עכשיו הוא יחפור בכל ראיון על "כתבתי בספר שלי ואני ממליץ למאזינים לקרוא אותו..........."
כמו נתניהו עם "חדש מתחת השמש............"
אגב לטעמי שניהם בעיקרון אותו רעיון - לכן הם שונאים כל כך............

נערך לאחרונה ב:

שלוומי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
כמה הספר עולה בסטימצקי?
חבל על כל שקל!!!! התורה מספרת לנו איך לא להביא מגיפה וצרות (קיום התורה) וכך גם יוצאים ממנה. גם תפילות כמובן פועלות רבות ונצורות

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה