רק בקראט, מזמן מזמןאוקי אז קצת הסתבכתי מתי ואיפה אבל היה את השם פעם אחת
הייתה כתבה על שמות עט של סופרות.
רק בקראט, מזמן מזמןאוקי אז קצת הסתבכתי מתי ואיפה אבל היה את השם פעם אחת
שימי לב למה שהבהירו בקראט היה מזמן בשם, בבתוך היה לפני שבועים.באמת!
לא ראיתי במסגרת איזה כתבה?
הסביבה והרקע שונים. נכון. גם העלילה, האפיון וכל מרכיבי הספר.יש הבדל אם זה ספר של נחמן סלצר לדוגמה שאנשים נקטלים שם בכמויות כמו האנשים החולים בספרים של ליבי קליין. או אכן ספר של ליבי שהרוב חולים אנושות אבל אף פעם לא מתים.
המשך לסדרה הזו?בעזרתו ית'.
ליבי, השם האמיתי עדיין סודי אחרי שהיה כתוב אותו בקראט?שימי לב למה שהבהירו בקראט היה מזמן בשם, בבתוך היה לפני שבועים.
עכשיו תחפשי את עיתון קראט מלפני...לחפש את השם
היא ביקשה באחת ההודעות שלא יכתב. בואי נכבד את הבקשה.ליבי, השם האמיתי עדיין סודי אחרי שהיה כתוב אותו בקראט?
צודקת...הסביבה והרקע שונים. נכון. גם העלילה, האפיון וכל מרכיבי הספר.
אבל הסופר, הסופר לא משתנה.
לכל סופר יש סיבה, סבוכה או פשוטה, שעומדת מאחורי הרג או החייאת הגיבור. ואם סופר מחליט להרוג את היצירה שלו, בסופו של דבר, תהיו בטוחים שהוא לא עשה את זה כי לא היה לו משהו אחר לעשות או כי במילא ההדק היה בדיוק מאחורי כרית האצבע שלו.
מכבדת לגמרי, רק שאלתי....היא ביקשה באחת ההודעות שלא יכתב. בואי נכבד את הבקשה.
בכיף רק עניתי.מכבדת לגמרי, רק שאלתי....
התכוונתי לומר מהצד של הקוראים - היחס שונה לגמרי אם עוד הרבה אנשים מתו או שאף אחד אף פעם לא מת.הסביבה והרקע שונים. נכון. גם העלילה, האפיון וכל מרכיבי הספר.
אבל הסופר, הסופר לא משתנה.
לכל סופר יש סיבה, סבוכה או פשוטה, שעומדת מאחורי הרג או החייאת הגיבור. ואם סופר מחליט להרוג את היצירה שלו, בסופו של דבר, תהיו בטוחים שהוא לא עשה את זה כי לא היה לו משהו אחר לעשות או כי במילא ההדק היה בדיוק מאחורי כרית האצבע שלו.
איזה עיתון?היא הזדהתה לא פעם בראיונות בעיתון.
לפני שבוע למשל.
איזה עיתון?
שימי לב למה שהבהירו בקראט היה מזמן בשם, בבתוך היה לפני שבועים.
עכשיו תחפשי את עיתון קראט מלפני...לחפש את השם
זה אומר שעומד לצאת עוד ספר?
יש!!!!!!!!!!!!!!!בעזרתו ית'.
עניתי גם לרותי, שהוא לא היחיד. בכלל לא.שהתלמיד חכם היחיד שבספר,
חס ושלום. היא התבלבלה בגלל הצעקות והלחץ מהנוכחות שלו לידה.לא אמורה להשתחרר אפילו במעט
חבל לי.,אני כקוראת הקטנה בסוף הרגשתי כן קצת צרימה.
תודה רבה! מעריכה מאוד!ואני אחזור ואומר שוב פעם, אני חושבת שפתיחת הנושא הייתה חכמה.
ותודה לך על החומר המרתק שאת מספקת לנו! לציבור כולו!
פסח,מתי אמור לצאת הספר הבא?
מחכה בכליון עיניים!!!!
תודה על התגובה!!עניתי גם לרותי, שהוא לא היחיד. בכלל לא.
יש את הרב רוזנברג, ואת הרב ליפשיץ, ולייבי בעצמו, ואפילו אבא שלו, שכל שאיפתו זה לשבת ולהגות בתורה יומם ולילה.
חס ושלום. היא התבלבלה בגלל הצעקות והלחץ מהנוכחות שלו לידה.
היא אפילו חושבת לעצמה בראש שהיא לא מתכוונת לענות לו שהיא תמיד בודקת את הבצלים, ובוחרת בכוונה גלדים לא תאומים וכו'.
חבל לי.
כי רציתי שיכעסו על יואל. מאוד. כי הוא ושכמותו משניאים את התורה על אוהביה.
אבל לא רציתי שיהיה זלזול בכבוד התורה או ההלכה, חס ושלום.
תודה רבה! מעריכה מאוד!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: