הקרוב, בעז"ה!! וזה כבר יהיה בלשון עבר...הספר אחרון
הקרוב, בעז"ה!! וזה כבר יהיה בלשון עבר...הספר אחרון
אמן!!!הקרוב, בעז"ה!! וזה כבר יהיה בלשון עבר...
תודה על המילים הטובות! מעריכה מאוד!האמת שאני לא ממש חזקה בכל השמות של הספרים ומיקומם.
מבחינתי הסדרה הזו היא ספר אחד ארוך...
קראתי את חמשת הראשונים הראשונים, לשישי כבר לא הגעתי, לא זוכרת אם הספר הנ''ל ביניהם, מה שכן שמחה לראות שיש שינוי.
נותן חשק לחזור ולהמשיך לקרוא את השאר..
אם היה נשמע מדבריי את ההפך, אני מתנצלת.
קראתי את הספרים לפני כמה שנים, ומאז לא העזתי לכתוב לך את רשמיי, (למרות שגם נפגשנו בעבר,) ולו רק שמא יובן מדבריי שבאתי רק על מנת להעיר, וזה ממש לא נכון,
קראתי, ועדיין המון ספרים, מעולם לא היה לי אכפת כ''כ מהספר והעלילה שבו כמו מהסדרה הזו.
ודווקא בשל כך כתבתי את הנ''ל.
תיאור ההתמודדות בספרים הוא מדהים כפי שציינתי אבל דווקא בשל כך חיכיתי כ''כ לתיאור המרתק של הרגעים הטובים והשמחים יותר.
אגב-
עצם העובדה שאת כאן בזיהוי כמעט מלא, ומקבלת כל תגובה בכבוד, ראויה להערכה.
מרגשת. תודה גדולה!נכון.
בהחלט!!
כשסיימתי את הספר הרביעי בסדרה, בעלי שאל אותי
"מה המוסר השכל? מה יוצא לך מכל השעות של הקריאה?"
וזה היה פשוט קל לענות-
"הנאה מהכתיבה והמון המון אמונה וביטחון!!"
ו @ליבי קליין - עם כל הקושי הראשוני שלי מקריאת הטרגדיות
וההפסקה שלקחתי לעצמי וחוות הדעת שכתבתי כאן,
שתדעי לך שאת כותבת מדהים!!! אני קוראת ביקורתית מאד מאד,
בודדים הספרים שאני סוגרת ואומרת "וואוו. זה היה ספר טווב!! גם כתיבה ברמה, גם עלילה הגיונית וגם יצאתי עם ידע ותובנות"
אין הרבה ספרים כאלה...ואין היום הרבה סופרות כאלה.
אז עם ולמרות כל הביקורות (שאגב, גם דיון על ספרים שלך זה מחמאה רצינית, כי יש ספרים שאפילו משפט אי אפשר להגיד עליהם. מסכמים ב"ספר חמוד" ועוברים הלאה) המשיכי בכוחך זה ועשי חייל!!
וחבל שלא היית אצלנו בשבת, עד 3 לפנות בוקר נשארנו ערות בגלל דיונים סוערים בנושא
למה קיטשי?? זה כל הרעיון של סדרת ספרים, יש דמויות מוכרות ויש דמויות חדשות
והעלילות נכרכות אלו באלו.
אופססס סליחה. לא התכוונתי.
ליבי, זה לא כמו שהבנת.שבמחילה- אני הרגשתי שאין שם מספיק אמונה.
ואין??לי הספר נתן תחושה שכאילו הסטנדרט שלכל משפחה שיש צרה כמו משהו חולה, נכה ,ילד שירד מהדרך ועוד...
לי זה לא הכי מפריע אבל יש אנשים שלא מסוגלים לקרוא את זה,
אני יכולה לומר לך שמהספר שמים וארץ יצאתי עם המון המון כוחות דווקא בגלל ''טרגדיות אנושיות''.אני התחלתי את 'גם כי אלך' וסגרתי באמצע.
הרגשתי שזה יותר מדי טרגדיות אנושיות שקובצו לספר אחד,
שזה מדי להסתכל על החלקים השלילים והקשים שיש בחיים
שזה מדי להתעלם מזה שלכולנו- למרות שקשה וכואב לפעמים או אפילו הרבה פעמים, יש גם המון אור ושמחה ויופי בחיים שלנו בעולם.
עשה לי רע על הנשמה
טוב שאת כותבת את זה.אני יכולה לומר לך שמהספר שמים וארץ יצאתי עם המון המון כוחות דווקא בגלל ''טרגדיות אנושיות''.
כאחת שחוותה את האסון במירון מקרוב, קראתי את הקטעים האלו בשקיקה (עד כדי כך שאני בקושי זוכרת את שאר חלקי העלילה) והם נתנו לי המון כוח וחיזוק שעדיין מלווה אותי ברגעי קושי...
הייתי בהלם אחרי זה לשמוע מכל מיני בסביבתי שהן לא הבינו מה הרעיון לכתוב ספר שלם על אסון מירון. בשעה שבשבילי וכנראה בשביל עוד רבות כמוני זה היה הדבר הכי במקום...
אני רוצה רק לדייק.טוב שאת כותבת את זה.
היה לי מאוד קשה לחשוב עליכם, אלה שחוויתם את זה מקרוב.
זה היה נראה לי סוג של חוסר טקט ורגישות, הרגשתי שהיא מעט המעיטה מהרגשות, אבל אני רואה שלא.
תודה לך.
(@ליבי קליין, אני מתנצלת על הדברים. אני כותבת את זה משום שראיתי שאני לא צודקת)
התכוונתי לזה.אבל בתור אחת שחוותה את האסון על ההר.
נראה לי תלוי במצב הנפשי בקשר לאסון.התכוונתי לזה.
אבל האמת, השאלה היא איך הרגיש בחור/גבר שקרא את הספר וחווה את מה שהרשי חווה.
שכחתי, אבל זו הנקודה שהכי הפריעה לי.כי יש כאלו שעד היום מעדיפים בכלל לא לשוחח מהענין.
לא חושבת שזה משהו שאפשר להחלים ממנו אי פעם, לפחות לא שנה אחרי, ולא צריך ספר בשביל לחוות אותו שוב...שכחתי, אבל זו הנקודה שהכי הפריעה לי.
היה קשה לי לחשוב על אלה שעדיין לא החלימו / סוף-סוף החלימו, שצריכים לחוות את זה שוב.
אלו שלא היו שם בפועל, כן יכולים להחלים יותר מהר (לא יודעת אם כולם).לא חושבת שזה משהו שאפשר להחלים ממנו אי פעם, לפחות לא שנה אחרי.
תלוי ברמת החוויה (מבחינה נפשית).ולא צריך ספר בשביל לחוות אותו שוב...
למה את קוראת החלמה?אלו שלא היו שם בפועל, כן יכולים להחלים יותר מהר (לא יודעת אם כולם).
תלוי ברמת החוויה (מבחינה נפשית).
א. שוב, דיברתי על מי שהיה בחוץ.למה את קוראת החלמה?
זאת פינה בלב שתכאב תמיד. לחלק פחות ולחלק יותר. ואם יש מישהו שהיה שם וטוען שזה לא מזיז לו כלום - זאת פשוט הדחקה.
ויש הרבה כאלו.
ובשביל מישהו שהיה בפנים, גם אם כלפי חוץ נראה שהמשיך את חייו ''והחלים'', אין ספק שהוא חווה את זה שוב בהזדמנויות שונות בחייו.
אני כותבת מידיעה לא מהשערה.
מהודעה להודעה אני מגלה שאני לא צריכה לקרוא את הספר, כל המידע גלוי לפני.. לייבי חי, אסון מירון..עדין לא קראתי את שמים וארץ..וזה היה ממש גילוי עכשיו.. נראלי צריך לציין שהאשכול מיועד לכל מי שקראה את כל הסדרה..
ממש קשה לשמוע גם אנחנו לצערי ...מהודעה להודעה אני מגלה שאני לא צריכה לקרוא את הספר, כל המידע גלוי לפני.. לייבי חי, אסון מירון..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: