יעל!!!!!!!!!!!!!
משתמש מקצוען
מישהו יודע תוך כמה זמן הספר ראויה מגיע?
אני שלמתי באתר, יצרתי קשר עם הסניף וקבלתי מיד.מישהו יודע תוך כמה זמן הספר ראויה מגיע?
יש סניף במ"ע?אני שלמתי באתר, יצרתי קשר עם הסניף וקבלתי מיד.
תוכלי ליצור קשר עם הסניף הקרוב אליך ולוודא איתם.
תהני!!!
יש שירות לקוחות במייל reuya100יש סניף במ"ע?
וכמה הוא עולה
האתר חסוםמהאתר-
צפה בקובץ המצורף 1349658
עולה 90, עם קופון- 80 (יש קופון בכניסה לאתר)
מה שבטוח | קורס מוגנות אחר
נעים מאוד, אני שרי ברלינסקי, נשואה ואימא לחמישה במגוון גילים,פסיכולוגית בהתמחות קלינית (MA, בר אילן).התמחותי הקלינית במרפאה נעשתה במסגרת שירותי ייעוץ,את התמחותי הקלינית באשפוז עשיתי במחלקת פסיכיאטריה נוער בבית החולים מעייני הישועה.בין עבודתי במכון ׳מסילות׳ לניהול העמותה ׳עתיד בשבילך׳ המקדמת את...www.reuya.co.il
את יכולה לשלוח מייל לסניף ולשאול אותם אם אפשר לשלם אצלם,האתר חסום
תודה!!!!!את יכולה לשלוח מייל לסניף ולשאול אותם אם אפשר לשלם אצלם,
בכל מקרה, המייל של המחברת הוא reuya100 בג'ימייל, אפשר לדבר איתה ולשלם ישירות.
קראתי את הספר, ואני יכולה להגיד שמה שהסופרת אמרה עליו ממש נכון- מתאים למבוגרים.תודה!!!!!
קראת את הספר?
את יודעת להגיד לי מאיזה גיל הוא מתאים לקריאה?
מלחמת כריותלמישהו יש ספר להמליץ לי עליו [אני בת 18] ושיעניין גם את לאמא שלי
לא את הספר של ליבי קליין
אמא שלי אוהבת את הספרים של רותי קפלר שרה מלוביצקי אני יותר מתחברת לליבי קליין
יש לכם רעיון לספר שיעניין את שתינו?
תודה!
לי הגיע תוך יומייםמישהו יודע תוך כמה זמן הספר ראויה מגיע?
מצטט תגובות שכתבתי בנושאקראת את הספר?
את יודעת להגיד לי מאיזה גיל הוא מתאים לקריאה?
אני קראתי, וכפי שכתבתי מדובר בספר מדהים, שמעביר את הגישה הנכונה להתמודדות עם פגיעה מ. ספר מומלץ בחום.
ראויה הוא ספר מדהים בגאונותו, בצורה בה הוא לוקח נושא מורכב ועדין מאוד,
ומעביר אותך את החוויה בצורה הנקייה והכשרה ביותר!
לדעתי הספר מתאים בעיקר לנשואים שיכולים להבין לעומק את הניואנסים והמורכבויות.
אולם בהחלט ישנם בני נוער ברמה גבוהה שיוכלו ליהנות ולהיתרם מהספר. (בכפוף כמובן לשיקול דעתם של ההורים!).
לגבי הספר ראויה, כאחד שקרא את הספר, לדעתי אין סיכון בקריאה שלו, (רק יתכן שהנער לא יבין את המושגים לעומקם), הוא כתוב בצורה גאונית ורגישה! וגם הוא נמכר בצורה מסורבלת, מה שמקשה על הגעתו למי שאינו קהל היעד.
@sari levin שאפו ענק!
גם העטיפה באותו סגנוןטוב קראתי את הפרק הראשון של נקמת דם
וכמו שחשבתי שיקרה, זה חיקוי מדויק של @יונה ספיר
מיילא לחקות, אבל למה עם אותם לוקישנים בדיוק?
אם כבר ציטטת את זה...גם העטיפה באותו סגנון
נכןןאם כבר ציטטת את זה...
אני קראתי את הספר וחייבת לומר שאני לא מבינה את העניין של 'אותם לוקיישנים', אנחנו חיים על גלובוס אחד... עם כל הכבוד.
לגבי העטיפה - עטיפה יפהפייה ומושכת, מי אמר שרק יונה ספיר יכולה לעצב כריכות מושכות?!
אני לא באה להתווכח, פשוט מציינת את זה כדי לומר שאפשר להנות מכל הספרים וחבל לסופר החדש שאנשים שעכשיו נכנסים לאשכול ממש לפני פסח יראו את התגובות האלה.
עדיין לא קראתי את הספר. אני אקרא ברגע שיגיע לספריה (אבל העטיפה ממש בסגנון יונה ספיר. אולי בגלל סוג הכתב)אם כבר ציטטת את זה...
אני קראתי את הספר וחייבת לומר שאני לא מבינה את העניין של 'אותם לוקיישנים', אנחנו חיים על גלובוס אחד... עם כל הכבוד.
לגבי העטיפה - עטיפה יפהפייה ומושכת, מי אמר שרק יונה ספיר יכולה לעצב כריכות מושכות?!
אני לא באה להתווכח, פשוט מציינת את זה כדי לומר שאפשר להנות מכל הספרים וחבל לסופר החדש שאנשים שעכשיו נכנסים לאשכול ממש לפני פסח יראו את התגובות האלה.
שלא תטעו, מסכימה איתך לגבי הדמיון, זה על אותו קו עיצובי אבל ראיתי שזו לא אותה גרפיקאית... כנראה קו עיצובי שתופס טוב.עדיין לא קראתי את הספר. אני אקרא ברגע שיגיע לספריה (אבל העטיפה ממש בסגנון יונה ספיר. אולי בגלל סוג הכתב)
*בתקווה שהוא יגיע לספריה בקרוב. הם עדיין לא חידשו מלאי, לא בספרים החרדים לפחותשלא תטעו, מסכימה איתך לגבי הדמיון, זה על אותו קו עיצובי אבל ראיתי שזו לא אותה גרפיקאית... כנראה קו עיצובי שתופס טוב.
מעבר לזה - מזלך שאת הולכת לקחת אותו מהספריה, חברה שלי חיפשה כבר בכמה סניפים והוא אזל, אמרו שהוא הולך ממש טוב, באמת אחלה ספר!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: