נכתב ע"י brachy 100:
הי אני אמרתי שזה חיקוי
לא קראתי את כל הספר, רק את הפרקים הראשונים.
אבל צר לי, כשעל הפרק הראשון יצירת אומנות נגנבת ממוזיאון בבריטניה- אין לי מילה אחרת.
אני שמחה שרשמת את זה כי עכשיו אני יכולה להבין עכשיו למה חשבת ככה.
אבל כמי שקראה את הספר - זה בכלל לא הפואנטה של העלילה. זה באותה המידה יכל להיות מוזיאון בכל מקום אחר בגלובוס + שהיה תיאור על מוזיאון נוסף בספר (בספרד, אם אנחנו ממש מדייקים, ובהמשך היה על עוד אחד בארה"ב - קיצר היו כמה). הקטע הזה היה רק תיאור על היצירות אומנות שנגנבו, ועל הדרך זה היה ממוזיאון בבריטניה (אפילו לא אותו אחד שהיה אצל י.ספיר לדעתי).
ושוב, אחרי שראיתי עכשיו שדיברת על המוזיאון באמת הבנתי על מה דיברת.
הי אני אמרתי שזה חיקוי
לא קראתי את כל הספר, רק את הפרקים הראשונים.
אבל צר לי, כשעל הפרק הראשון יצירת אומנות נגנבת ממוזיאון בבריטניה- אין לי מילה אחרת.
אני שמחה שרשמת את זה כי עכשיו אני יכולה להבין עכשיו למה חשבת ככה.
אבל כמי שקראה את הספר - זה בכלל לא הפואנטה של העלילה. זה באותה המידה יכל להיות מוזיאון בכל מקום אחר בגלובוס + שהיה תיאור על מוזיאון נוסף בספר (בספרד, אם אנחנו ממש מדייקים, ובהמשך היה על עוד אחד בארה"ב - קיצר היו כמה). הקטע הזה היה רק תיאור על היצירות אומנות שנגנבו, ועל הדרך זה היה ממוזיאון בבריטניה (אפילו לא אותו אחד שהיה אצל י.ספיר לדעתי).
לא קראתי את הספר
עכשיו ברצינות
אסור לכתוב ביקורת?
אם לא, אז אני ימחוק.
מסכימה בכל מילה, זה מעולה לכתוב ביקורת כי זה מחדד את החשיבה (לי לפחות).מותר לכתוב ביקורת ואני אפילו אוהבת לשמוע ולבקר ספרים.
אבל, כשאת כותבת שזה חיקוי על סמך פרק אחד שקראת והתרשמת זה אולי לא הוגן.
כי יכול להיות שההמשך הוא בכלל לא נראה כחיקוי וממשיך אחרת לגמרי.
אני בעצמי לא קראתי את הספר כי אני לא מתחברת לספרי מתח, אבל יכול להיות שיש אנשים שראו את התגובה וויתרו על הספר בגלל זה.
רק רציתי שתזהרי להבא בביקורת כי יש אנשים שלוקחים רציני כל תגובה שנכתבת כאן.
ושוב, אחרי שראיתי עכשיו שדיברת על המוזיאון באמת הבנתי על מה דיברת.