בע"ה, ורק בכוחו.@dvory
לך לא יוצא ספר חדש?
מחכות בכיליון עיניםבע"ה, ורק בכוחו.
הלוואי שתהיי. מקווה שיגיע לחנויות עוד בתשפ"א.
בשבועות הקרובים יגיע לחנויות ספר הביכורים של @אורית חזן - "אם תשכחי את עצמך".
התפרסם בהמשכים במגזין אם הדרך תחת השם "אל תגעי בפורצלן".
אני מחכה בקוצר רוח לספר.
שאלה לי אליך: הסיפור בהתחלה היה מאד בועט (ויעידו התגובות במכתבים למערכת) והיה נראה שלקחת צעד אחורה והסיפור הפך לעדין יותר.
בספר שייצא יהיו שינויים לעומת הסיפור בהמשכים?
@Ruty Kepler
יש מצב להתרשם מהעטיפה של הספר?
כבר נכנס לרשימת הקריאה העתידית שלי. (בעקבות פרקים ממנו שקראתי).
מי הסופרת?
הסופרת היא אורית חזן האלופה, וזה ספר הביכורים שלה שהתפרסם באם הדרך.מי הסופרת?
מה היא כתבה בעבר?
מהפרקים שקראתי, זה בהחלט משהו מזמיןהסופרת היא אורית חזן האלופה, וזה ספר הביכורים שלה שהתפרסם באם הדרך.
שיצא לפסח?מה שם הספר החדש של ליבי קליין?
הבנתי שאמור לצאת, לא?שיצא לפסח?
לא הבנת נכוןהבנתי שאמור לצאת, לא?
או שלא הבנתי נכון..
@studio dv.d היא אלופה.@אורית חזן הכריכה מהממת!
מי המעצב/ת?
רותי, שונאת את עצמי שאני בכלל מעיזה להעיר-לסופרת מהממת כמוך שהכתיבה שלך מדורגת אצלי בשורה הראשונה של הסופרות המעניינות והמרתקות.לא חושבת שהוא היה כ"כ בועט, כמו שהקוראים היו קצרי רוח במקצת. למשל: הם רצו שנחמי תהיה מאושרת שזכתה בבעל אברך, ולא תתלונן על כלום. - אבל אם היא לא הייתה מתלוננת, לי לא היה סיפור ואז מה היינו עושים.
יש דיוקים שאכן היו חשובים (כמו למשל כשטובי התייחסה לעצמה עם אזכור של המילה 'מפלצת', והורים ביקשו להוריד כי זו מילה חריפה מדי, וגם צדקו.) אלו כמובן יישארו לספר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: