דגים סלמון בתנור

מטודלה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
סלמון הוא דג שקשה להרוס אותו.
עיקר הרעיון זה זמן האפיה
בין 20-30 דקות על 200-220
וגם שהדג יהיה פושר לגמרי (לא קפוא) כשאת מכניסה לתנור.
אופציות למתכונים קלים:
-רוטב צ'ילי עם שומשום-פשוט לשים צ'ילי ולפזר שומשום.
-רוטב שום או כל רוטב אחר לסלט+פירורי לחם
רוטב סויה+שקדים מולבנים.
ברעיון כל מה שלא בשרי יכול ללכת עם סלמון
בהצלחה
 
נערך לאחרונה ב:

82516miri

משתמש צעיר
לערבב אותו כמות של דבש וחרדל לשפוך מעל ולפזר מנצ'ס
טעים מאודד!!
 

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
דבש חרדל ושמן זית, ומעל מיקס פיצוחים
או פסטו (כתבלין- אבקה) עם שמן זית וקצת חרדל
 

בית חדיש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
פפריקה , פ.שחור, שום כתוש, רוטב סויה, צ'ילי, סילאן, קצת שמן או מים.
או
דבש , מיונז, שום כתוש, חרדל דיז'ון, וב5 דקות אחרונות של האפיה לפזר פירורית זהב.
 

שולמית רוז

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
סילאן בנדיבות, תבלין על האש וחתיכות שום קטנות.
לאפות בערך 25 דק'.
יוצא מתקתק וטעים מאוד.
 

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני שמה שמן זית, מלח ו-5 קוביות של בזיליקום קפוא

אחד המעדנים!!!

בזיליקום-קצוץ.jpg
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
סלמון הוא דג שקשה להרוס אותו.
עיקר הרעיון זה זמן האפיה
בין 20-30 דקות על 200-220
וגם שהדג יהיה פושר לגמרי (לא קפוא) כשאת מכניסה לתנור.
אופציות למתכונים קלים:
-רוטב צ'ילי עם שומשום-פשוט לשים צ'ילי ולפזר שומשום.
-רוטב שום או כל רוטב אחר לסלט+פירורי לחם
רוטב סויה+שקדים מולבנים.
ברעיון כל מה שלא בשרי יכול ללכת עם סלמון
בהצלחה
חצי שעה זה המון בשביל סלמון
יותר בכיוון של 17 דקות ואפילו פחות
 

לילה אחד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
תלוי בגודל הדג (פילה שלם או חתוך), וגם תלוי איך אוהבים..
לי למשל בדכ הזמן המומלץ לא מספיק. אוההת אותו יותר עשוי
 

סתם אחת

משתמש מקצוען
לערבב: קטשופ + מיונז + חרדל , ביחס שווה, למרוח על כל חתיכה מכל הצדדים, לפזר למעלה קצת מלח + קצאח, ולשלוח לתנור ל15 דקות בתבנית מכוסה ועוד 5 דקות פתוח.
 

נעמה ראובן

משתמש צעיר
לקצוץ עשבי תיבולץ...כוסברה ביקר ..
לערבבעם שןם שמן זית מלח פלפל...למרול על הדג..ולפזר שקדעם קצוצים גס..
אחד הטעימים!
 

חברים

משתמש פעיל
כנ"ל ובמקום שקדים אני שמה מעל כל דג פרוסות של עגבניות שרי. טעיםםםם.
 

לב זהבה

משתמש מקצוען
לטבול בשמן זית משובח ואח"כ בפירורית מתובלת לפי הטעם בתבלינים יבשים מלח ושום גבישי- חייב, מאוד אוהבת להוסיף כמון, שומשום, אפשר קצת פפריקה/ פלפל שחור לאפות 20 דקות על 180-200 מעלות.
מעדן!!
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
סלמון הוא דג שקשה להרוס אותו.
עיקר הרעיון זה זמן האפיה
בין 20-30 דקות על 200-220
וגם שהדג יהיה פושר לגמרי (לא קפוא) כשאת מכניסה לתנור.
אופציות למתכונים קלים:
-רוטב צ'ילי עם שומשום-פשוט לשים צ'ילי ולפזר שומשום.
-רוטב שום או כל רוטב אחר לסלט+פירורי לחם
רוטב סויה+שקדים מולבנים.
ברעיון כל מה שלא בשרי יכול ללכת עם סלמון
בהצלחה
אני אתקן (בנחרצות)
סלמון זה דג שקל מאוד להרוס
זמן אפייה של 20 דקות הוא מוגזם לפילה סלמון
האידיאלי לדג טרי הוא בסביבות 8 דקות עד 15 דקות לכל היותר
 

יעל ח

משתמש צעיר
דג סלומון טעיםםםם

מורחים שמן זית
פפריקה
גריל דג
אבקת שום
ממש מעט א. מרק עוף

אופים 5-7 180 מעלות דקות סגור

שופכים רוטב צ'ילי מתוק בנדיבות
ואופים פתוח עוד 5 דקות
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כז

א לְדָוִד יְהוָה אוֹרִי וְיִשְׁעִי מִמִּי אִירָא יְהוָה מָעוֹז חַיַּי מִמִּי אֶפְחָד:ב בִּקְרֹב עָלַי מְרֵעִים לֶאֱכֹל אֶת בְּשָׂרִי צָרַי וְאֹיְבַי לִי הֵמָּה כָשְׁלוּ וְנָפָלוּ:ג אִם תַּחֲנֶה עָלַי מַחֲנֶה לֹא יִירָא לִבִּי אִם תָּקוּם עָלַי מִלְחָמָה בְּזֹאת אֲנִי בוֹטֵחַ:ד אַחַת שָׁאַלְתִּי מֵאֵת יְהוָה אוֹתָהּ אֲבַקֵּשׁ שִׁבְתִּי בְּבֵית יְהוָה כָּל יְמֵי חַיַּי לַחֲזוֹת בְּנֹעַם יְהוָה וּלְבַקֵּר בְּהֵיכָלוֹ:ה כִּי יִצְפְּנֵנִי בְּסֻכֹּה בְּיוֹם רָעָה יַסְתִּרֵנִי בְּסֵתֶר אָהֳלוֹ בְּצוּר יְרוֹמְמֵנִי:ו וְעַתָּה יָרוּם רֹאשִׁי עַל אֹיְבַי סְבִיבוֹתַי וְאֶזְבְּחָה בְאָהֳלוֹ זִבְחֵי תְרוּעָה אָשִׁירָה וַאֲזַמְּרָה לַיהוָה:ז שְׁמַע יְהוָה קוֹלִי אֶקְרָא וְחָנֵּנִי וַעֲנֵנִי:ח לְךָ אָמַר לִבִּי בַּקְּשׁוּ פָנָי אֶת פָּנֶיךָ יְהוָה אֲבַקֵּשׁ:ט אַל תַּסְתֵּר פָּנֶיךָ מִמֶּנִּי אַל תַּט בְּאַף עַבְדֶּךָ עֶזְרָתִי הָיִיתָ אַל תִּטְּשֵׁנִי וְאַל תַּעַזְבֵנִי אֱלֹהֵי יִשְׁעִי:י כִּי אָבִי וְאִמִּי עֲזָבוּנִי וַיהוָה יַאַסְפֵנִי:יא הוֹרֵנִי יְהוָה דַּרְכֶּךָ וּנְחֵנִי בְּאֹרַח מִישׁוֹר לְמַעַן שׁוֹרְרָי:יב אַל תִּתְּנֵנִי בְּנֶפֶשׁ צָרָי כִּי קָמוּ בִי עֵדֵי שֶׁקֶר וִיפֵחַ חָמָס:יג לוּלֵא הֶאֱמַנְתִּי לִרְאוֹת בְּטוּב יְהוָה בְּאֶרֶץ חַיִּים:יד קַוֵּה אֶל יְהוָה חֲזַק וְיַאֲמֵץ לִבֶּךָ וְקַוֵּה אֶל יְהוָה:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

מנדלה במטבח • אתגר 53

לוח מודעות

למעלה