בסופו של דבר הופצה השמועה שהיו אילה המורות שרצו להילחם בתופעת הכספים והממתקיםלא נראה לי ששוכחים כל כך מהר כזה סיפור...
השם שלה כן נוקה מאשמה
בסופו של דבר הופצה השמועה שהיו אילה המורות שרצו להילחם בתופעת הכספים והממתקיםלא נראה לי ששוכחים כל כך מהר כזה סיפור...
זה בהחלט עוזר ושנה את התמונה ועדיין אני חושבת שקשה לשכוח כזה דבר...בסופו של דבר הופצה השמועה שהיו אילה המורות שרצו להילחם בתופעת הכספים והממתקים
השם שלה כן נוקה מאשמה
לאור מה שכתבת עכשיו אני די בטוח שאין סיכוי שהיא לא זוכרת מה שהיהאולי אני אכתוב בקצרה את המקרה
כשהיינו בכיתה ו' הייתה לנו בכיתה "מכת גנבות" [ בעיקר של כספים וממתקים]
ויום אחד כשנכנסתי לכיתה הילדה הזו שיחקה שם
ואז סיפרנו את זה למורה וקצת ניפחתי
היא הסתבכה בגללי זאת הייתה סגנית מכשפה !!! אני זוכרת אותה, וגם אני עצמי פגועה מהסגנית הזו עד היום [ועוד בנות שאני מכירה]
קשה מאד לדעת כזה דבר - גם אנשים קרוביםאת צריכה לברר אם יש השלכה לזה לחיים כיום ואם אותה בת מחכה למי שהיה לה חלק שתבוא לפייס
בשביל לרפא אותולמה לפתוח לה פצע כאוב? בשביל מה?
לא הייתי בת 12 (רק כמעט)אם כבר היית בגיל 12 בזמן הזה
לא מכיר דרך אחרת להכניס מידע לראש של בן אדם חוץ מלדבר איתה או לשלוח מכתבלא הייתי בת 12 (רק כמעט)
אני שואלת אם יש משהו אחר לעשות חוץ מלדבר איתה... [יכול להיות שהיא אפילו לא תזכור...]
לפי הגיל ושם משפחה אולי תוכלי להעזר באגרון/רישומוןאני לא יודעת מה השם שלה הפרטי, רק שם משפחה...
חשוב מאד לשאול רב!הבעיה שהיא לא מכירה אותי...
ולא יודעת מה השם שלי
ואני בספק אם היא זוכרת את המקרה...
ראיתי את אחותה מחלון של אוטובוס, ואז נזכרתי (לא יודעת למה)אם את זוכרת את המקרה, אז ברור שהיא זוכרת אותו....
אני חושבת שלא מסובך להשיג את השם שלה....
תנסי לברר לפי אנשים שגרו בסביבה שלה וכו'
בהצלחה רבה!!!!
לדעתי אין כמו להזדהות בשם של היום ובשם המקורי להזכיר בקצרה את הסיפור ולבקש מחילה ולומר שהיית אז קטנה ועשית שטויות ובכל זאת זה יושב לך על הלב ואת מעוניינת לפייס אותהאני עומדת להשיג את הטלפון שלה
משהי שגרה לידה מוכנה גם לשלוח לה מכתב...
מה כדאי יותר,
להזכיר את הסיפור על פרטיו, או, לומר שהיה משהו (לספר סיפור מעומעם...)
לומר את השם שלי זה ממש מביך כי היא לא מכירה אותי ואת השם שלי
לא לפעמים,אבל לסלוח זה ענק לפעמים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: