פרווה סלט חצילים מוקרמים- מעדן

שירה ארליך

משתמש מקצוען
אחרי שהכנתי כמה וכמה פ' את המתכון המושלם הזה מוסיפה כמה רעיונות לשידרוג
שבוע שעבר הוספתי גם פטריות, טעים מאד!
לדעתי טעים הרבה הרבה יותר בלי קליפה
וכן, המתכון הזה טוב שהרוטב יושב קצת לפני הסעודה
בתאבון!!!
 

מירי צלמת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

מירי456

משתמש מקצוען
אחרי שהכנתי כמה וכמה פ' את המתכון המושלם הזה מוסיפה כמה רעיונות לשידרוג
שבוע שעבר הוספתי גם פטריות, טעים מאד!
לדעתי טעים הרבה הרבה יותר בלי קליפה
וכן, המתכון הזה טוב שהרוטב יושב קצת לפני הסעודה
בתאבון!!!

פטריות משימורים?
אחרי אידוי/טיגון?
 

אספרה

כל מה שצריך כדי שמילים שהשמעתם יגיעו אל הדף
מנוי פרימיום
סלט מעדן טיפה מתקתק
החומרים:
2 חצילים בינונים חתוכים לקוביות
2 עלי בצל ירוק פרוסים לפרוסות
1 כף טחינה גולמית
2 כפות סילאן
4 כפות מיונז
הוראות הכנה:
לאפות את החצילים בתנור עם שמן על חום של 180 מעלות כ40 דקות
לערבב את חומרים הרוטב בקערה עד שנהיה אחיד
להרכיב את הסלט- לערבב הכל ביחד חצילים בצל ירוק והרוטב
בהצלחה ובתאבון
הכנתי לשבת.
מעדן!!!
תודה לך, אחוזה בהר.
 

רותי ינאי.

צילום מקצועי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
סלט מוצלח!
אני עושה בר כמה שבועות וממש אוהבת

שמה רק כף מיונז (לא מסוגלת להשתמש בכ"כ הרבה מיונז) כף סילאן, ובערך 2 טחינה, ומוסיפה קצת מים
על 3 חצילים
יוצא פצצה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  3  פעמים

לוח מודעות

למעלה