chani-studi
משתמש צעיר
אם זאת דירה עם אפשרויות מטורפות אל תמכרו!!!!לא בעיה שלכם.
הבעיות יהיו שלהם אחרי הקניה
לטובתכם!
אם זאת דירה עם אפשרויות מטורפות אל תמכרו!!!!לא בעיה שלכם.
הבעיות יהיו שלהם אחרי הקניה
מהמקרה שאני מכיר מקרובמי יוותר על דירה שהוא קונה?
מי קונה דירה לכמה שנים?
אני לא מאמינה שמי שקונה בשביל לקנות יעשה חוזה שהוא מוכר אלא אם כן הוא קונה בתור הלוואה לשותף שקנה איתו.
שים את עצמך במקום הזה - האם היית חותם שאתה מוכר עוד 5-10 שנים? למה לא השני?
למה ??אם זאת דירה עם אפשרויות מטורפות אל תמכרו!!!!
לטובתכם!
כל מי שקנה בהערת אזהרה לא יכל לקחת משכנתאכנראה שאתם חיים בסביבה מאוד מאוד עשירה.
אני לא מכיר אנשים שיכולים לקנות טאבו משותף במרכז ללא משכנתא.
רוב הדירות בטאבו משותף כיום הם מאוד קטנות.
וכנראה שזה לא מתאים למשפחה ברוכת ילדים.
כנראה שלא להרבהולכמה אנשים יש את האפשרות לרכוש במחיר הזה?
קחו בחשבון את השכונות שעוד מאכלסותא. תוסיפי
ב. גם בבני ברק יש ילודה לא פחות
ג. דיירי הדירות שהתאכלסו כבר קיימים בתוך תושבי העיר המעודכן ל2022
ד. גם אם כל העיר חרדית עדיין בבני ברק יש כמה עשרות אלפים יותר במספר תושבים, והגבתי להודעה שאמרה שיש בבית שמש יותר מבני ברק.
+108,259
+חמישים וארבע אלף תושבים
+1. את הילודה שיש בינתיים
2. את המתחרדים שיש בינתיים
3. את הדירות שכבר התאכלסו
שיגדל כאשר יהיה יותר איכלוסים (ויותר חרדים במקום חילונים)והגידול הטבעי של העיר הוא כ- 4,300
לידות בשנה.
לא מוצא עכשיו, אבל, האם הנתונים כוללים את המוסדות על טהרת הקודש?בגני ילדים בבני ברק יש 19,185 ילדים, ואילו בגני ילדים בבית שמש יש 10,830 ילדים
והרבה מאד (מידיעה) שגם חצי שנה אחרי שעברו עדיין לא עדכנו במשרד הפנים שהם עברו (מעצלות, דחייה למחר, אין תור, אחר...)ואת האלפי היחידות הדיור שייבנו ברמה ד' וברמה ה'.
חוץ מזה יש הרבה שרשומים בירושלים אפילו שבפועל הם גרים בבית שמש
כגון?אבל יתכן שבעוד שלוש ארבע שנים כבר יהיו פתרונות אחרים
דירה רגילה שמחלקים אותה לשניים בדרך כלל היא יותר קטנה.אשמח לדעת מאיפה הנתונים שדירות בטאבו משותף הם קטנות
כי אני ועוד כמה פה בפורום מכירים נתונים אחרים
כבר עכשיו יש מחיר למשתכן בבית שמש אלעד, ועוד הולך להיות בחודשים הקרובים אלפי דירות לציבור החרדי בהר יונה כסיף עכו ועוד.כגון?
טסלהדירה רגילה שמחלקים אותה לשניים בדרך כלל היא יותר קטנה.
כמובן שיש גם דירות גדולות בטאבו משותף, אבל במחיר שלהם אפשר לקנות דירת 5 חדרים בהריונה, ועוד להישאר עם עודף למיניוואן.
כשהייתי נער נהגתי ברכב ללא רשיון... למזלי לא קרה כלום ואפשר להגיד שאני לא מתחרט...אני דבר מתוך היכרות קרובה מאד.
7 מבני משפחתי המצומצמת. והרבה מאד חברים קרובים שלא מתחרטים על כך לרגע.
????ואפשר להגיד שאני לא מתחרט...
באחיסמך שלב ב' - מהרגע שהיה צריך להכניס כסף ועד לקבלת המפתח - פחות משלוש שנים.דיברתי משלב התכנון/מכירת הדירות
התוצאה מדהימה?
תלוי את מי
הרבה מאד מתושבי 2 המקומות הנ"ל סבורים אחרת.
פחחחכשהייתי נער נהגתי ברכב ללא רשיון... למזלי לא קרה כלום ואפשר להגיד שאני לא מתחרט...
שכן שלי נהג בלי רשיון והרג ילד...
כולם לא מתחרטים עד שמשהו מסתבך
בתפילה שאכן כלום לא יסתבך
אכן, אך ב 150% ויותר ביחס לשלב א'.באחיסמך שלב ב' - מהרגע שהיה צריך להכניס כסף ועד לקבלת המפתח - פחות משלוש שנים.
כל הדירות שמפורסמות שאין אפשרות לקחת משכנתא על הדירה הם לא דירות בלי טאבו?איך אפשר דירה בלי טאבו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: