שבוע טוב!
כנראה כולם עסוקים בפטפוטי הילדים...
ממש מבקשת, שמי שיוכל, יקרא ויגיב.
תודה!
כנראה כולם עסוקים בפטפוטי הילדים...
ממש מבקשת, שמי שיוכל, יקרא ויגיב.
תודה!
לטעמי היה מתאים להבהיר במשפט או שנים שזהו קטע ספרותי שאלברט כותב, לפני הבאת הקטע עצמו.בתחילת פרק א' יש קטע שכאילו אלברט כתב בשביל ג'ון- יריות ומתח.
האם מי שיתחיל לקרוא זה ירתיע אותו אוטומטית והוא יפסיק?
תודה.לטעמי היה מתאים להבהיר במשפט או שנים שזהו קטע ספרותי שאלברט כותב, לפני הבאת הקטע עצמו.
אני הבנתי בהתחלה שהקטע אמור להשתלב איכשהו בעלילה.
אכפת לך לצטט לי קטעי המרחות? שאדע לתקן...הי
רק עכשיו קראתי הכל
עושה חשק לקרוא עוד, כתוב ממש יפה
כמה הערות:
1. יש משהו בכתיבה (וגם בתוכן) שנע כל הזמן מעלה -מטה: כתיבה גבוהה, מהירה ובהירה, ופתאום קצת הימרחות, תיאורים מיותרים (כמו התיאור על הקנייה- הוא תורם אבל ארוך מדי לטעמי)
וכמו שהעירו קודמי- שמות רבים מדי.
לגבי התוכן- שוב, נע בין מתח גבוה לבין תיאורי ילדות. הייתי בוחרת כיוון- או מתח או כיוון רגוע יותר. כמובן שאפשר לתבל, אבל כדאי לשמור על קו אחיד.
זהו.
ומהר מהר להעלות את הפרק הבא, (ואם אפשר להגיע לטריגר כלשהו אז בכלל תעשי לי תערב)
תודה על הרצון. בקרוב יהיה יותר ארוך, אז...יש לי נקיפות מצפון על הסיפור הזה, אם אני זוכר נכון אני ההערה הנבונה מאז, ועוד לא קראתי, אני מבטיח להשתדל. למרות שזה מתחיל להתארך. אבל אני לא שכחתי.
מעניין לקרוא, זה גם מחמאה שווה…אבל בנתיים זה מעניין אותי לקרוא כל פרק. אז..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: